rajš potegn film z neta, speč kokice, pa mislm da bo bolš men so vsi ti filmi čist po istem kopitu narjeni.. in me res redki impresionirajo.. nism pa slišala za noben film od teh k se vrtijo da bi bil ful dobr..
(__/) ( o.O) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Roberta R. napisal/-a:rajš potegn film z neta, speč kokice, pa mislm da bo bolš men so vsi ti filmi čist po istem kopitu narjeni.. in me res redki impresionirajo.. nism pa slišala za noben film od teh k se vrtijo da bi bil ful dobr..
Trenutno res ni kaj dobrega ..za tiste, ki so vam všeč takšni filmi pa mislim da ta teden pride House Bunny ...kritiki pravijo da je zabaven
Sem pa pogledala Rogue oz. Čeljusti pa je kar ok, posnetki pa so fenomenalni.
Felon 7/10 - film se sicer bolj proti koncu zaplete in srečno razplete vendar me nakako ni navdušil saj se od začetka zelo vleče - zgodba pa je o kaznjencu, ki zaradi spleta okoliščin pristane v zaporu kjer nato skuša storiti vse za preživetje in vrnitev k družini
Deception 9/10 - osebno eden boljših filmov v zadnjem času, ki govori o bančni prevari, priporočam
Bulma napisal/-a:Hah - pa sem jaz tudi pogledala Mamma Mio in mora povedati, da se mi je film full dopadel. Sicer pa sama sebe presenečam, da sem ga sploh gledala. Resnica je pač, da mi je Abba že od nekdaj všeč, tako da mi je film bil tudi. Itak najbolj zaradi glasbe..skratka-ni mi žal teh 108 minut življenja, da sem si ga ogledala.
Pa Pierce Brosnan...grrrh
Jaz sem si ga tudi ogledala in bila navdušena nad filmom in izborom igralcev! S tem, da me Pierce ni impresioniral (v bistvu mi nikoli ni bil kaj preveč všeč).
Nujen film za ogled:
Morilca na kolektivca, ful hud humor, sicer je zelo krvav... ampak je dobr narejen, pa dobri igralci, pa Brugge je prelep, sem čisto zaljubljena v to mesto.
res taka črna komedija, zanimiv humor, must see movie