Kaj je za vas prevara?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

**Miška** napisal/-a:Niti ne, ga ne mislim omejevat, samo meni to ne paše in mu povem kako čutim kar se tega tiče (če mi ne paše)..to je to, ostalo je njegova odločitev...

in kako se ponavadi on odloči? a te kej upošteva, al še naprej pelje svoje, tudi če tebi prijateljice niso všeč?
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

da ima partner kontrolo nad izbiranjem prijateljev je meni neodpustljivo (razen izjem). saj si svojih partnerjev ne lastite. :roll:
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ene si jih verjetno lastijo...in tudi obratno
nevem no...zbirat partnerju prijatelje...bolano...okej štekam da poveš svoje mnenje, ampak moraš spoštovat tud njegovo mnenje...sej zato pa je zveza...
Uporabniški avatar
tamala24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tamala24 »

mene pa zanima ali je katera bila prevarana? kako ste se odzvale na to in kaj ste naredile?

lp
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

nevem če bi lahko rekla temu prevara. sm bal z fantm, enkx že biušim in mi ni blo do tega. sm mutla na eni žurki z drugim in njega nism niti jebala. sm mu mela namen dat konec :) in ena "kolegica" me je spraševala če sva skupi in to in sm i povedala u tem smislu kukr d mi je useeno. No, čez 15min ih vidim k gresta nekam. Grem zadi in vidim k se ližeta. Se nrdim tkooo užaljeno, tipu dam klof, njegou kolega ga je napizdu d kaj si misli, kolegica se mi je opravičevala in lalala. ugl, zgledla je cela drama u bistvu sm se smejala ku mona :D Sam, tko da mu je blo malo žou :) Jebiga. amppk, to je fulll nazaj
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

tamala24 napisal/-a:mene pa zanima ali je katera bila prevarana? kako ste se odzvale na to in kaj ste naredile?

lp

jp ... trikrat od istega fanta ... ko sem zvedla za prvič (mi je sam povedov), sva se razšla (ampak ne skregala) za 14 dni, potem sva bla spet skupej .. se je opraviču in trdil, da me ima najrajš na svetu, jst naivno dete pa spet k njemu v objem ... ko je blo drugič, je trdil, da do tega ni prišlo, če pa je, pa se ne spomi, ker naj bi bil tako zelo pijan ... sem verjela njemu in sva ostala par. pol leta sva preživela super čas skupaj, sama sem se vedno bolj zaljubljala, on je bil, kakršen je pač bil ... ko se je zgodilo tretjič, mi je povedal zelo dober prijatelj, on je spet zanikal ... in sva se sprla in razšla - dokončno. on brez slabe vesti, mene je zadeva precej potolkla, ker sem nardila za najino zvezo(če se temu lahko tko reče) vse ... čez čas sva spet navezala stike, ampak več od kavice za naju ne bo več. kasneje mi je tudi priznal, da je tistikrat obakrat varal ... skratka ... prevare bolijo, ampak te tudi utrdijo

kot prevaro pa pojmujem npr. strastno poljubljanje, penetacijo in seks ... dokler pa gre samo za objemanje in poljubčke, se mi pa to ne zdi prevara
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

e..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 21:11, skupaj popravljeno 1 krat.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

*frisko* napisal/-a:
tamala24 napisal/-a:mene pa zanima ali je katera bila prevarana? kako ste se odzvale na to in kaj ste naredile?

lp

kot prevaro pa pojmujem npr. strastno poljubljanje, penetacijo in seks ... dokler pa gre samo za objemanje in poljubčke, se mi pa to ne zdi prevara

če so to rojstnodnevni poljubčki in poljubčki z nekom, ki se poljubčkaš ko pride in se tkole ljubčkasta že sto let, ajde.če s objemčka pa lupčka s kreno osebo in če preseže zgoraj našteto mejo zdravega okusa, je to zame varanje.Pa tud pri stalnem dotikanju, božanju, trepljanju in blablabla, nebi kr tko mirno gledala.
Usekakor, določene stvari so samo zame in recimo z moje strani samo zanj in niti slučajno za druge.kar se dela od tega še komu drugemu je to zame prevara, kot tudi netelesn stik, ki ga je naštela nia (internetno spogledovanje, cyber sex, dopisovanje na sumljiv način in s sumljivo vsebino, dogovarjanje o zmenkih, naveliko talanje komplimentou use povprek in to takih ki pač ne spadajo v mero zdravega okusa,itn....).
glede tega sem pa velik egoist in vedno bom taka tudi ostala.nekatere stvar so samo zame/za naju in nikakor ne za še kšnga dodatnega zraven!!
se pa mislm da prec vid, kaj je zajebancija in kaj ni več zajebancija.Mene tud en kolega usake tolk kušne, ampak usi vemo zakaj in da glede tega ni nobene bojazni, kot tudi jst se zajebavam/prerivam/žgačkam s kšnim drugim kje v družbi, ampak spet usi vemo zakaj se gre.Ljudi pač poznam odkar pomnim zase in to je useskupaj jasno in tudi pokazano, prijateljsko.Če bi biu pakr tko en ki ga moj ne pozna, bi bla pa verjetno štala.In pr men tud!Glede teh meril sva pa na istem.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Meni se zdi prevara vse tisto, kar tip počne za mojim hrbtom in v nasprotju s pravili, ki so postavljena v vsaki zvezi posebej.
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

ja, bla prevarana in ga vzela nazaj.. bla še enkrat prevarana, ga spet vzela nazaj in bla še tretjič prevarana z isto bejbo kot drugič, nato sva končala.. mene je čist potolklo, za moje pojme sem bla čist odsotna, sploh nisem mogla dojet, kako mi lahko nekdo to naredi. še posebej je to težko dojet, če ti to naredi oseba, do katere čutiš največ in veš, da ji sam tega ne bi nikoli naredil in zanjo upaš enako. sedaj sva spet navezala stike, spet me prosi naj mu oprostim, da je delal narobe in je to komaj sedaj spoznal, vendar mu preprosto nisem sposobna verjet
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

kaj se lahko iz tega naučimo... če prevara enkrat, bo tudi drugič ,tretjič, desetič :roll:
zato ga jz nebi uzela nazaj, enkrat me prevara in sva končala... že da to enkrat naredi je katastrofa in neopravičljivo in jz tega nebi pozabila niti oprostila..
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

odgovorim na prvotno vprašanje :) za mene je meja prevare poljub.
Ne rečem, da podpiram spogledovanje, izmenjavo tel. št., razmišljanje o drugi osebi, ampak vseeno temu ne morem rečt varanje - bi me pa dvignilo do stropa, da moj kaj takega naredi :P
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *etty* »

Zame je prevara sex... vse ostalo je navaden larifari.
*etty*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *etty* »

Zame je prevara sex... vse ostalo je navaden larifari.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Nadine napisal/-a:kaj se lahko iz tega naučimo... če prevara enkrat, bo tudi drugič ,tretjič, desetič :roll:
zato ga jz nebi uzela nazaj, enkrat me prevara in sva končala... že da to enkrat naredi je katastrofa in neopravičljivo in jz tega nebi pozabila niti oprostila..

se strinjam..ce to naredi enkrat... ne mores vec zaupati in lahko samo cakas kdaj se bo to ponovilo..in js na te fore ne bi padala..ce se je to zgodilo enkrat, mi nobeden ne bo reku, da tega ne bo nikdar vec storil...
Prevara je zame:poljubljanje, sex.... v zvezo pa ne sodi niti to, da si dopisujes s kom drugim("pokvarjene misli"), ali navezovanje stikov preko neta...
Zadnjič spremenil *LooBika*, dne 19. Nov. 2008 21:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori