ponavljam

...imam v lastni sobi/ spalnici, v stanovanju s cimrami: Leseno skulpturo - ki sem jo kupila v Brasov, Romuniji na polici (kupila sem jo od enega izdelovalca, umetnika na ulici, ter en kipec vzela še za prijateljico, imela je rd ravno, ko sem se vračala iz Romunije, moj ima 'ime: Flame of thought') 2 (doma narejeni) čestitki na polici, ki sem ju prejela po pošti za Novo leto, ter žirafo kipec, kupljen v Afriki, Zanzibarju. Pa še eno ogledalce s poslikavo neke slike iz ene umetniške galerije tudi iz Brasova, Romunije.
), ma je še nisem pripela na to tabelo oz izobesla nikamor. Sicer pa nisem fotografij tiskala že ogromno let - (oz lahko povem, da dokler ni naredil moj prejšnji sopotnik K ene par sto slik mene v tej Romuniji, nisem imela 15 let praktično nobene svoje slike, ne s telefonom slikane, ne nikakršne. So mu baje sodelavci takrat govorili, če je sploh videl kaj Romunije al je samo mene gledal skos
)
he's a keeper!
saarijarvi napisal/-a:Minusi: cunje odlaga na tla ob posteljo, cevlje postavi zraven regala namesto nanj, nikoli ne zapre predalov do konca![]()
![]()

(pa tudi sama rada fotkam, ampak šele po tem, ko si vzameva čas za vse skupaj užit z očmi in 'dušo').