Seksava, čeprav ima punco, naj ji povem?
Ja, verjetn je to mal težje al pa kr ornk težko če sta skoz skupi po možnosti še žvita skp.
Če sta pa iz različnega kraja... pa pomoje čist simpl.
Nema veze, želim sam da se vsem tistim prascem k varajo vrne, tistim kuzlam ki pa so z nekimi tipi, kljub temu, da vejo da ma tip babo pa enako!naj bojo še sami prevarani, pa se naj takrat spomnejo "opala, saj sm js tud to delu" bobu bob!
Če sta pa iz različnega kraja... pa pomoje čist simpl.
Nema veze, želim sam da se vsem tistim prascem k varajo vrne, tistim kuzlam ki pa so z nekimi tipi, kljub temu, da vejo da ma tip babo pa enako!naj bojo še sami prevarani, pa se naj takrat spomnejo "opala, saj sm js tud to delu" bobu bob!
nanamiša napisal/-a: Bi pa že od začetka igral na to karto, da ni takšen človek, ki bi hotel lepiti svoje slike s potovanja po fb.
Kako bi pa meni to potem razložil?
Ravno to hočem povedat, zelo težko je skrivat dejstvo, da si v zvezi. In v tem konkretnem primeru je bil tip v bistvu v dveh zvezah, če je s to drugo žensko tudi vsak dan govoril po telefonu (baje več ur, jaz sem to zgrešila napisano, samo po ostalih povzemam) in bil vsak teden pri njej.
In kao nobena od njiju ni nič posumila dve leti? Dajte koga drugega farbat no... lahko si zatiskaš oči, to je res. Ampak ziher pa so znaki.
Zakaj ni nobenih slik na FB? Zakaj greš vedno v drug prostor telefonirat? Zakaj te dva tedna ni bilo k meni?... Če pa ne postavljaš takšnih vprašanj (niti sam sebi ne), pa vsaj podzavestno že veš, zakaj.
Jullia_, sej to je to: NAIVNOST:)
Tip se lahko izgovarja na veliko, pa mu bejba vedno verjame.
Valda, da bo pol, če mu čist vsak klinac verjame, to še spridom izkoriščal:)
Žal mi je sam za tiste boge reve, k so v "super razmerjih" pa nič ne slutijo, na konc se pa sprašujejo "fak od kje mam js gonorejo"....
Tip se lahko izgovarja na veliko, pa mu bejba vedno verjame.
Valda, da bo pol, če mu čist vsak klinac verjame, to še spridom izkoriščal:)
Žal mi je sam za tiste boge reve, k so v "super razmerjih" pa nič ne slutijo, na konc se pa sprašujejo "fak od kje mam js gonorejo"....
Recimo, ja. Ampak govora je o celi kombinaciji vprašanj in to s strani obeh žensk. Obema je treba lagat, v bistvu moraš imet dve vzporedni zgodbi ves čas pripravljeni in dovolj koordinirani med seboj, da v vsakem momentu vse štima.
Saj načeloma je valjda možno, da je tip pač frik na zasebnost. Mogoče FB celo nima (čeprav ta konkretni tip iz prvega posta ga ima, pa mu očitno ni punca nikoli nič napisala na Zid, da avtorica teme ni poštekala).
Ko se pa začnejo zadeve kumulirat - cenzura na spletu, skrivanje telefona, vsak mesec pokuri zastonj Orto u nulo, čeprav s tabo govori samo po 5 minut na dan, tedenski izleti na drug konec države,...
S stališča ljubice: Isto FB, telefon, gre kao s frendi na morje, pa nima nobenih pijanskih zgodbic za povedat (valjda ne, če je pa v resnici s punco kampiral na Krku),...
A misliš, da se to res vse tako uspešno da prikrit in zablefirat, da nobena od njiju ne bi nič posumila?
Saj načeloma je valjda možno, da je tip pač frik na zasebnost. Mogoče FB celo nima (čeprav ta konkretni tip iz prvega posta ga ima, pa mu očitno ni punca nikoli nič napisala na Zid, da avtorica teme ni poštekala).
Ko se pa začnejo zadeve kumulirat - cenzura na spletu, skrivanje telefona, vsak mesec pokuri zastonj Orto u nulo, čeprav s tabo govori samo po 5 minut na dan, tedenski izleti na drug konec države,...
S stališča ljubice: Isto FB, telefon, gre kao s frendi na morje, pa nima nobenih pijanskih zgodbic za povedat (valjda ne, če je pa v resnici s punco kampiral na Krku),...
A misliš, da se to res vse tako uspešno da prikrit in zablefirat, da nobena od njiju ne bi nič posumila?
Očitno on ni bil dovolj dober igralec in ni imel dobro naštuderanih stvari.
Sej jst fb sploh nisem omenjala v povezavi s tisto zgodbo. Pač sem dala, kot primer, da glede slik ni problem.
Ja velik dela je s tem ja
Mogoč bi kakšen tip lahko enim slepim puncam, ki verjamejo tipo vsako besedo, prikrival dvojno življenje. Pa tudi če bi prišlo do takšnih stvari, kot so potovanja, skrivanje telefona itd..
Tistim, ki so jim takšne stvari pomembne in se veliko ozirajo na to pa tega seveda ne gre prekrivati.
Moraš pa vedeti, da tudi obstajajo punce, ki se v njegov telefon ne vtikujejo in jim je malo mar kje on pokuri minute oz. tega sploh ne bodo opazile, da nima fb tut ni kej čudnega, ne bodo želele brskati po telefonu, tako da mu ne bo treba skrivati itd.
Pač js ne pravim, da se tega ne da, ampak, da je bil ta tip izredno slab igralec in, da mu pač ni uspelo, zaradi takšnih stvari. Obstajajo še boljše spletke in varanja trajajo še več let kot 2, tko da...
Sej jst fb sploh nisem omenjala v povezavi s tisto zgodbo. Pač sem dala, kot primer, da glede slik ni problem.
Ja velik dela je s tem ja

Mogoč bi kakšen tip lahko enim slepim puncam, ki verjamejo tipo vsako besedo, prikrival dvojno življenje. Pa tudi če bi prišlo do takšnih stvari, kot so potovanja, skrivanje telefona itd..
Tistim, ki so jim takšne stvari pomembne in se veliko ozirajo na to pa tega seveda ne gre prekrivati.
Moraš pa vedeti, da tudi obstajajo punce, ki se v njegov telefon ne vtikujejo in jim je malo mar kje on pokuri minute oz. tega sploh ne bodo opazile, da nima fb tut ni kej čudnega, ne bodo želele brskati po telefonu, tako da mu ne bo treba skrivati itd.
Pač js ne pravim, da se tega ne da, ampak, da je bil ta tip izredno slab igralec in, da mu pač ni uspelo, zaradi takšnih stvari. Obstajajo še boljše spletke in varanja trajajo še več let kot 2, tko da...
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. 

dve leti je res težko skrivat, ampak vsaj v teoriji se da. s tisto drugo punco najbrž ni živel, lahko da ima eden od njiju službo, v kateri dela tudi popoldne, ponoči... in s tako službo se da marsikaj prikriti... ali pa če fant recimo izredno študira in ima popoldne predavanja, pa punci reče, da gre tja v resnici pa gre k drugi. je tudi res, da vsi na fb ne dajejo slik s partnerji, jaz jih mam kar nekaj na fb, ki majo res samo nekaj fotk gor, ravno toliko da je... ampak vseeno je morala biti tista druga punca precej naivna ja, mogoče pa ima tudi sama koga za zraven
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
No, da se jaz javim in razložim nekatere stvari.
Nima FB-ja. Ja, tudi taki obstajajo
Menila sva se pozno - mogoče je že spala, ko sta bila pač skupaj. Drugače pa ne živita skupaj in se očitno bolj malo vidita. No, kakorkoli.
Itak, da sem pomislila na to, da ima punco, vendar se mi je ravno azradi tega, ker sva se slišala vsak dan (mogoče kak teden en dan ne) to zdelo neverjetno. Zasluži si diplomo za to, res
sem pa predvidevala, da se še kdaj tudi s katero dobi, kar mi je tudi povedal. Če nisva v zvezi, mu tega ne morem prepovedati.
Če nisi par, če se z nekom samo tako dobivaš, ne sprašuješ, s kom pa greš jutri ven, s kom greš na konert, s kom greš tja... Pogovarjaš se o šihtu in o splošnih stvareh, ne pa o tem, s kom se gre. Itak, da smo ženske radovedne, tudi mene je včasih zanimalo, ampak je problem reči, da greš s kolegom?! Mislim, da ne.
Sms-ov pa si tudi nisva pošiljala ne vem koliko, ker to se meni ne da in če je bla kdaj kaka fora samo. Tako da je tudi pri tem lahko rekel, da mu piše tisti pa tisti, zato pa zato. Nekatere ne grejo preverjat tega.
Tako da ja, sumila sem in ne da bi si zatiskala oči, ker nisem taka, da bi bežala pred realnostjo, ampak zdelo se mi je neverjetno, da se lahko z mano vsak dan pogovarja, če ima punco.
Nima FB-ja. Ja, tudi taki obstajajo

Menila sva se pozno - mogoče je že spala, ko sta bila pač skupaj. Drugače pa ne živita skupaj in se očitno bolj malo vidita. No, kakorkoli.
Itak, da sem pomislila na to, da ima punco, vendar se mi je ravno azradi tega, ker sva se slišala vsak dan (mogoče kak teden en dan ne) to zdelo neverjetno. Zasluži si diplomo za to, res

Če nisi par, če se z nekom samo tako dobivaš, ne sprašuješ, s kom pa greš jutri ven, s kom greš na konert, s kom greš tja... Pogovarjaš se o šihtu in o splošnih stvareh, ne pa o tem, s kom se gre. Itak, da smo ženske radovedne, tudi mene je včasih zanimalo, ampak je problem reči, da greš s kolegom?! Mislim, da ne.
Sms-ov pa si tudi nisva pošiljala ne vem koliko, ker to se meni ne da in če je bla kdaj kaka fora samo. Tako da je tudi pri tem lahko rekel, da mu piše tisti pa tisti, zato pa zato. Nekatere ne grejo preverjat tega.
Tako da ja, sumila sem in ne da bi si zatiskala oči, ker nisem taka, da bi bežala pred realnostjo, ampak zdelo se mi je neverjetno, da se lahko z mano vsak dan pogovarja, če ima punco.
Moj odgovor na vprašanje teme: ne (in pika). Če veš in te moti se pač ne spustiš v to, če je za to prepozno pač prekineš odnose.. Tožit pa ne.
(2 leti, svaka mu čast..
)
http://vigrx-slovenija.si/
(2 leti, svaka mu čast..

http://vigrx-slovenija.si/
Zadnjič spremenil imfit, dne 03. Jan. 2014 19:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Moram še mal firbcat- kako si najdla punco samo po imenu na FB, če ne preko njegovih prijateljev? Res mi je uganka. Kaj pa če to sploh ni njegova punca? Kaj če sploh nima punco?
Sta se z njim že pogovarjala od takrat ko zvedla? Kak je komentiral?

Sta se z njim že pogovarjala od takrat ko zvedla? Kak je komentiral?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
*mala* Uporabi malo možgane pa boš našla malo več možnosti, iz katerih boš lahko potem sklepala, kako sem ugotovila. Ni vse samo črno in ne samo belo. Je vedno več strani/odgovorov/možnosti
Vse se da, če te enega dne v glavi kar nekaj prešine in greš malo brskat - očitno ti tega ne bi zmogla
Mi je pa zelo, zelo žal, da nisem že prej, ampak prej se nisem toliko z njim obremenjevala, ker sem imela polno drugega dela.

Vse se da, če te enega dne v glavi kar nekaj prešine in greš malo brskat - očitno ti tega ne bi zmogla