Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

češpla napisal/-a:Jst sm jih tut nehala po petih letih jemat pa me zanima kok cajta je treba počakat predn se lahko odločš za bebico...da ne bi blo kej narobe... :?:

To se pomeni z ginekologinjo,
sem pa v zadnjem času za kar nekaj punc slišala, da so zanosile takoj v prvem meecu po prenehanju jemanja tabletk.
Zgleda, da se niso dost pazile vseeno, ne vem... :)
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ginekologi priporočajo, da se počaka vsaj 3 mesece, če se pa prej zgodi pa tudi ni nič narobe :!: :wink:
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

Punce jaz imam eno vprašanje...uporabljam tabletke Logest in sicer prvič...dones bom vzela 10 tabletko in opažam da imam še vedno vsak dan rjav madež na hlačkah!

Ali je to normalno ali moram obvestiti ginekologa?

Se pa opravičujem še se jena teh 100 straneh to že pisalo...ampak res nimam časa za brati...

Hvala
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
papaya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a papaya »

Ja, ja..v prvih treh mesecih je to popolnoma normalno :razz:
lp
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a češpla »

Tko kot je napisala papaya...to je normalno...počaki še mal vse se bo zrihtal :time:
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Nincy, jaz sem od začetka mela podobne težave, pa se je vse sporihtalo. Pri meni se je krvavitev pojavljala menda okoli prva dva tedna, sicer ne vsak dan, tu pa tam... zdaj pa vse štima.:)
*_nincy_*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *_nincy_* »

buffy-ann napisal/-a:Nincy, jaz sem od začetka mela podobne težave, pa se je vse sporihtalo. Pri meni se je krvavitev pojavljala menda okoli prva dva tedna, sicer ne vsak dan, tu pa tam... zdaj pa vse štima.:)

Ja meni enako...kdaj je nimam nič...kdaj jo pa imam...in se mi je zdelo malo čudno...no upam, da bo vredu...

Hvala! :D
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

ja js sm tut mela fleke pr logestu. pa se zdaj jih mam, sam prav ginekolog da je to lahk od stresa, ko se ti podre ravnovesje hormonov. drugače pa ne morem brez tabletk. jst sm mela pred jemanjem poplave, dobesedno. vložek, kakrkol debel je odpadu. edin une plenice (res plenice!) k so za to da se staremame ne polulajo. edino tisto je pivnal!!!

tak da ne vem kaj bo če jih neham jest. res pa je da zdej k jih jemljem mam pa neznosne bolečine ( ki po moje ne bojo prenehale, če jih neham jest)
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
cebeelca
Sramežljivka
Sramežljivka

vprašanje

Neprebrana objava Napisal/-a cebeelca »

Hej

Amm...ka mi lahk kira ko to bol ve pove...ali se učinek kontracepcijskih tabletk ohrani tudi v 7-dnevnem premoru med jemanjem (v času ko naj bi dobila menstruacijo)? Zanima če se mama lahk s fantom tut v teh dneh brez skrbi lušn... :oops:
mackica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mackica »

Ne, ne ohrani se zascita, logicno, ker telo ne prejema dnevno potrebne doze hormonov za kaj takega. V teh sedmih dneh uporabita kondom ali kaksno drugo vrsto zascite.
cebeelca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cebeelca »

hvala ti...čeprav sm si ful želela da ne bo tak odgovor...zej me namreč mal strah ratuje,da....fak,ej...no bom že...
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Re: vprašanje

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

cebeelca napisal/-a:Hej

Amm...ka mi lahk kira ko to bol ve pove...ali se učinek kontracepcijskih tabletk ohrani tudi v 7-dnevnem premoru med jemanjem (v času ko naj bi dobila menstruacijo)? Zanima če se mama lahk s fantom tut v teh dneh brez skrbi lušn... :oops:

Ja, itak da se ohrani :!: Preberi si navodila, kjer lepo piše, da si zaščitena tudi v času 7-dnevnega premora :wink:
češpla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Re: vprašanje

Neprebrana objava Napisal/-a češpla »

Tr|n|ty napisal/-a:
cebeelca napisal/-a:Hej

Ja, itak da se ohrani :!: Preberi si navodila, kjer lepo piše, da si zaščitena tudi v času 7-dnevnega premora :wink:

Tko kot pravi čebelca...lepo se mejta :D
buffy-ann
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a buffy-ann »

Seveda se ohrani zaščita. To ti ziher v navodilih piše, pa tud če ne... Ja, ohrani se, bodi brez skrbi.;)
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

mackica napisal/-a:Ne, ne ohrani se zascita, logicno, ker telo ne prejema dnevno potrebne doze hormonov za kaj takega. V teh sedmih dneh uporabita kondom ali kaksno drugo vrsto zascite.

Joj, ne morm verjet, kaj berem,
ženska, dej ne strelat takih kozlov, če ne veš o čem govoriš, no...

Upam sam, da ti ne jemlješ tabletk, ker v tem primeru nimaš pojma o sebi in svojem telesu in tabletkah ter njihovem učinku nate... :roll:
Zaklenjeno