Kaj kuhate danes?

Gurmanski užitki.
Odgovori
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Kaj kuhate danes?

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Bom včeraj napisal.

Zajtrk je bilo eno mehko kuhano jajce (pač eno je še ostalo), za naprej sem moral v trgovino :twisted:
Sem si kupil in jedel slim fit piščančja prsa, pol grškega jogurta, sir ementarec... pol sem piščančja prsa motal okrog sira, je kar okusno... dodatno sem si kupil še mleko po ful cajta in po več kot leto dni dal penilec mleka ven, da sem imitiral kapučino... sam z mlekom :) gor sem pa še malo smetane dal

Po vadbi sem mal napitka s kreatinom iz avtomata

Kosilo je bil piščančji burger, pomfri, sprite (ki ni bil zero, sem ga pa samo pol; res je bil sladek k sreči :) ...in nisem mogel več)... tam kjer fitnes trener priporoča

Pol sem šel v mcdonalds po brezkofeinski kapučino, AMPAK... včasih slabo spenijo, je mela gužvo (pa mislim da ni bila in mood for my coffee), kava ni bila neki, spenjenega mleka pa tud sam za vzorec :( ...drgač zna tam kava bit ena najboljših, če jo dobr nardijo. Samo to iz mcdonaldsa tokrat

Vmes popoldan sem jagode s smetano jedel, nekaj jih bom danes podobno... pol pa še takoj za tem proteine z mlekom (z mlekom pa so kar okusni, če jih sam delam, drgač bi shaker rabil)

Pol sem si isti burger vzel še za večerjo... poleg tega še pol olimpija bureka sirovega

Torej včeraj, verjetno izjemoma toliko OH, še vem zakaj :) :lach: :cool:

Zjutraj še vitamin C in D, pred spanjem magnezij

----

Danes zajtrk podoben kot včeraj, sam jajc se mi ni dalo delat... torej danes čist premal proteinov za zajtrk

Za kosilo bodo krvavice (domače, mi jih je fotr nazadnje prinesel :) ), rdeča pesa + omega3 bom dodal

Danes ne bo dodatnih proteinov, ker tudi vadbe ne bo
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Za kosilo bodo v pecici krompirjevi njoki s česnjevimi paradizniki, bucko, papriko, cebulo, cesnom, feto. Za solato: zelena solata+ koruza+feta sir( bucno olje+ balzamicni kis+ malo origana)
Odkar smo bili prejsnji vikend na stajerskem na pikniku in je bila grska z bucnim, mi je bicno za dol past).

Za zajtrk sem temnejso zemljico s semeni, popeceni 2 polovici in gor namazana skuta, avokado in koscki cesnjevega paradiznika, crna kava.
Eno uro pred zajtrkom sem vodo z limono in zelezovo tableto.

Tamali ima ocitno od kosila najraje samo njoke in koruzo.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Govejo juho, goveje zrezke in zeleno solato z bučnimmmm oljem ;D
Odgovori