Kritike filmov!
A Good Year (2006)
Simpatična zgodba, ki se dogaja v prelepi Provansi. Zgodba o deloholiku, ki v Franciji podeduje posest strica. Med počitnicami sreča žensko svojega življenja, Francozijo, temperamentno in se vanjo takoj zaljubi. Zgodba o ljubezni, vinu (
), spominih in iskanju sreče.
Res lepi in sproščeni film.
Ocena: 8/10
Simpatična zgodba, ki se dogaja v prelepi Provansi. Zgodba o deloholiku, ki v Franciji podeduje posest strica. Med počitnicami sreča žensko svojega življenja, Francozijo, temperamentno in se vanjo takoj zaljubi. Zgodba o ljubezni, vinu (

Res lepi in sproščeni film.
Ocena: 8/10
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Tropic Thunder ni mi bil všeč, me ni prepričal
Step Brothers ... še ena komedija, ki me ni prepričala
The Rocker...spet komedija, z razliko, da me je nekaj prizorov nasmejalo
Step Brothers ... še ena komedija, ki me ni prepričala
The Rocker...spet komedija, z razliko, da me je nekaj prizorov nasmejalo
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
^^uf, meni pa je bila tale kvazikomedija porazna (v smislu for in igre same).
sicer pa mi je nazadnje uspelo videti Across the universe. za ljubitelje beatlov priporočam, ni pa ravno najbolj lahkotna zadeva. 7/10.
sicer pa mi je nazadnje uspelo videti Across the universe. za ljubitelje beatlov priporočam, ni pa ravno najbolj lahkotna zadeva. 7/10.
...just breathe...
-
- Cosmopsiho
Meni se je What happens in Vegas tudi zdel kar posrečen film iz tega žanra. Tak sproščen in smešen, čeprav mi ostane malo novodobnih romantičnih komedij v spominu. Nazadnje pa sem gledala še en lahkoten film z izredno dobro igralsko zasedbo (sploh tamala Dakota Fanning
) - Dekleta iz visoke družbe in mu dam čisto desetko. 

Včeri sm gledla High School Musical, ta tretji del, in moj komentar: no ja. Neka srednja žalost. Ful mi ni blo všeč ker so se mi zdela čist debilna besedila (no sej vem da tle ni blo za pričakovat nekih globokih, sam vseeno), prevodi le-teh pa grozni - ne vem zakaj je treba vsak stavek tak kao poetično obrnt, pa če še nevemkak butasto izpade. Tud igralci me nekak niso prepričali (je pa vsaj ta taglavni kr luštn
). Ocena: 6/10

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Cosmopsiho
Meni pa so vsi tile high school musicals dolgočasni za umret. Lažje prenašam kakšne tipične najstniške komedije, ampak tole kar je tale mjuzikl pa je tuga od tuge.
Nazadnje sem gledala Gia, film posnet po resnični zgodbi o punci, ki se je znašla v svetu mode in so jo droge povlekle za sabo... Igra pa jo Angelina Jolie in mi je v tem filmu presenetljivo celo bila vredu.

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
rammsteingirl napisal/-a:nisem pogrešala (premalo) seksa
Ma kje premalo, sploh ga niii!

Sicer pa sploh ni zgodbe, background Bondove kao punce je za bruhat (bruh družino so mi ubili ko sem bla majhna, bruh živim za maščevanje); celotni film sem prezehala in premišljevala za kaj bi bilo boljše zapraviti tiste 4 eur.
Ocena: 2/10