oranžna napisal/-a:drgač pa da bi js likanje opustila..ne bi šlo. mam pač take neke čudne lase, da ni šans da si jih sam operem pa posušim, ker nisem za nikamor! ker niso niti ravni, niti skodrani, ampk kr neki čist čudni, ne znam povedat. in pol mam na izbiro skus rep nost (kar mi tut ne diši preveč) al pa pač likanje (še sploh pa sem se nedavno postrigla in mam tako obliko frizure, da pač morjo bit lasje bolj kot ne ravni). in tku kot je suspicious_ rekla..pač redno hodiš k frizerju stričt konice, uporablaš kakšno zaščitno sredstvo pred likanjem (da lase saj malo zaščitiš pred vročino), pa mislm da se da preživet. normalno da je velik bolš za lase da si jih sploh ne likaš, sam nekatere pač nimamo take sreče da bi mele "normalne" lase. žal.
suspicious_ napisal/-a:chiqqa napisal/-a:^to puncam ful ni jasn.. in isto zadeve s solarijem
ja pač hodiš malo bolj pogosto na striženje, če greš enkrat na pol leta pol res ne moreš met zdravih las....
toffifee napisal/-a:Jst mam tudi Remingtona in sem zelo zadovoljna. Mam tistega ko si lahko sama določim temp. Tako da je to res fajn, ker drugače če ni tega so nekateri likalniki full vroči in ti lahko zažgejo lase oz. se ti zelo hitro uničijo (ni kolegici se je to zgodilo). Najboljše pri Remingtonu pa je da sploh niso tok dragi.
chiqqa napisal/-a:[
kaj teb ni jasno?
jz sm sam napisala v eni iks temi 8al iz kere to zdj povzemaš) da nerabm hodt na nevem kok ker zdj sm šla po 10 mescih pa sm mela šele zadnjih nekaj tednov razpecljene (smučanje in to),prej pa nč..
pa res nevem kaj ma striženje konic veze z zdravimi lasmi..itk se lih likaš povsod..ali pač???tko da kašno slamo maš šele pol (če pretiravaš)..je pa res da sm si jih lani med poletjem skor likala (razen morje) pa so ostal taki kukr pred likanjem, edin mičkn bolj so se mi nakodral (po 2 tednih je blo vse ok
če ti pa sliko pokažem te bo pa itk kap ker so moji 1000% lepši od tvojih
Fantasistykke napisal/-a:hei, zanima me če je ktera že naročila GaMa likalnik preko spletne strani?
Zanima me po kolkih dneh ste ga dobile in kako ste plačale, najbrž po povzetju ali kako?
Chica Guapa napisal/-a:Kaj pa storite, da zlikani lasje niso tako zelo naelektreni???