Dnevnik

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori

Ali pišete osebni dnevnik?

da
69
30%
ne
32
14%
nič več
109
47%
ga nisem nikoli
21
9%

Skupaj glasov: 231

lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Js sem v srednji šoli pisala dnevnik in mi je zdej ful fajn brat ker so se takrat dogajale res zanimive in nepozabne stvari.Zdej se mi pa ne da več.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz pišem dnevnik. Zdej med poletjem ne pišem vsak dan, ker nimam časa ampak drugače pa usak dan. Lepo me je brat za nazaj kaj se mi je dogajalo, kko sm se počutla. . .
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
Googi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Googi »

Jaz sem pisala dnevnik, ko sem bila še v osnovni šoli. Ko sem ga, ne tako dolgo nazaj, šla spet brat me je prav šokiralo, kako zelo sem se spremenila v 6ih letih. Sama sebe sem vedno videla kot neko zelo zrelo osebo. Joj kakšen otrok sem bila :) Pa vedno sem bila depresivna pa toliko enega sovraštva je bilo v meni. Moji dnevniki niso ravno zelo prijetno čtivo, vendar pa se vidi, kako daleč je prišel moj osebni razvoj in na to sem zelo ponosna :)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Jaz ga pišem, sicer le parkrat na mesec, ko začutim potrebo po tem in mi prav paše. Je en tak dodatek k mojemu svetu ...
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t@ssy »

.....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 19:59, skupaj popravljeno 1 krat.
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

Jaz ga pišem že enih 11 let, ampak zadnje čase bolj poredko. Nekoč sem pisala vsak dan, zdaj pa pišem takrat, ko je kaj zanimivega :) Moram danes napisati kaj :D
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

jst sm ga pisala ene dve leti nazaj in še to ne usak dan .. . zdej pa že doooougo ne in niti ne čutim neke "potrebe" po tem.. Čeprou smi zdi fajn da si nekam zapisuješ pomembne dogodke, na katere se pol kasneje spominjaš..
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

js sm v osnovni pisala vsak dan, v 1.letniku srednje sm pa kr nehala, zdaj pišem občasno, mogoč na vsaka 2 mesca.
mi je pa fajn za nazaj brat in se smejat prigodam in občutkom, ki sm jih zapisala in nekatari ''problemi'' , ki so se mi takrat zdelo čist nerešljivi in vse ljubezni, ki so me spremljale skozi osnovno. :D
So give me your forever.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Jaz sem dnevnik pisala v osnovni šoli kakšne štiri leta in to vsak dan. Mi je zanimivo brati za nazaj, kakšne neumnosti sem pisala. :D Tudi sedaj včasih dobim kakšen preblisk, da bi pisala dnevnik, ampak do tega nikoli ne pride. :D
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Ne pišem, ker ni časa za to. Poleg tega ne bi hotla, da bi to kdaj kdo bral.
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

sem pisala kr nekaj let.. ampak imam zelo slabo izkušnjo s tem. prebrala sta mi ga namreč starša (dont ask) :? pisala sem vse not, tudi kakšne ki sem jih pred staršema prikrivala (npr. da sem včasih rekla, da spim pr kolegici, v resnici sem šla pa ven.. eksperimentiranje z ilegalnimi substancami, prvi sex VSE)
tako, da od takrat naprej nič kaj takšnega ne dokumenitram.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
christianna cruz
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a christianna cruz »

pišem že od začetka oš ....pa ne tko vsak dan, sam tisto - če se kaj zanimivega zgodi ...aja ...pa sanje zapisujem !!!
kr mam res ednistveno povezane sanje in je res zanimivo brat za nekaj let nazaj sanje. še včasih bolj zanimivo k dnevnik :lol:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

V OŠ sem ga redno pisala (od 3. razreda) in zdaj ko ga berem se sama sebi zdim tko bedna :D . Take brezvezne stvari so notr napisane, kot npr. da sm šla v trgovino z mamo in kupla kruh (???)--->govorim o mojem obdobju razredne stopnje (1-4 razred :D ).
Potem, ko sm postala "starejša", je v dnevniku vse možno o tipih, pa kako me ta gleda, kako jaz gledam tistega tretjega... O starših, o košarki...Vse možno...Ta del me kr nasmeje ker pomislim, kako lahko človek tko naivno gleda na vse.

Zdej ga pa pišem 1x na leto, mogoče še manj. Preprosto je dnevnik založen na polici, na varnem, ker vem, da ga noben ne bere, noben ne tika (niti jst :D )... Mogoče se spomnim vanj pisat, ko se zgodi kaj prelomnega, pa še to ne več...

So bli pa v OŠ ful popularni dnevniki, ki smo ga pisali skupaj s prijateljicami...In čeprav smo se videvale vsak dan v šoli, smo si pisale dnevnik :gruebel: ...
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

MilkyWay napisal/-a: So bli pa v OŠ ful popularni dnevniki, ki smo ga pisali skupaj s prijateljicami...In čeprav smo se videvale vsak dan v šoli, smo si pisale dnevnik :gruebel: ...

Me tudi. Kr neki smo pisala sploh ni melo veze kaj, sam da je blo. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

p!ka napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a: So bli pa v OŠ ful popularni dnevniki, ki smo ga pisali skupaj s prijateljicami...In čeprav smo se videvale vsak dan v šoli, smo si pisale dnevnik :gruebel: ...

Me tudi. Kr neki smo pisala sploh ni melo veze kaj, sam da je blo. :)

In potem to naslednji dna prebereš in komentiraš... Joj ku bedno... A si nismo upale vse v obraz povedat? :D
Odgovori