Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
upam, da bo čimprej, zgleda, da bo napet film. sem pa gledala na kolosejevi strani in nisem opazila napovednika... zato mi je blo malo sumljivo in nisem vedela kdaj bo... še malo pobrskam, lahko je že kaj novega.
Yeeeey, končno je spet na sporedu. Sta mi bla full dobra dela... komej čakam naslednjega.
Sam mal sm bla zgublena na začetku, ker sem čist pozabla kaj se je dogajalo v prejšnjih delih... ker je že dooolgo časa minlo od kar je blo 2. sezone konc.
kikyca napisal/-a:Yeeeey, končno je spet na sporedu. Sta mi bla full dobra dela... komej čakam naslednjega.
Sam mal sm bla zgublena na začetku, ker sem čist pozabla kaj se je dogajalo v prejšnjih delih... ker je že dooolgo časa minlo od kar je blo 2. sezone konc.
Aha, jaz sem tudi ugotovila šele potem, ko sem gledala, če bo naslednji del takrat, ko bi moral bit. Tako da hitro loadat. Mi je pa zaenkrat ta sezona všeč. Bomo videli kaj bodo naredili iz nje.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
hehe ... čakam na pondeljek in 5. del nad 1. delom sm bla rahlo razočarana, ni bil lih po mojih pričakovanjih .. ampak pol naslednji deli so me pa le navdušli jaa, i love heroes