*frisko* napisal/-a:tamala24 napisal/-a:mene pa zanima ali je katera bila prevarana? kako ste se odzvale na to in kaj ste naredile?
lp
kot prevaro pa pojmujem npr. strastno poljubljanje, penetacijo in seks ... dokler pa gre samo za objemanje in poljubčke, se mi pa to ne zdi prevara
če so to rojstnodnevni poljubčki in poljubčki z nekom, ki se poljubčkaš ko pride in se tkole ljubčkasta že sto let, ajde.če s objemčka pa lupčka s kreno osebo in če preseže zgoraj našteto mejo zdravega okusa, je to zame varanje.Pa tud pri stalnem dotikanju, božanju, trepljanju in blablabla, nebi kr tko mirno gledala.
Usekakor, določene stvari so samo zame in recimo z moje strani samo zanj in niti slučajno za druge.kar se dela od tega še komu drugemu je to zame prevara, kot tudi netelesn stik, ki ga je naštela nia (internetno spogledovanje, cyber sex, dopisovanje na sumljiv način in s sumljivo vsebino, dogovarjanje o zmenkih, naveliko talanje komplimentou use povprek in to takih ki pač ne spadajo v mero zdravega okusa,itn....).
glede tega sem pa velik egoist in vedno bom taka tudi ostala.nekatere stvar so samo zame/za naju in nikakor ne za še kšnga dodatnega zraven!!
se pa mislm da prec vid, kaj je zajebancija in kaj ni več zajebancija.Mene tud en kolega usake tolk kušne, ampak usi vemo zakaj in da glede tega ni nobene bojazni, kot tudi jst se zajebavam/prerivam/žgačkam s kšnim drugim kje v družbi, ampak spet usi vemo zakaj se gre.Ljudi pač poznam odkar pomnim zase in to je useskupaj jasno in tudi pokazano, prijateljsko.Če bi biu pakr tko en ki ga moj ne pozna, bi bla pa verjetno štala.In pr men tud!Glede teh meril sva pa na istem.