Evo..da bo
Bulma mela kej za brat jutr v službi bom napisala mau dalši post
No, kokr sm že rekla, sm dons zjutri slikala Dodi mojo...in slikice sledijo..najprej pa mau zanimivosti haha..
Tisto kolo, ki sem ji ga dala na mizo je mau drgačno, kot ostala in Dodo najprej sploh ni vedla, kaj naj dela z njem..je samo sedela gor pa me gledala hehe..pa sm ji mau zavrtela ga, tko da bi zaštekala u čem je fora, pa se je samo zadrsala dol in z njega čofnila

No in zdej prihaja njen cajt in je polna energije, tko da je sama splezala na to kolo in bolj ponesreč kot zanalašč mau zavrtela naokol..sm bla čist vesela, da je pogruntala..no pol je probala mau vrtet & vrtet, pa ji je dol drselo, ker ni navajena na 'nagnjeno' kolo, tko da je kr obupala & šla nazaj v škatlico haha..
Aja, pa ta moja Dodo je res čista scrkljanka

..sm si začela mau prej nohte lakirat na mizi, pa se zbudi in pride vn..pa mi kr začne po roki plezat, pa gledat kaj delam..pa vidi, da je ne porajtam (tko kot ona mene ponavad ne - pay back baby hahaha) & mi je kr začela plezat po roki use do vratu - medtem, ko sm si jst nohte lakirala?! ..pa pride nazaj dol in spleza na stekleničko od laka, kot da mi hoče nagajat..pa vidi, da je še vedno ne porajtam, pa mi spet na roko spleza & jo umaknem na kolo, pa pride nazaj in spet okol moje roke šeta..jaoooooo haha..kok je sladka! Komi sm se zadržvala, da je nism prjela pa jo mečkalaaaa

..pa še kr naprej je hodila okol mene in mojih prstov, kot da so samo ena ovira več na njeni poti..joooj
Pa sm jo pol končno mau uzela v dlan, pa jo čohala pa lupčkala sm jo..pa se ni kr nič pritoževala..pa dam roko dol, da bi šla naprej..pa kr ni hotla it, je samo sedela v dlani..sm jo morala sama dat dol, da sm šla naprej lakirat nohte hehe..
Evo slikiceee:
Tu je na kolesu..kot vidta, samo sedi in čaka, da se bo samo začelo poganjat al kako?!
Na mizi v kuhinji, sm ji kostanj nastavla..
In v moji roki again.