Vse o kopalkah
Ja, Roxy so itak luštne (čeprou lan mi niso ble nobene neki spešl), mi pa žiuce parajo predusm spodni deli, k so po večini prevelki, nekateri pa še predebeli (dvojno blago), kar men pr kopalkah res ne potegne
.
U glaunm nosm čim manjše spodne dele, obvezno na trakce. So mi pa tut brazilkice hude, nardijo res seksi zadek, ampak niso zame, kr me prehit sončk prime in mi na pou bela rita ni ušeč
.

U glaunm nosm čim manjše spodne dele, obvezno na trakce. So mi pa tut brazilkice hude, nardijo res seksi zadek, ampak niso zame, kr me prehit sončk prime in mi na pou bela rita ni ušeč

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Ja, Roxy so itak luštne (čeprou lan mi niso ble nobene neki spešl), mi pa žiuce parajo predusm spodni deli, k so po večini prevelki, nekateri pa še predebeli (dvojno blago), kar men pr kopalkah res ne potegne.
U glaunm nosm čim manjše spodne dele, obvezno na trakce. So mi pa tut brazilkice hude, nardijo res seksi zadek, ampak niso zame, kr me prehit sončk prime in mi na pou bela rita ni ušeč.
Sej mislim, da tele k jih mam js nagledane majo hlačke kt brazilke (in neee, nimam sreče, da bi me sonc po ritki kej zagnano pobarval ... Povsod drugje bom rjava, rit bo pa neka bela žalost), zgornji del so pa bikini - navadni trikotniki, neki malga podloženi. Zdej me rajcajo sam prek kataloga, bi jih pa rada v real vidla in probala, tka da čakam pošiljko v štacune

kamis napisal/-a:U calzedoniji lahko kupujem kopalke tko da sma spodn al pa sma zgorn del kupš.Pa maš pol brazilke,tangice,navadne.Kukr češ.Kombineraš z modrčki,al pa kupš sam spodn del.
tk jih js vedn v calzedoniji kupim. ceprav mi se une kao 1 (34) niso vedno prav.. prevlke so mi skor vse

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Jz bom pa letos iskala take kopalke k majo zgorn deu tko k klasičn modrček, sam da so trakci za zavezvat za vratom. Spodn deu pa neki klasičnga. Pa tko čist u izi podložene- da ti glih bradavičke ne pokukajo vn. Upam da bom najdla kej primernega, k mam jz s temi kopalkami res fool problemou. Jao..pol pa še barva. Jz bi bla kr modna oblikovalka, pol bi pa nardila kopalke čist zame 

THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.