Dnevnik
Jz pišem dnevnik. Zdej med poletjem ne pišem vsak dan, ker nimam časa ampak drugače pa usak dan. Lepo me je brat za nazaj kaj se mi je dogajalo, kko sm se počutla. . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Jaz sem pisala dnevnik, ko sem bila še v osnovni šoli. Ko sem ga, ne tako dolgo nazaj, šla spet brat me je prav šokiralo, kako zelo sem se spremenila v 6ih letih. Sama sebe sem vedno videla kot neko zelo zrelo osebo. Joj kakšen otrok sem bila
Pa vedno sem bila depresivna pa toliko enega sovraštva je bilo v meni. Moji dnevniki niso ravno zelo prijetno čtivo, vendar pa se vidi, kako daleč je prišel moj osebni razvoj in na to sem zelo ponosna 

js sm v osnovni pisala vsak dan, v 1.letniku srednje sm pa kr nehala, zdaj pišem občasno, mogoč na vsaka 2 mesca.
mi je pa fajn za nazaj brat in se smejat prigodam in občutkom, ki sm jih zapisala in nekatari ''problemi'' , ki so se mi takrat zdelo čist nerešljivi in vse ljubezni, ki so me spremljale skozi osnovno.
mi je pa fajn za nazaj brat in se smejat prigodam in občutkom, ki sm jih zapisala in nekatari ''problemi'' , ki so se mi takrat zdelo čist nerešljivi in vse ljubezni, ki so me spremljale skozi osnovno.

So give me your forever.
sem pisala kr nekaj let.. ampak imam zelo slabo izkušnjo s tem. prebrala sta mi ga namreč starša (dont ask)
pisala sem vse not, tudi kakšne ki sem jih pred staršema prikrivala (npr. da sem včasih rekla, da spim pr kolegici, v resnici sem šla pa ven.. eksperimentiranje z ilegalnimi substancami, prvi sex VSE)
tako, da od takrat naprej nič kaj takšnega ne dokumenitram.

tako, da od takrat naprej nič kaj takšnega ne dokumenitram.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
- Komunikatorka
V OŠ sem ga redno pisala (od 3. razreda) in zdaj ko ga berem se sama sebi zdim tko bedna
. Take brezvezne stvari so notr napisane, kot npr. da sm šla v trgovino z mamo in kupla kruh (???)--->govorim o mojem obdobju razredne stopnje (1-4 razred
).
Potem, ko sm postala "starejša", je v dnevniku vse možno o tipih, pa kako me ta gleda, kako jaz gledam tistega tretjega... O starših, o košarki...Vse možno...Ta del me kr nasmeje ker pomislim, kako lahko človek tko naivno gleda na vse.
Zdej ga pa pišem 1x na leto, mogoče še manj. Preprosto je dnevnik založen na polici, na varnem, ker vem, da ga noben ne bere, noben ne tika (niti jst
)... Mogoče se spomnim vanj pisat, ko se zgodi kaj prelomnega, pa še to ne več...
So bli pa v OŠ ful popularni dnevniki, ki smo ga pisali skupaj s prijateljicami...In čeprav smo se videvale vsak dan v šoli, smo si pisale dnevnik
...

Potem, ko sm postala "starejša", je v dnevniku vse možno o tipih, pa kako me ta gleda, kako jaz gledam tistega tretjega... O starših, o košarki...Vse možno...Ta del me kr nasmeje ker pomislim, kako lahko človek tko naivno gleda na vse.
Zdej ga pa pišem 1x na leto, mogoče še manj. Preprosto je dnevnik založen na polici, na varnem, ker vem, da ga noben ne bere, noben ne tika (niti jst

So bli pa v OŠ ful popularni dnevniki, ki smo ga pisali skupaj s prijateljicami...In čeprav smo se videvale vsak dan v šoli, smo si pisale dnevnik

MilkyWay napisal/-a: So bli pa v OŠ ful popularni dnevniki, ki smo ga pisali skupaj s prijateljicami...In čeprav smo se videvale vsak dan v šoli, smo si pisale dnevnik...
Me tudi. Kr neki smo pisala sploh ni melo veze kaj, sam da je blo.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
p!ka napisal/-a:MilkyWay napisal/-a: So bli pa v OŠ ful popularni dnevniki, ki smo ga pisali skupaj s prijateljicami...In čeprav smo se videvale vsak dan v šoli, smo si pisale dnevnik...
Me tudi. Kr neki smo pisala sploh ni melo veze kaj, sam da je blo.
In potem to naslednji dna prebereš in komentiraš... Joj ku bedno... A si nismo upale vse v obraz povedat?