Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

Js mam sicer Babylissa (pa bi rada v kratkem zamenjala za Remingtona) ... Ni mi glih najbolsi in najljubsi likalnik, sam vseen si ne rabim likat veckrat na dan oz. vsak dan.

Slika S tem kao lahko likas tud mokre lase, sam tega ne prakticiram :)
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

chiqqa napisal/-a:^to puncam ful ni jasn.. in isto zadeve s solarijem :/

ja pač hodiš malo bolj pogosto na striženje, če greš enkrat na pol leta pol res ne moreš met zdravih las....
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a oranžna »

danes sm naročila gamo ionskega..komej čakaaaaaaam d ga dobim :D

sicer pa glede likanja...bolš da likaš na več stopinj, pa enkrat potegneš čez pramen, kot pa da likaš na npr. 160 stopinj, pa greš pol 4krat čez pramen..ker si bolj poškoduješ lase v drugem primeru.
drgač pa da bi js likanje opustila..ne bi šlo. mam pač take neke čudne lase, da ni šans da si jih sam operem pa posušim, ker nisem za nikamor! ker niso niti ravni, niti skodrani, ampk kr neki čist čudni, ne znam povedat. in pol mam na izbiro skus rep nost (kar mi tut ne diši preveč) al pa pač likanje (še sploh pa sem se nedavno postrigla in mam tako obliko frizure, da pač morjo bit lasje bolj kot ne ravni). in tku kot je suspicious_ rekla..pač redno hodiš k frizerju stričt konice, uporablaš kakšno zaščitno sredstvo pred likanjem (da lase saj malo zaščitiš pred vročino), pa mislm da se da preživet. normalno da je velik bolš za lase da si jih sploh ne likaš, sam nekatere pač nimamo take sreče da bi mele "normalne" lase. žal.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

No ja, kakor komu paše. Meti zdrave ali lepo oblikovane, to je pač vaša odločitev.
Uporabniški avatar
_TheCosmoGirl_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _TheCosmoGirl_ »

oranžna napisal/-a:drgač pa da bi js likanje opustila..ne bi šlo. mam pač take neke čudne lase, da ni šans da si jih sam operem pa posušim, ker nisem za nikamor! ker niso niti ravni, niti skodrani, ampk kr neki čist čudni, ne znam povedat. in pol mam na izbiro skus rep nost (kar mi tut ne diši preveč) al pa pač likanje (še sploh pa sem se nedavno postrigla in mam tako obliko frizure, da pač morjo bit lasje bolj kot ne ravni). in tku kot je suspicious_ rekla..pač redno hodiš k frizerju stričt konice, uporablaš kakšno zaščitno sredstvo pred likanjem (da lase saj malo zaščitiš pred vročino), pa mislm da se da preživet. normalno da je velik bolš za lase da si jih sploh ne likaš, sam nekatere pač nimamo take sreče da bi mele "normalne" lase. žal.

Enako ... Ravni ampk kr neki uvihani :D Sploh paž more bit za moje pojme zlikan (vsaj na meni, no), d stoji tko k more (lunica zadi naprimer) ... Mogoce ce si pustim dolge d opustim spet likanje :)
Uporabniški avatar
lolika11
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his room

Neprebrana objava Napisal/-a lolika11 »

Jst se likam že leto dni z likalnikom Ga-ma in moram povedat, da je kot nov. Zanj sem dala (pred letom dni) okol 100€. Likam se kar pogosto, lasje so boljši kot pri kateri drugi, ki se ne lika. Zanima me, če se kje dobi kakšen res dobr gel, vosek za kodre? Tko da kodri padejo in ne dajo veliikega volumna...
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

suspicious_ napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:^to puncam ful ni jasn.. in isto zadeve s solarijem :/

ja pač hodiš malo bolj pogosto na striženje, če greš enkrat na pol leta pol res ne moreš met zdravih las....

kaj teb ni jasno?
jz sm sam napisala v eni iks temi 8al iz kere to zdj povzemaš) da nerabm hodt na nevem kok ker zdj sm šla po 10 mescih pa sm mela šele zadnjih nekaj tednov razpecljene (smučanje in to),prej pa nč..
pa res nevem kaj ma striženje konic veze z zdravimi lasmi..itk se lih likaš povsod..ali pač???tko da kašno slamo maš šele pol (če pretiravaš)..je pa res da sm si jih lani med poletjem skor likala (razen morje) pa so ostal taki kukr pred likanjem, edin mičkn bolj so se mi nakodral (po 2 tednih je blo vse ok :)

če ti pa sliko pokažem te bo pa itk kap ker so moji 1000% lepši od tvojih :)
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

toffifee napisal/-a:Jst mam tudi Remingtona in sem zelo zadovoljna. Mam tistega ko si lahko sama določim temp. Tako da je to res fajn, ker drugače če ni tega so nekateri likalniki full vroči in ti lahko zažgejo lase oz. se ti zelo hitro uničijo (ni kolegici se je to zgodilo). Najboljše pri Remingtonu pa je da sploh niso tok dragi.

na koliko pa nastavljaš temperaturo...

jst mam unga, k ma pikice tko v krogu, ne stemperature točne napisane, pa dam zmer tm na 2-3pikice nikoli ne več, ker me je strah, da bom čist uničla lase...
suspicious_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a suspicious_ »

chiqqa napisal/-a:[

kaj teb ni jasno?
jz sm sam napisala v eni iks temi 8al iz kere to zdj povzemaš) da nerabm hodt na nevem kok ker zdj sm šla po 10 mescih pa sm mela šele zadnjih nekaj tednov razpecljene (smučanje in to),prej pa nč..
pa res nevem kaj ma striženje konic veze z zdravimi lasmi..itk se lih likaš povsod..ali pač???tko da kašno slamo maš šele pol (če pretiravaš)..je pa res da sm si jih lani med poletjem skor likala (razen morje) pa so ostal taki kukr pred likanjem, edin mičkn bolj so se mi nakodral (po 2 tednih je blo vse ok :)

če ti pa sliko pokažem te bo pa itk kap ker so moji 1000% lepši od tvojih :)

ne vem sicer kaj se razburjaš, ker nisem brala nobenih drugih tvojih postov ampak sem komentirala samo tega ki sem ga tudi citirala in ti nihče ni rekel da tvoji lasje niso lepi... drugače pa kaj ima striženje konic s tem? menda veš da se najprej na konicah vidi kako so uničeni lasje
Fantasistykke
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Fantasistykke »

hei, zanima me če je ktera že naročila GaMa likalnik preko spletne strani?
Zanima me po kolkih dneh ste ga dobile in kako ste plačale, najbrž po povzetju ali kako?
Chica Guapa
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: skoraj Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Chica Guapa »

Kaj pa storite, da zlikani lasje niso tako zelo naelektreni???
HASTA LUEGO
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Meni pa likanje lase takoj razcepi. Prej pa nisem nikoli imela razcepljenih las, tako da mi je frizerka to takoj odsvetovala.
oranžna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a oranžna »

Fantasistykke napisal/-a:hei, zanima me če je ktera že naročila GaMa likalnik preko spletne strani?
Zanima me po kolkih dneh ste ga dobile in kako ste plačale, najbrž po povzetju ali kako?

Js sm ga naročila (ene 14 dni nazaj). Sem sicer poklicala tja (bi blu pa čist istu če bi enostavnu izpolnila tist obrazec pa poslala), dobila sem ga pa takoj nasledn dan, plačala sem poštarju po povzetju.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speliika<3 »

Chica Guapa napisal/-a:Kaj pa storite, da zlikani lasje niso tako zelo naelektreni???

Men se naelektrijo v primeru da se češem med likanjem...Zdej nevem če je to pri vseh enako, pomoje ne.
Jz se pol ko se zlikam čez kakšnih 15 minut najmajn šele počešem..Poskus mogoče bo kej bolš*
Zadnjič spremenil speliika<3, dne 21. Apr. 2009 17:30, skupaj popravljeno 1 krat.
speliika<3
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a speliika<3 »

Ej a kera ve predlagat kakšen likalnik tko za v tem vremenu kot je zdj (dež) pa vsa ta vlaga, ker men takoj zutri k grem peš iz postaje do šole se lasje ful skravžlajo pa tut če se likam, če kera ve za likalnik d se to nebi zgodl pa usaj tko da bi se čim manj skravžljal?

Pa še tole...Kaj ve kej uporabte pol ko se zlikate kakšno "kremco" al pa "gel" da dlje časa drži likanje?
Odgovori