Zajtrk je bilo eno mehko kuhano jajce (pač eno je še ostalo), za naprej sem moral v trgovino
Sem si kupil in jedel slim fit piščančja prsa, pol grškega jogurta, sir ementarec... pol sem piščančja prsa motal okrog sira, je kar okusno... dodatno sem si kupil še mleko po ful cajta in po več kot leto dni dal penilec mleka ven, da sem imitiral kapučino... sam z mlekom
Po vadbi sem mal napitka s kreatinom iz avtomata
Kosilo je bil piščančji burger, pomfri, sprite (ki ni bil zero, sem ga pa samo pol; res je bil sladek k sreči
Pol sem šel v mcdonalds po brezkofeinski kapučino, AMPAK... včasih slabo spenijo, je mela gužvo (pa mislim da ni bila in mood for my coffee), kava ni bila neki, spenjenega mleka pa tud sam za vzorec
Vmes popoldan sem jagode s smetano jedel, nekaj jih bom danes podobno... pol pa še takoj za tem proteine z mlekom (z mlekom pa so kar okusni, če jih sam delam, drgač bi shaker rabil)
Pol sem si isti burger vzel še za večerjo... poleg tega še pol olimpija bureka sirovega
Torej včeraj, verjetno izjemoma toliko OH, še vem zakaj
Zjutraj še vitamin C in D, pred spanjem magnezij
----
Danes zajtrk podoben kot včeraj, sam jajc se mi ni dalo delat... torej danes čist premal proteinov za zajtrk
Za kosilo bodo krvavice (domače, mi jih je fotr nazadnje prinesel
Danes ne bo dodatnih proteinov, ker tudi vadbe ne bo