nikita20 napisal/-a:Drage moje...
Sploh mi ni bilo jasno,kako lahko na enem forumu v eni temi najdes toliko negativnih kritik in pljuvanja vse povprek..Pa sem se enkrat pogledala naslov topica in povezala to,da so verjetno na cosmo forumu itak samo predstavnice zenskega spola..pa mi je bilo takoj jasno..FOUSIJA VAS UBIJA:) Dekleti se mi zdita simpaticni,sodec po njunih radijskih intervjujih inteligentni..in to je ze dovolj,da ju pljuvate po dolgem in pocez..Sprijaznite se,da dobro izgledata,verjetno zelo dobro sluzita:) in se ukvarjajte z vam bolj pomembnimi recmi.
Papa
Tolk zenske populacije je pač,ker je zenski forum z enimi parimi moskimi predstavniki. In ker pač zenske polek tega da gledamo prevlko rit in joske ki skacejo sem pa tja ,tudi POSLUSAMO glasbo.In v sloveniji res nimamo dost neke kvalitene muzike...zato pa tolk izstopajo muhe enodnevnice kot so atomik harmonik in razni frediji.Uspeli pa so samo na podlagi prodajanja wanna be sexulnega izpostavlanja in provociranja.Ceprav se meni ne zdi prav nic sexy,ko speli vse prek kiklce visi ampak,ker tudi jaz nisem popolna se nebom v to spuscala,sam med nama je bistvena razlika,da jaz mojega speha ne razkazujem.Fausija pa nas tut ne ubija,ker se ukvarjamo z stvarmi v zivljenju,ki nas osrecujejo.če pa spelci osrecuje to da se neki presficani stari dedi po vaskih weselicah navdusujejo nad njima,ce je to uspeh potem pa kar...