kako varni so kondomi?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
plenicka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a plenicka »

Ejla! Mene pa zanima če se vedno opazi, ko poči kondom? Namreč meni menstruacija zamuja že 11 dni in vedno sva pogladala kondom če je ostal cel...in je. Vendar me pa po drugi strani tudi zanima, kaj pa če je majhna luknica(kot naprimer bi kondom preluknjal s šivanko) ali se to opazi ali preprosto iz majhne luknice poči kondom ker se razširi?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Priporočam ti, da narediš test nosečnosti. 11 dni je že kar veliko.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Pa imaš drugače redni m. ciklus? Če ne, potem se ne vznemirjaj pretirano, vseeno pa naredi test.

Vedno kupuj kondome zapakirane v kartonski škatlici, potem pa jih spravljaj na nekem primernem mestu, kjer se ne morejo poškodovati. Pred pakiranjem gre vsak kondom v preizkus, ali je zanesljiv in ne vem, kje bi jih lahko kdo npr. preluknjal - menda izdelovalci niso tako nesramni :lol:
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

hm. kateri kondomi so mal večji? :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

saj so na škatlicah označene velikosti.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Men se zdi, da so od Durex tavečji enako majhni kot navadni. :eek:
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Gost

Meni pa se zdi, da so durex najširši. In najbolj vrečkasti :evil:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

Jst pa nevem k ih ne uporabljam :P :D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Nama je pa počil kondom :? To se je zgodilo zdej prvič. Fantu ni prišlo pa k je poču, se je res ful slišal pa čutl in ga je tud dal v sekundi vn. A bi mogla bit panična? Ker ne bi rada jedla ta strupenih tablet za "brezveze". A je kaka možnost, da bi šlo v tem primeru lahk kaj narobe?
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

be..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nastasja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a nastasja »

~NIA~ napisal/-a:
GoldenEye napisal/-a:Nama je pa počil kondom :? To se je zgodilo zdej prvič. Fantu ni prišlo pa k je poču, se je res ful slišal pa čutl in ga je tud dal v sekundi vn. A bi mogla bit panična? Ker ne bi rada jedla ta strupenih tablet za "brezveze". A je kaka možnost, da bi šlo v tem primeru lahk kaj narobe?

čestitam! si prva ki nisi za to odprla nove teme!!! :eek:
;) ne, pomojm ti ni treba bit panična, sploh če mu ni pršl pa če ga je takoj vn dau.. zlo mal šans je da bi blo karkol narobe..

Nama se je to tudi zgodilo. Ga je tudi dal takoj ven. In je blo vse ok. Tak, da ti vsaj kolko jaz mislim, ni treba skrbet. Kot je Nia napisala je zelo malo možnosti, da gre kaj narobe.
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a GoldenEye »

Zdej sm pa pomirjena. Hvala vama za tolažbo :)
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

mojemu sem ravno prejle omenila, da sedaj, ko bova na kondomih, niti pod razno ne mislim jemati jutranje tabletke, če nama slučajno poči kondom. pa ni bil ravno navdušen nad tem :?

upam, da bova imela dobre izkušnje s kondomi.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

rammsteingirl napisal/-a:mojemu sem ravno prejle omenila, da sedaj, ko bova na kondomih, niti pod razno ne mislim jemati jutranje tabletke, če nama slučajno poči kondom. pa ni bil ravno navdušen nad tem :?

Ga ne obsojam, tudi jaz še ne bi rada zibala. :D

Jaz se še ne morem prepričat, da bi šla s tabletk na kondome. Ni, da jim ne zaupam, a po mojih izkušnjah, bi bil seks ponovno porazno nesproščen.
Če bi mela spet 20 let, seksala s kondomi in bi se kaj zalomilo, bi šla tudi splav delat.
Danes nisem več prepričana, da bi ga šla delat, zato pa nardim vse, da do neljube situacije niti ne pride.
Imaš, da me vikaš!
Gost

Tudi meni se kt zdijo bolj zanesljive oz. so mi vedno dajale občutek, da se ne more nič zgoditi, medtem ko je zgodba pri kondomih pač malo drugačna, ampak če kt ne pridejo več v poštev, potem je mlada ženska skoraj prisiljena v kondome, če se želi ustrezno zaščititi. In hkrati je človek prisiljen spustiti zavore, se sprostiti in zaupati gumi :D
Odgovori