Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ok, ne vem koliko vas je dejansko prebralo moj post. LZ! zaradi mene ce si gor ali ne, tvoja stvar. Jaz vem kako je in grem raje jaz nazaj dol. Ostalo so samo posti, realnost zna biti bitch, vcasih je kaj boljse izbrisati in si misliti svoje. To kar pa zdaj vsak po svoje pa je tak... brezveze :) Mir drugace hocem jaz, mogoce bo pa forum zalegel :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

men je tudi žal, da LZ odhaja.. tud za emanuelo.
upam da vsaj nekdo od vaju pride nazaj, ko se stvari umirijo :)
hej norci :)
Uporabniški avatar
panthol
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: logatec

Neprebrana objava Napisal/-a panthol »

sej nikamor ne odhajata, samo na novo se bosta registrirala :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

da sem mela dans relativno zanič dan
da sem nenormalno zahtevna sama do sebe
da se mi je ratal skupi spravit pa porihtat zadevo na koncu
da mi gre na živce, da se trgovine tak hitr zaprejo, da mi po šihtu skor ne ostane nič časa, da bi kaj nabavla
da mi deluje LZ po sistemu "v jok pa na drevo pa vse igrače zram pa nikol več dol" :D
da mi je všeč konfrontacija na forumu. a ni point v izmenjavi mnenj in pogledov? tako vsaj dobimo kako drugo perspektivo na zadevo. ni pa treba vsakega "krega" osebno jemat. ipak je samo forum
Vsak raj ima svojo kačo.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

-krnekaj to z LZ in emanuelo, jebovas ljubav vas jebo :D LZ stay here, cosmo needz you :D
-sm na morju, zdaj na terasi s pogledom na božansko morje, vetrič pihlja, moj bere Moj mikro, jz sm pa zdaj na vrsti za net :D
-mi gre na živce ta čričričrii all the time
-me je mal razjezilo sam to, da ko sva prišla v apartma, ni bil pometen..agh..
-opažam, da sm ful uptight kar se te čistoče in urejenosti tiče, težko bi jaz mela cimre, oziroma bivala v kakem domu..ko sm bla pri kolegu v študencu sm misnla bruhat ob tisti kuhinji, neverjetno kako sploh lahko funkcionirajo v tem..
-sem že zapečena, roasted and toasted..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*sem bla danes ful dobre volje :D
*da imam že dva tedna stvari pri kolegu, med njimi svoj sprej, na kerega sem ful navezana :?
*da je tek po mestu precej... čudn. nisem navajena očitno
*da sem ugotovila, da je mamin avto v bistvu bolj moj kot pa njen, glede na to da sem ga jaz kupla in da ga tankam, ko vozim
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

pohorc napisal/-a:
_patchouli_ napisal/-a:^^ :lol:

Če ne bi bil ramadan...

What??? :eek: :?

Kva pa teb ne paše? :) Ja ramadan je. Še dans pa juter.

- da jutri dobimo prve turiste. :tanz: Bi blo fajn, če bi jih jaz kam peljala, ampak najbrž bo tokrat kar šef prevzel vodenje. Se bom naslednjič nalimala zraven z izgovorom, da moramo preverit vodiče al pa neki.
- da po praznikih dobim dve novi punci v uvajanje. Pa sej še sama ne vem, kaj delam, kaj jim je :D
- da bi sicer namesto novih punc lahko meni plačo povišali, ampak ok... Vsaj vem, da lahko v srednjeročni prihodnosti bolj brez skrbi vzamem par dni fraj za pobeg iz mesta.
- da me trebuh boli in sem si sama kriva.
Mi tip v pisarni včeraj razlaga o božanskem bbq-ju v pakistanskem begunskem kampu in kako ga vsakič, ko gre tja, obupno boli trebuh še cel naslednji dan. In jaz iz zgodbe potegnem, da mora biti pa ja res dobro, če se kljub vsakokratnim posledicam še vedno vrača tja. In gremo tja na cimrski iftar.
In me sedaj boli trebuh, da že celo dopoldne stokam.

But it was fucking worth it :D :lala: :flehan:
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a pohorc »

Kak ramadan, nikad čuo. Kaj je s tabo, a si muslimanka?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Ja, a je kej narobe s tabo, a maš Islam!? Hit k dohtarju prmejdun.
It was forever..but it didnt last long..
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Ti tudi? :eek: Tolk je že tega pri nas? :o :cry:

Pa bliža se čas velikega šmarna oziroma Marijinega vnebovzetja, kot se že več kot 1000 let praznuje na naših tleh. Kak ramadam, lepo te prosim.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Hmm, sem ti že na prejšnji strani napisala, da patchouli živi in dela v Bangladešu , ne pri nas ;) (in se mora prilagodit njihovim navadam v delovnem času oz. ji pač paše, kaj jaz vem, itak njena odločitev:)).

- sem po ugodni ceni našla nekaj, kar sem že pred razprodajami iskala, fino
- moram očitno še bolj skrbet za zdravje
- bi šla na kakšno krajše potovanje za par dni, pa bo verjetno treba počakat na vse opravljene obveznosti
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Aja, pol pa sorry :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Če bi živela in delala v Sloveniji bi bil pa to problem ali kako? Jezus pa koliko nestrpnosti je med mladimi v Sloveniji. :/
pohorc
Komunikatorka
Komunikatorka

Kot prvič je ni le v Sloveniji, ampak povsod po EU, sploh tam, kjer so jih sprejemali z odprtimi rokami; kot drugo je pa nestrpnost proti muslimanom povsem logična in smiselna.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Ja točn to, moj problem, če sem muslimanka al pa katoličanka al pa ateistka kjerkoli po svetu. Pa če se postim za ramadan, yom kippur al pa sam mesa ne jem na postni dan. Ti si ne zaslužš nosit imena prelepega slovenskega hribovja :P
Ne glede na vero med ramadanom v državi, kjer je večinsko prebivalstvo muslimanske vere, ni vljudno jesti pred ljudmi, za katere lahko sklepaš, da se postijo. In da ne slišim kake fore na temo, kako se moramo mi njim prilagajat, oni pa v Evropi kao delajo kar hočejo... Ker bom tvoj ZS box zasula s 35 strani v wordu dolgem spisu o tem, zakaj je tvoje mnenje bedno.
Ja, danes imam jaz pms tu na forumu :D

- da je meni tudi žalostno, koliko nestrpnosti je po svetu... Pa to bi pričakovala od moje stare mame al pa ajd, mojih staršev, ne pa od mlade, izobražene generacije.
- da sem spila kavo in se cela tresem.
- da je zgornje priznanje brezvezno, samo kregat sem se hotela in sem še pač nekaj napisala za zraven.
- da naj mi moderatorke oprostijo, tako je, če trčita skupaj pms in prevelika doza kofeina.
Zaklenjeno