Večne bolečine pr seksu, je to res sam psiha?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

Da še sama povem svojo zgodbico...midva sva tudi imela kar nekaj problemov pri samem seksu, pa npr. na začetku nikoli nisva imela kakih težav...kar naenkrat pa je mene nonstop nekaj bolelo (čez čas včasih tudi peklo) pa probleme sva imela s samim "prodorom" ipd. Pa krvavela sem včasih, čeprav nisva prakticirala grobega seksa.... Mi ni bilo čisto nič jasno...in sem že mislila, da je kar narobe z mano...ravno preden pa sem hotela poklicat svojo ginekologinjo zaradi teh problemov, pa mi je prijateljica svetovala, da naj poskusiva tako, da se mi fant res 100% posveti in mi posveti še malo več in še malo več časa pri predigri....hmmm....ubistvu se je res kar potrudil in od takrat naprej (trkam) ni bilo nikakakršnioh bolečin ali kakršnihkoli problemov - verjetno je bila prej prisotna premajhna stopnja vlažnosti ali kaj...ne vem...Skratka, vsakič znova se poskušam res 100% sprostiti in uživati in pozabiti vse probleme, pa je takoj bolje in lepše. :cool:
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
Uporabniški avatar
Dorotheia
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Na poti k sanjam...

Neprebrana objava Napisal/-a Dorotheia »

2krat :oops:
...vedno si prvi prinesel mi sonce in jutro z okusom poljuba...
luc1j4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a luc1j4 »

Zdravo!!

Pred kratkim sm mela prvi spolni odnos, bil je zlo boleč ampak nism nč krvavela al pa kar kol... Potem sva s fantom probala čez par dni še enkrat in me je še vedno bolelo, mogoče je blo na začetku kul ampak pol pa taka bolečina da sva mogla prekint... Prosm svetujte mi kaj naj nardim...res je, da sm mela že pred prvim spolnim odnosom u glavi da bo to ful bolelo in me je blo tega zlo zloo strah.. Ampak tut pr drugem odnosu sm mela filing k da tip ne more dt celga notr (pa nima neki velizga), k da bi se nekje pr eni točki ustavl..
Kkšn predlog kaj naj nardiva da bo manj al pa clo nč boleče??
tulip1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tulip1 »

Hej!
Tudi sama sem imela probleme z bolečinami. V tej temi sem zasledila recept, ki sem ga upoštevala- pred seksom sem spila pivo, dve in pomagalo je! :)
Lp.
luc1j4
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a luc1j4 »

Očitno bo res treba to probat ;)
Hvala za nasvet! :)
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .buba. »

NOVO:

S fantom seksava že nekaj časa in pojavil se je problem; pred tremi tedni, me je med seksom na neki točki v nožnici zabolelo in zapeklo, tako, da sva morala nehat. Potem so se pojavile glivice, mentruacija in šele nato sem lahko začela zdravit glivice. Zadnjo Canesten tableto sem uporabila v ponedeljek, sedaj pa se še mažem s Canesten kremo. Ko sem vstavljala tablete sem čutila bolečino, ravno na tistem mestu kot med seksom. Včeraj ko sva seksala se je po določenem času zopet pojavila bolečina, zopet tam kot med zadnjim seksom, pred tremi tedni. V čem je problem in kako ga rešit?
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

.buba. napisal/-a:NOVO:

S fantom seksava že nekaj časa in pojavil se je problem; pred tremi tedni, me je med seksom na neki točki v nožnici zabolelo in zapeklo, tako, da sva morala nehat. Potem so se pojavile glivice, mentruacija in šele nato sem lahko začela zdravit glivice. Zadnjo Canesten tableto sem uporabila v ponedeljek, sedaj pa se še mažem s Canesten kremo. Ko sem vstavljala tablete sem čutila bolečino, ravno na tistem mestu kot med seksom. Včeraj ko sva seksala se je po določenem času zopet pojavila bolečina, zopet tam kot med zadnjim seksom, pred tremi tedni. V čem je problem in kako ga rešit?

Mogoče glivice niso do konca pozdravljene?
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Bom kr v tole temo napisala kar me muči. Odkar sva prvič sexala s kondomom, me ful peče spodaj , pri vhodu v nožnico, zej že tretji dan. Ne vem kaj naj nardim,kaj bi pomagalo, iz obupa sm si vstavila eno globulo in mazala z lubrikantov, pomagalo ni nič, skos me peče in mam občutek da sm suha tam dol, predvidevam da je to zaradi tega pekočega občutka.
preden sva s kondomom, me nikoli ni peklo, takoj ko je šel kondom not, me je zapeklo, vlažna sm bla dosti...
a se je kateri že kaj podobnega zgodilo? pa je kaka rešitev da me neha pečt? K ginekologinji bom šla, samo ravno zdej morm dobit menstruacijo, peče me pa kot hudič :?
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Alergična si na lateks... V lekarni brez recepta dobiš kremo Canesten, če bo naprej bolelo, pejd do ginekologa, možno je vnetje...
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

hvala za hiter odgovor, upam da se bo uredilo čimprej :)
Urss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urss »

a ma kera tak problem kot jz... če mi ga tip zlo notr porine me boli, oz. boli na tak način kokr bi me kdo špikov?
samo na cajte je pa ravn obratno.. mi pa ful paše če ga zlo notr porine..

kaj bi to blo ?:)
No one but you ♥
Odgovori