Pa tud poleg vzamem s sabo to v službo, ampak jaz to tovorim v uni kafe termovki, ne navadni flaški.
ursiika napisal/-a: Jaz ne jem mesa ker pač sem mnenja DA NI TREBA VSE POŽRET KAR JE NA ŠTIRJIH TACAH...
ursiika napisal/-a:Mislim, da bi tudi tebi mogu kdo razložil kako se pride do meseka!! Ali še vedno misliš, da na humani način in potem živali gredo v živalska nebesa kjer živijo do konca svojih dni??
ker pač sem mnenja DA NI TREBA VSE POŽRET KAR JE NA ŠTIRJIH TACAH
Sem pa mnenja, če bi vsi vedeli in videli kako se ravna z živalmi, ki so za masovno, mesno predelovo bi bilo veliko več vegetarjancev in veganov.
Ma ni se mi za take debate, jaz nikogar ne prepričujem v nič.
Anjeske napisal/-a:Mimogrede, tiste ki delate smoothije: A ima kera kakšno preverjeno dobro sadno zelenjavno kombinacijo? Do sedaj sem jih delala samo s sadjem, pa bi rada poskusila še kaj novega (pa se bojim, da ne bi preveč zašuštrala v prvo, he he).
ursiika napisal/-a:Zdaj pa se Idi na kak drug forum pogovarjat o šminkah in nevem kaj še. Me vegetarjanke in veganke pa se bomo pogovarjale o tem...
keepsake napisal/-a:Če te veganstvo zanima v praksi, obstaja precej forumov/strani na to tematiko, nekateri imajo podobno nazi prepričanje kot ti in se boš verjetno počutila zelo domače
ursiika napisal/-a: Jaz sem mnenja, da ni treba vse POŽRET kar je na štirjih tacah. SPOŠTUJEm vegane in zbiram moč, informacije, ker bom tudi sama kar kmalu veganka =) Pa ne samo zato, ker mislim, da je tak način prehrane najbolj zdrav, ampak zato ker nebom del izkoriščanja živali zato da se mam jaz fajn.