Atomic Harmonik- kaj za hudiča???

Slavni na sto in en način.
Odgovori
opium
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: neutral zone
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a opium »

LyLa napisal/-a:http://www.kvak.com/index.php/id/484

svašta
da more javnost vedt tud za vsak ščipanje pa trepljanje je pa tud dost žalostn no :)

eh saj ce poroca novinarka NOVE pol je tak ql :D

zdle en dan se uradno odpre Vamos(Biusi SubSub), zvezde vecera Atomik Harmonik, do polnoci vstop mozen samo z vabili :lol: upam da dobim kje to vabilo :lol:
Uporabniški avatar
spelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Medulin-Lj-Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spelca »

No zihr bo veliko tipov tam. Kdaj točno pa se odpre? Me prav zanima kakšen bo. :razz:
Uporabniški avatar
mh
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mh »

Men se pa zdijo obe podobni. Sploh jih ne locim. Obe sta nek klon Barbike. :?
Uporabniški avatar
spelca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Medulin-Lj-Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spelca »

mh napisal/-a:Men se pa zdijo obe podobni. Sploh jih ne locim. Obe sta nek klon Barbike. :?

Pa tud se vid da v glavi nimata nič. :biggthumpup:
Pa una Špela k je bla pri foxy teens hod na FDV. Samo še to manjka da jo na faksu vidm. :roll:
Uporabniški avatar
Ančka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ančka »

Špeli & Špelci bi Karitas al pa Rdeči križ lohk poklonu vsaj eno majčko... revčki boščki, tk je mraz, oni2 pa nimata niti eni spodobnih cunj za oblečt!!! :help:
Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nikita20 »

Drage moje...
Sploh mi ni bilo jasno,kako lahko na enem forumu v eni temi najdes toliko negativnih kritik in pljuvanja vse povprek..Pa sem se enkrat pogledala naslov topica in povezala to,da so verjetno na cosmo forumu itak samo predstavnice zenskega spola..pa mi je bilo takoj jasno..FOUSIJA VAS UBIJA:) Dekleti se mi zdita simpaticni,sodec po njunih radijskih intervjujih inteligentni..in to je ze dovolj,da ju pljuvate po dolgem in pocez..Sprijaznite se,da dobro izgledata,verjetno zelo dobro sluzita:) in se ukvarjajte z vam bolj pomembnimi recmi.
Papa
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Nikita20, a si ti Špela al Špelca?
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

nikita20 napisal/-a:Drage moje...
Sploh mi ni bilo jasno,kako lahko na enem forumu v eni temi najdes toliko negativnih kritik in pljuvanja vse povprek..Pa sem se enkrat pogledala naslov topica in povezala to,da so verjetno na cosmo forumu itak samo predstavnice zenskega spola..pa mi je bilo takoj jasno..FOUSIJA VAS UBIJA:) Dekleti se mi zdita simpaticni,sodec po njunih radijskih intervjujih inteligentni..in to je ze dovolj,da ju pljuvate po dolgem in pocez..Sprijaznite se,da dobro izgledata,verjetno zelo dobro sluzita:) in se ukvarjajte z vam bolj pomembnimi recmi.
Papa

Tolk zenske populacije je pač,ker je zenski forum z enimi parimi moskimi predstavniki. In ker pač zenske polek tega da gledamo prevlko rit in joske ki skacejo sem pa tja ,tudi POSLUSAMO glasbo.In v sloveniji res nimamo dost neke kvalitene muzike...zato pa tolk izstopajo muhe enodnevnice kot so atomik harmonik in razni frediji.Uspeli pa so samo na podlagi prodajanja wanna be sexulnega izpostavlanja in provociranja.Ceprav se meni ne zdi prav nic sexy,ko speli vse prek kiklce visi ampak,ker tudi jaz nisem popolna se nebom v to spuscala,sam med nama je bistvena razlika,da jaz mojega speha ne razkazujem.Fausija pa nas tut ne ubija,ker se ukvarjamo z stvarmi v zivljenju,ki nas osrecujejo.če pa spelci osrecuje to da se neki presficani stari dedi po vaskih weselicah navdusujejo nad njima,ce je to uspeh potem pa kar...
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

Vsekakor sem tudi jaz kr zadovolna s sabo,in nic kaj fausliva ne njenega videza ne kariere ,ker mene ti stvari ne weselijo.Mam pac drugacne hobije in interese.
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

No potem pa nimas razloga za kritiziranje,ker ljudje,ki smo zadovoljni sami s sabo ne kritiziramo. :razz:
Flezes
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Flezes »

No preoblekle bi se punce vseeno lahko mlao veckrat...
Flezes
Sramežljivka
Sramežljivka

nikita20 napisal/-a:No potem pa nimas razloga za kritiziranje,ker ljudje,ki smo zadovoljni sami s sabo ne kritiziramo. :razz:

Tole pa moram komentirat.
Kaj lazes... Vsi vemo, da vsak kdaj pa kdaj komentira - hote ali ne hote..., tako da.... BUCE :razz:
nikita20
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja pokomentiramo ja,kritiziramo pa ne oz.jst ne kritiziram,ker se prevec dobro zavedam,da nihce ni popoln in who the fuck sm jst da lahko druge kritiziram in obsojam..o oblekah pa..ce bi bili na vsakem koncertu drugace obleceni bi pa rekle:¨fak kok se oni preseravajo tut 1x niso enako obleceni,afne zafnane..¨ Sej ti pravm,ce hocs vedno lahko neki najdes..ampak sisel zivljenja je v cem drugem
papa
Flezes
Sramežljivka
Sramežljivka

nikita20 napisal/-a:..ce bi bili na vsakem koncertu drugace obleceni bi pa rekle:¨fak kok se oni preseravajo tut 1x niso enako obleceni,afne zafnane..¨
papa

Kako pa ti to ves, ce pa nikoli ne kritiziras... :razz: :D :D
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

a se loh nehate kregat zarad atimkov, ce se pa ze morte, pa nam ostalim prihrante to pa se kregite na ZS. :twisted:
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Odgovori