Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

miška17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miška17 »

pehta napisal/-a:
miška17 napisal/-a::lol:
A ni boljše da se ženska prej znori, je pol kasneje, ko pridejo obveznosti bolj zvesta!!!!!!!!!
Sicer pa,...........različni smo!Eden rabi več sexa enemu paše en partner,........to je čist odvisno od karakterja!

Se strinjam, samo naj potem ženska tipa na začetku tudi seznani, ti posluš, tko pa tko je, to pa to je blo, taka sm bla, rabila sm velik seksa, sedaj se pa odloči.
Ne pa se delat najbolj fino damo in patnerju tajit tisto, o čemer se pred mesecem ali dvema pogovarjamo npr. s prijateljico.

Saj tako sem misla......Itak, da je treba to povedat, drugače pa sam zve:)
miška17
Sramežljivka
Sramežljivka

Jochie napisal/-a:
pehta napisal/-a:
miška17 napisal/-a::lol:
A ni boljše da se ženska prej znori, je pol kasneje, ko pridejo obveznosti bolj zvesta!!!!!!!!!
Sicer pa,...........različni smo!Eden rabi več sexa enemu paše en partner,........to je čist odvisno od karakterja!

Se strinjam, samo naj potem ženska tipa na začetku tudi seznani, ti posluš, tko pa tko je, to pa to je blo, taka sm bla, rabila sm velik seksa, sedaj se pa odloči.
Ne pa se delat najbolj fino damo in patnerju tajit tisto, o čemer se pred mesecem ali dvema pogovarjamo npr. s prijateljico.

pehta, torej zenska, ki je pri tridesetih imela 15 tipov, vendar svojemu bodocemu sestnajstemu takoj pove, da jih je bilo petnajst ter da mu bo zvesta, on se pa s tem strinja, ni lahka???

mi je sedaj prisla na misel ideja o napisu za na majcko, ki bi jo zenska nosila (pase sicer v drugo temo): SICER VERJETNO NISI LUDVIK, LAHKO PA BI BIL MOJ XIV! :D :D :D

NE, ni lahka! Kdor ima rad sex in vznemirjenje in nore občutke.........pač spi z večimi!In kaj? Zato, če se mi več sexa kot eni zafrustrirani ženski, ki rabi pol leta, da pokaže svojo flenčo .....A SEM ZATO LAHKA?
Pa še neki, če ne gre z enim, gre pa z drugim.....Živimo sam enkrat in treba je čimveč sprobat!!!
miška17
Sramežljivka
Sramežljivka

Jochie napisal/-a:miska, ce bi brala moje prejsnje poste, bi videla, da zensk ne opredeljujem kot lahke. tole je bilo bolj vprasanje pehti, ker se strinja, da ce zenska pove tipu svojo preteklost in se tip z njo strinja, je vse v redu... v prejsnjih postih pa je zensko, ki je pri tridesetih spala s petnajstimi, oznacila za lahko... :roll:

OPROSTI!
Nisem ravno redna gostja foruma, zato nisem sledila vsej pošti.:)
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

Jochie napisal/-a:tole je bilo bolj vprasanje pehti, ker se strinja, da ce zenska pove tipu svojo preteklost in se tip z njo strinja, je vse v redu... v prejsnjih postih pa je zensko, ki je pri tridesetih spala s petnajstimi, oznacila za lahko... :roll:

Zame je ženska lahka že preje in ne šele, ko je podrta že 15-ič.
Seveda pa tudi zame ni ku**a, ampak le lahka punca (ali fant).

Če to pove tipu in slednjega to ne moti, normalno, da je vse v redu, saj bo on živel z njo in ne Pehta. Če ga to ne moti, naj izvoli, lahko ji reče tudi Sneguljčica. Pehta se v to nima kaj vtikat, lahko jima le zaželi ogromno srečnih let.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

Kaj nej mu potem laže? Jst sm pa misnla, da je zveza temlji na zaupanju in medsebojni iskrenosti.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja seveda, da mu mora povedati, da je npr. spala z 10+, da bo približno vedel kako in kaj.
Da ne bo prihajalo do bednih scen, kot v filmu Kruh in mleko, kjer je tipa čist sesulo, ko mu je kolega namignil, da ga je sral z njegovo sedanjo ženo.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
marateja
Kofetarica
Kofetarica

to je spet druga zgodba, med prijateljem in prijateljevo ženo, punco,....

Sploh pa ne verjamem, da ko spoznaš potencialnega partnerja, da ga greš direkt vprašat koliko jih je že podru. In ti na začetku najprej pade virtualno v oči, potem ga spoznaš karakterno in šele potem se stvari zapletejo, prepletejo naprej.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
marateja
Kofetarica
Kofetarica

aja pa sigurno noben ne leta okol s tablco na čelu na kateri piše : mene je pa že 15 tipov podrl. Bodi naslednji.
Jean de La Bruyere
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Točno, to je največji problem pri tej zadevi, na začetku si tolk premaknjen od zaljubljenosti, da se s tem ne obremenjuješ. Sam s časom, ko se prvi vihar poleže in se ti partner prikaže v malce realnejši luči, je pa (pri nekaterih) to lahko en moteči element v vezi, še posebej, ko je le-ta na preizkušnji in vagaš.
Zato je na vse to treba misliti prej in se kdaj tudi ''žrtvovati'' s ciljem srečnejše prihodnosti (žrtvovati z vzdržnostjo).
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Sicer pa ni junaka na forumu, ki bi mi dokazal, da je spolnost dveh 20-letnikov z 10+ intimnejša, kot, ko se najdeta 2 nedolžna (20 letnika).
marateja
Kofetarica
Kofetarica

pehta napisal/-a:Sicer pa ni junaka na forumu, ki bi mi dokazal, da je spolnost dveh 20-letnikov z 10+ intimnejša, kot, ko se najdeta 2 nedolžna (20 letnika).

...je pa velik bolj izpopolnjena, če veš kaj delaš. Kar za nekoga, ki je nedolžen ne moraš trditi.
Jean de La Bruyere
marateja
Kofetarica
Kofetarica

pehta napisal/-a:Točno, to je največji problem pri tej zadevi, na začetku si tolk premaknjen od zaljubljenosti, da se s tem ne obremenjuješ. Sam s časom, ko se prvi vihar poleže in se ti partner prikaže v malce realnejši luči, je pa (pri nekaterih) to lahko en moteči element v vezi, še posebej, ko je le-ta na preizkušnji in vagaš.
Zato je na vse to treba misliti prej in se kdaj tudi ''žrtvovati'' s ciljem srečnejše prihodnosti (žrtvovati z vzdržnostjo).

še vedno ne razumem zakaj bi se človek odrekal svojim užitkom, samo zato, da bi se partnerju kasneje lahko prikazal v lepši luči.
Sicer, pa če nekgola ljubiš, ga ljubiš v celem paketu, v katerem so tudi slabe strani posameznika.
Jean de La Bruyere
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

marateja napisal/-a: ...je pa velik bolj izpopolnjena, če veš kaj delaš. Kar za nekoga, ki je nedolžen ne moraš trditi.

Izpopolnjena je tehnično in telesno. Ne pa duhovno.

Tehniko sčasoma lahko pridobita tudi začetnika, čustvenega zbližanja, ki ga prinaša seks 2-h nedolžnih, pa se ne da obnoviti nikoli.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

marateja napisal/-a: še vedno ne razumem zakaj bi se človek odrekal svojim užitkom, samo zato, da bi se partnerju kasneje lahko prikazal v lepši luči.

No saj o tem se pa u bistvu že vso temo pogovarjamo. Samo nekdo to razume, nekdo pa ne (se opravičujem ne mislim nate).
Vedno se bo npr. 80% folka strinjalo z npr. tvojim mnenjem, za 15 ali 20% bo pa stališče, podobno mojemu, tako razumljivo, da za obrazložitve sploh ne bodo vprašali.
Samo, če jih 80% zagovarja multiseks, to še ne pomeni, da je tako obnašanje edino pravilno. Pač je trenutno večinsko, dejstvo pa je, da v ponekod tudi devištvo postaja ''in'' in moderno.
Zadnjič spremenil pehta, dne 19. Nov. 2005 0:33, skupaj popravljeno 1 krat.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Kot smo brali 24. marca 2003 v časniku Washington Times, je vlada ZDA namenila programom za vzdržnost rekordno vsoto 120 milijonov dolarjev.

Gibanje za vzdržnost pred poroko zadnja leta hitro raste. Po Timesu je že milijon mladostnikov in dijakov vpisanih v ´True Love Waits´ (Prava ljubezen čaka), ki je tudi eno od gibanj za spolno vzdržnost.

Več:
http://es.catholic.net/sicatholicnet/54 ... p?id=19767
Zadnjič spremenil pehta, dne 21. Nov. 2005 9:34, skupaj popravljeno 3 krat.
Odgovori