Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Vem da v Nami (LJ) majo vsako leto kopalke in zlo težko je kupt skupi komplet. To pomen, da prodajajo skor use posebi. K bo sezona pršla se ti pol splača it tja pogledat.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Js pa komi čakam na novo kolekcij Roxy kopalk ... Mam ene nagledane iz kataloga, tko da če jih ne staknem v trgovini, jih bom naročila :P

Glede samo spodnjega dela kopalk; js sm jih lani na začetku sezone našla v Nami v Benettonu. So imeli svašta barv in modelov hlačk.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ja, Roxy so itak luštne (čeprou lan mi niso ble nobene neki spešl), mi pa žiuce parajo predusm spodni deli, k so po večini prevelki, nekateri pa še predebeli (dvojno blago), kar men pr kopalkah res ne potegne :nein: .

U glaunm nosm čim manjše spodne dele, obvezno na trakce. So mi pa tut brazilkice hude, nardijo res seksi zadek, ampak niso zame, kr me prehit sončk prime in mi na pou bela rita ni ušeč :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

js pa iščem neke brez trakcev na spodnjem delu in navadne trikotničke zgori...upm d jih bom najdla do začetke sezone :wink: letos sm res pripravljena cel dan nakupovat za dore kopalke :) sam d bojo dore...
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Aloha napisal/-a:Ja, Roxy so itak luštne (čeprou lan mi niso ble nobene neki spešl), mi pa žiuce parajo predusm spodni deli, k so po večini prevelki, nekateri pa še predebeli (dvojno blago), kar men pr kopalkah res ne potegne :nein: .

U glaunm nosm čim manjše spodne dele, obvezno na trakce. So mi pa tut brazilkice hude, nardijo res seksi zadek, ampak niso zame, kr me prehit sončk prime in mi na pou bela rita ni ušeč :P .

Sej mislim, da tele k jih mam js nagledane majo hlačke kt brazilke (in neee, nimam sreče, da bi me sonc po ritki kej zagnano pobarval ... Povsod drugje bom rjava, rit bo pa neka bela žalost), zgornji del so pa bikini - navadni trikotniki, neki malga podloženi. Zdej me rajcajo sam prek kataloga, bi jih pa rada v real vidla in probala, tka da čakam pošiljko v štacune :P
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

U calzedoniji lahko kupujem kopalke tko da sma spodn al pa sma zgorn del kupš.Pa maš pol brazilke,tangice,navadne.Kukr češ.Kombineraš z modrčki,al pa kupš sam spodn del.
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

kamis napisal/-a:U calzedoniji lahko kupujem kopalke tko da sma spodn al pa sma zgorn del kupš.Pa maš pol brazilke,tangice,navadne.Kukr češ.Kombineraš z modrčki,al pa kupš sam spodn del.

tk jih js vedn v calzedoniji kupim. ceprav mi se une kao 1 (34) niso vedno prav.. prevlke so mi skor vse :? zgori mi pa 1 ni prav, kr nism pac cist flat. tko, da zame kopalke kupovat je ziva groza. ceprav v calzedoniji vedno najdem kak model. majo dobre kopalke tam :wink:
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Kolekcija 2008 kopalk Nancy, letos je model Tina Cavazza.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Meni so ful všeč tak model kopalk,upam da jih kje najdem.

Slika
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ene par mi jih je full ušeč sam drgač pa mi niso kej posebnga.Pa itak took zasolene cene da me kr glava boli
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Slika
Toooook so mi hude,sam jebemtiš k prvo kot prvo ne morm met takih da mi use dol pade...Pa še nebi mi pasale :roll:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

^^Verjetno misliš na kopalke od Nancy.Meni tudi niso všeč, mislim prou res navadne, kr neki.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ja od nancy mislm ja,une monikinke so še kakšne hude,sam ostale so pa res obične k jih bo pouhn istih kopalk new yorker po mojem.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Jz bom pa letos iskala take kopalke k majo zgorn deu tko k klasičn modrček, sam da so trakci za zavezvat za vratom. Spodn deu pa neki klasičnga. Pa tko čist u izi podložene- da ti glih bradavičke ne pokukajo vn. Upam da bom najdla kej primernega, k mam jz s temi kopalkami res fool problemou. Jao..pol pa še barva. Jz bi bla kr modna oblikovalka, pol bi pa nardila kopalke čist zame :D
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

kamis napisal/-a:Slika
Toooook so mi hude,sam jebemtiš k prvo kot prvo ne morm met takih da mi use dol pade...Pa še nebi mi pasale :roll:

Ahh... :hearts: To je nekaj za mene. :D Kamis, mislim, da ti ne bi dol padle. Jaz sem si takšen model brez naramnic kupila lani in nimam problemov s tem, da bi kaj padlo kam, kljub skromnemu oprsju. :D Moraš si sprobat, pa vidiš kako je.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Zaklenjeno