Še vedno nisva preseljena in v novem stanovanju tudi ni slik, sva dobila prazno stanovanje, brez opreme z izjemo kuhinje in kopalnice, neki hudo ne bova okraševala, ker zaenkrat planirava bit tam kakšno leto.
Sicer imamo neke slike z nekimi citati po stanovanju s cimrami, js bolj niti ne registriram tistega oz. so mi bolj cheesy.
Če šteje

...imam v lastni sobi/ spalnici, v stanovanju s cimrami: Leseno skulpturo - ki sem jo kupila v Brasov, Romuniji na polici (kupila sem jo od enega izdelovalca, umetnika na ulici, ter en kipec vzela še za prijateljico, imela je rd ravno, ko sem se vračala iz Romunije, moj ima 'ime: Flame of thought') 2 (doma narejeni) čestitki na polici, ki sem ju prejela po pošti za Novo leto, ter žirafo kipec, kupljen v Afriki, Zanzibarju. Pa še eno ogledalce s poslikavo neke slike iz ene umetniške galerije tudi iz Brasova, Romunije.
Potem imam pa na steni na tej tabeli z žebljički še 2 listka s citatoma, ki sem ju dobila oba za 2 Novi leti pri terapevtki, znotraj nekega manjšega darila ter (papirnato) zapestnico/ vstopnico iz enega takega hipijevskega kampa v Romuniji ob Črnem morju - 'Sandalandala'.

Nedavno sem tudi dobila fotografijo iz službenega piknika, kjer smo ena skupinica slikani(me je čakala eno jutro na moji mizi v službi, mi je bilo tako prisrčno

), ma je še nisem pripela na to tabelo oz izobesla nikamor. Sicer pa nisem fotografij tiskala že ogromno let - (oz lahko povem, da dokler ni naredil moj prejšnji sopotnik K ene par sto slik mene v tej Romuniji, nisem imela 15 let praktično nobene svoje slike, ne s telefonom slikane, ne nikakršne. So mu baje sodelavci takrat govorili, če je sploh videl kaj Romunije al je samo mene gledal skos

)
Nosiš običajno gel nohte ali si hodiš kam delat nohte oz kako trenutno zgledajo tvoji nohti + Za tiste z otroci vprašanje, če ste nosili kaj od hrane/ pijače pred odhodom na porodniško v službo in kaj