Priznam da...#18
*Abby** napisal/-a: hm ... nepismeni ali nezmožni razločevati med moškim in žensko?
Saj je predhodno napisal, da zato tam objavlja, ker pač nimamo ustrezne teme glede žensk

- da mi načrt kar uspeva
- da me zebe, hladnejši dan + sladoled nista najboljša kombinacija:)
- komaj čakam, da mi dostavijo še zadnji paket, ampak kakor imam ponavadi srečo, mi bodo spet kaj pomešali
*Abby** napisal/-a:^^ Je hudo, če si samo prasec, ne, CP?![]()
*Da sem se prebila skozi en roman v Sloveniji najbolj brane avtorice in sem meji med ironičnim posmehom in samouničevalnim obupom. Saj ne, da sem več pričakovala, nenazadnje sem brala z namenom, da najdem nekaj skrajno bedastega in trivialnega, pa vseeno ... ta virtuozno neumna knjiga je presegla moja pričakovanja groze.
katera knjiga pa je to?
da ne bom čisto off topic:
*že cel dan bolj ali manj zabušavam (v bistvu že cel teden, ne samo danes) ... in mi gre na živce, ker sem tolk neproduktivna.
- CorrectionPen
- Komunikatorka
*Abby** napisal/-a:^^ Je hudo, če si samo prasec, ne, CP?![]()
Ne boš verjela, ampak poznam enega tipa, ki je grd in prasec, pa je vseeno mel RES velik kokošnjak okoli sebe. Js takega zanimanja za tipa nisem še nikoli videla (vsaj ne tako očitnega). S tem da on jim je govoril da so neumne, grde in nesposobne. One so se bedasto hihitale (in s tem dokazovale da je vsaj prvi del resničen). Tolaži me, da ni nikoli z nobeno nič mel. No, mi je pa žal za une kokoši. Ker so namreč res kokoši.
Jochie napisal/-a:povabi koga iz foruma k sebi pa ne boš sama!
mislim, da je tu malo morje kandidatov, ki bi z žensko ravnali kot s princesko, pa do sedaj še niso imeli priložnosti!
-ni problem, da ne bi imela koga povabit problem je, da sem neumna in nočem
- mi gre na bruhanje, ko sem zvedla še par stvari o njem, na primer to, da ima njegova zdajšnja punca otroka... zakaj sem taka krava?
Zadnjič spremenil katy., dne 16. Sep. 2013 13:03, skupaj popravljeno 1 krat.
katy. napisal/-a:Jochie napisal/-a:povabi koga iz foruma k sebi pa ne boš sama!
mislim, da je tu malo morje kandidatov, ki bi z žensko ravnali kot s princesko, pa do sedaj še niso imeli priložnosti!
-ni problem, da ne bi imela koga povabit problem je, da sem neumna in nočem
- mi gre na bruhanje, ko sem zvedla še par stvari o njem, na primer to, da ima njegova zdajšnja punca otroka in si želi ustvarit življenje z njim... zakaj sem taka krava?
te bo že pamet srečala! ko boš dovolj trpela, ti bo prekipelo.
ampak že to je veliko, da se zavedaš problema in ga poskušaš nekako rešiti.
- CorrectionPen
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
Dioniz napisal/-a:jebenti mater in moja gnila nerodnost! telefon mi je z roke pado in se je razbilo steklo in bo treba na popravilo. upam, da ni predrago popravilo.
a tanov telefon? nisi pred kratkim enega fental?
dragi telefoni niso za nerodne ljudi

- da mam js vse geđete,ki jih vlačim po torbici ipd. vse v nizkem cenovne rangu ravno zato da se ne sekiram pretirano če se jim kej zgodi. da mi ni ratalo še nobenega telefona razbit, čeprav so leteli že po pločnikih, z bicikla dol, svašta skratka. morem hitro potrkat

- da sem danes že neki nardila, pa še popoldan ni zares.
* da nisem vedela, da obstaja toliko zafrustriranih tipov.
* da je včasih še hujši od nekega hladnega jebača, navidezno preprost in samozvan nice guy, ki ima pa zaradi nekonkurenčnosti toliko neke potlačene agresije in zagrenjenosti, da te vse mine, ko to njegovo plat spoznaš (čeprav ponavadi ta plat pride do izraza samo anonimno tkole po forumih
)

* da je včasih še hujši od nekega hladnega jebača, navidezno preprost in samozvan nice guy, ki ima pa zaradi nekonkurenčnosti toliko neke potlačene agresije in zagrenjenosti, da te vse mine, ko to njegovo plat spoznaš (čeprav ponavadi ta plat pride do izraza samo anonimno tkole po forumih