maniac napisal/-a:- me zanima kaj je mislil slovenc, ko je napisal, da se pod maskami prijaznih ljudi skrivajo pošasti
poglej janšo, npr tak je folk na ulici. sami nasmehi, prijazni pozdravi. ko je anonimen nick na forumu se pokaže prava osebnost
priznam da me je totalno iz tira vrgel ta CorrectionPen.. ker ima prav. pogledaš punco, zdi se resna, potem pa ugotoviš da se je že z najmanj 50imi pijana lizala in 20imi dala dol.. kurc gleda ta skurbani svet prekleti -.- najlepšo stvar kar jih je doživljat z enim pijanim neznancem? in potem to isto stvar doživiš z nekom ki mu naložiš da ga ljubiš? kakšen bullshit..
*moram rečt, da tako razburljivega, kompliciranega prijateljskega odnosa še nisem imela, po eni strani zna bit prav mučno, po drugi pa sem hvaležna, da ga imam
*bi rada obnovila še eno prijateljstvo iz otroštva. v bistvu bolj nadgradila.
*da imam pms že 4 tedne pa se vseeno ne kregam na forumu *da se moram v tem tednu dobit s tolkimi ljudmi aaaaaaaa, kje naj vse to strpam v te par dni?!
slovenc79 napisal/-a:...in 20imi dala dol.. kurc gleda ta skurbani svet prekleti
x 2 če mene vprašaš
@maniac: valda da smo že skoraj zasovražili ženske ko pa nam take stvari delate. Na začetku smo vsi "normalni", potem pa nas uničite s svojimi ekscesi in nas razočarate... klinc zakaj bi hoteli bit normalni. Postavit visok betonski zid okoli sebe in postat idiot, to je recept za preživetje. Počasi začenjam razumet muslimane.
Dečki, ne jamrajte preveč. Idiotizme srečaš pri obeh spolih. Manj se obremenjujte, uživajte v svoji družbi, spoznavajte nov folk in med plevelom najdite svojo rožico
Priznam, da sem vesela, ker sem zvečer dobila tak simpatičen mail od sestrice, ki se trenutno nahaja nekje sredi balkana. Veseli me, da se ima lepo!
Priznam, da mam vrh glave besed gnusno in grozljivo.
ne ga srat, a ste moški marionete? kaj pa osebna odgovornost? mislim resno no, govorite kot nasilneži, za katere so vedno drugi krivi, da se jim je odpeljalo. mogoče je pa problem v vas? katera punca pri zdravi pameti bi hotela imet tipa, ki za vse krivi ženski spol?
jamram pa iz izkušenj ker vem da ni več nobenih rož, je še samo plevel, okej nekateri plevel malo cveti za okras toliko da te zavede. Prave rožice so že utrgane, da najdeš na travniku eno lepo rožico je pa že znanstvena fantastika, prej bom našel 5-peresno deteljico kot pa cvetlico.
Vse ostalo je samo zajedalski plevel.
Nismo vsi desci normalni, vem pa da je med ženskami vsaj 30% več abnormalnih
* Da sem srečna, presrečna in zdaj to še javno objavljam ob vseh teh bedastih pobih na cosmo forumu, da sem našla pravega moškega. ... Ne, resno. Srečna sem, da sem našla človeka na mestu in še bolj sem srečna, da je vsak dan ob meni.
* Da je res neverjetno, kaj naredi nekaj tisočletji patriarhata in zatiranja žensk. Mladi fantje sploh niso več sposobni razumeti, da niso center sveta in krona vsega stvarstva. (Kakor so bili kot dečki svojim mamicam.) Ja, prizadet si bil ... get over yourself! Ti in mi vsi ostali. Nič posebnega nisi. (Ti, ubogi sodobni fantek!)
da da nevem kje vi iščete, ampak jaz dostikrat najdem povsem fajn ljudi obeh spolov
da se nam zdi vsak normalen, dokler ga pobliže ne spoznamo, sem nekje prebrala
*da ženske jamrate in stokate kako so vsi moški prasci in da ni več dobrih tipov, se pa ne zavedate, da taki moški predstavljajo izredno manjšnski del moške populacije h katerim ženske podzavestno gravitirate
*da ženske ne znate odgovorjat na enostavno zastavljena, a delikatna vprašanja. Takim vprašanjam sledijo dolgi, nerazumljivi odgovori, ki na prvi pogled delujejo zelo sofisticirano, učeno in z neko težo, vendar pa na koncu izpadejo kot zelo subjekivni, suhoparni in najbolj pomembno, nimajo nobene veze z realnostjo. Večina odgovorov bazira na "Mislem, da vem, v resnici pa pojma nimam" konceptu.
*da več čutite do mačo jebača, s katerim ste se 5x posexale in še zdaj ne veste njegovega priimka, kot pa do solidnega dečkota kateri vas vsaj spoštuje
*da ženske sicer znate logično razmišljat, vendar pa vse skupaj pade v vodo ko vam kak player zamaje čustva
*da bi rad bil peder, pa ne gre
*da kritizirate moške kurbe, čez čas se pa z istim kurbirjem požgete in nato dogodek opravičujete z neumnimi izgovori
*da ženske mislite eno, rečete drugo in naredite tretje in da mam že polhn k**** vašega sarkazma
*da najdeš lepo, inteligetno, izobraženo žensko, ki misleš kako se ceni na koncu pa ugotoviš, da je lahka kot vse ostale in to ob najbolj šalabajzerskem tipu
^^ Pozabil si demotivation / meme slikco dodat (sam res, a ni to že ene 5 let iz mode )
- se tudi meni zdi butasto in nerazumno to večno deljenje človeških osebkov na samce in samice, razčlenjevanje obeh 'taborov' in ostale nebuloze... najdite si enega osebka, ki vam bo po godu, pa bo mir;).. je veliko pomembnejših stvari na svetu kot pa obremenjevanje z nepoznanimi pripadniki nasprotnega spola in ugibanje, kaj se jim plete po glavi; jaz sploh ne berem teh vaših 'mi - ve' in obratno... da se vam da... - imam naslednji teden končno v načrtu izlet
- da imam končno bolj urejeno goro gradiva pred sabo in grem lepo po vrsti prebirat
CorrectionPen napisal/-a:*da najdeš lepo, inteligetno, izobraženo žensko, ki misleš kako se ceni na koncu pa ugotoviš, da je lahka kot vse ostale in to ob najbolj šalabajzerskem tipu
sej to je tisto hahah najdi eno, za katero misliš da se ne ceni, pa se bo izkazalo, da je čist fajn punca
*da se strinjam s s0nckico
*mislim da mam girl crush na eno od uporabnic xD