Pri meni je tudi mir-Miša spi na mizi, Karli v kletki. Saj, ko bom ugasnila luč bo spet cirkus.

samo še Peekaboo nej pove kako se ji zdi ideja.
jst edino kar rabim je, da si na planu naredim križce, da bodo na šihtu vedeli kere dneve bom delala in ta plan moram do 20. oddat 

Sugar_baby napisal/-a:meni tudi takrat odgovarja. Samo ko je to še tako daleeeeč![]()
Kaj pa če bi se dobile zdej konec meseca? 31.ga je petek, pol 1. ga je pa sobota?...kako se vama zdi?

No in zdej prihaja njen cajt in je polna energije, tko da je sama splezala na to kolo in bolj ponesreč kot zanalašč mau zavrtela naokol..sm bla čist vesela, da je pogruntala..no pol je probala mau vrtet & vrtet, pa ji je dol drselo, ker ni navajena na 'nagnjeno' kolo, tko da je kr obupala & šla nazaj v škatlico haha..
..sm si začela mau prej nohte lakirat na mizi, pa se zbudi in pride vn..pa mi kr začne po roki plezat, pa gledat kaj delam..pa vidi, da je ne porajtam (tko kot ona mene ponavad ne - pay back baby hahaha) & mi je kr začela plezat po roki use do vratu - medtem, ko sm si jst nohte lakirala?! ..pa pride nazaj dol in spleza na stekleničko od laka, kot da mi hoče nagajat..pa vidi, da je še vedno ne porajtam, pa mi spet na roko spleza & jo umaknem na kolo, pa pride nazaj in spet okol moje roke šeta..jaoooooo haha..kok je sladka! Komi sm se zadržvala, da je nism prjela pa jo mečkalaaaa
..pa še kr naprej je hodila okol mene in mojih prstov, kot da so samo ena ovira več na njeni poti..joooj

Se vidi da ste v Lj bolj sodobni. hehe.
Super,ej!

Josif je pa čist obvladu tako kolo...najbolj smešn je blo, ko se je čist zagnal, pa nehal vrteti in se je pol še par krogov gor pa dol vrteu na konc pa dol padu haha.
Sej vidš, da je več letala okol mene kot pa če se jo trudim privabit pa use..cc..
Itak nima kam it, pa še na uču jo mam hehe.
in kako je blo, če odštejemo lulanje pa kakanje? Je lepi anee?

Sem se nasmejala ob tem.
), pol pa mi šibal na vrat, pod lase..pa sem ga dala dol potem. Ne moreš ga kontrolirat tako je hiter.
Pa tud ko se mau premakne & se kolo zavrti ne dojame namena kolesa haha in gre takoj dol
In pol probava, pa skoči z enega mesta..pa pristane na škatli, pa spet proba z drugega mesta..uglavnem, probava do kje ma mejo haha.
Ojej!
Vse jo vidim kako skače na tiste škatle. Jao!

Drgač pa sej, čeprou se enim zdi grdo, kako so taki hrčki v teh kletkah zaprti..pa sej, njim je to isto kot naša stanovanja..sej mi smo tud 'zaprti' večinoma časa tle not.. vn pa tud gremo & hrčke tud vn spustimo ane?!
Burgerji nas čakajo
hihi. Jaz grem danes v Zootic, pa pogledam če so tu pri nas tudi. To si prav pri hrani s hrčki našla?

Ampak po drugi strani pa če še niso bli zunaj kletke, tud ne morejo pogrešat tega..za naše hrčke bi blo pomoje kr čudno jim, če jih ne bi več vn dajale, ker so navajeni bit zunaj
Haha..