Kontracepcijske tabletke
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Ja lubica ampak a zastopiš da tukaj je blo sreda in četrtek brez tabletke v petek zjutraj je vzela dve tabletki zvečer eno tabletko za petek in v soboto zvečer namest ob 15uri vzela še sobotno tabletko ter ponoči seksala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
bolje bi bilo, da bi takrat nehala jemat tabletke...ker potem bi bila zaščitena...pravijo oziroma na tabletkah piše, da sta 1 in 3 teden zelo pomembna kar se jemanja tiče...ker potem zaščita ni več zanesljiva....
ampak ni pa mi nekaj jasno...ve, da je pozabila vzeti tabletko pa še kar seksa in fant še kar konča v njo??to je zame neodgovorno....in ne vem zakaj paniko zganja...saj pa je sama šla seksat
potem se že počuti dovolj odgovorno za svoja dejanja...
če pa ji je zdaj škoda dat denar za test..pa naj gre do ginekologa...in ji bodo vzeli urin ali kri..pa je to čisto zastonj in najbolj zanesljiv test...
čeprav mislim, da če že dolgo jemlje tabletke..ne bi smelo biti nič narobe...
ampak ni pa mi nekaj jasno...ve, da je pozabila vzeti tabletko pa še kar seksa in fant še kar konča v njo??to je zame neodgovorno....in ne vem zakaj paniko zganja...saj pa je sama šla seksat

če pa ji je zdaj škoda dat denar za test..pa naj gre do ginekologa...in ji bodo vzeli urin ali kri..pa je to čisto zastonj in najbolj zanesljiv test...
čeprav mislim, da če že dolgo jemlje tabletke..ne bi smelo biti nič narobe...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Ja punca ve da je to zelo neodgovorno in ji je zelo žal...ne ni ji škoda dat denar saj bo šla naredit nasledni petek test če prej nebo dobila menstruacije...ker jo mora dobiti vsaj do četrtka, če je ne dobi gre v petek zjutraj delat test nosečnosti...
Upam, da bo vse vredu pa hvala za nasvete ker se še sam zgubim v taki situaciji...
Upam, da bo vse vredu pa hvala za nasvete ker se še sam zgubim v taki situaciji...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
sAdie napisal/-a: u know...ovulacije so vedno nekje na sredi jemanja tabletk in takrat je najvecja moznost zanositve.
Med jemanjem KT naj ne bi blo ovulacije - to je eden izmed treh glavnih načinov delovanja tabletk. Ovulacije sredi ciklusa se pojavljajo pri ženskah, ki ne uporabljajo hormonske kontracepcije.
Samo za pojasnitev.

now I have you sleeping next to me ... and this is home
ampak pri pozabljeni tabletki v 1. tednu ali zadnjem se ovulacija lahko vseeno pojavi...ker gre jajčece v jajcevod....s tabletkami mi namreč zadržujemo jajčece v jajčniku...v tistih parih dneh, ko pa je pavza pa gre ven...pa ni sposobno oploditve..in potem to ni menstruacija...ampak le krvavitev podobna menstruaciji...
tigi..če se bo tvoja kolegica preveč sekirala....potem že zaradi psihe ne bo dobila menstruacije...
kako dolgo pa že jemlje tablete?
tigi..če se bo tvoja kolegica preveč sekirala....potem že zaradi psihe ne bo dobila menstruacije...
kako dolgo pa že jemlje tablete?
...i still believe in your eyes...
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Ona se zaveda da nesme bit živčna in kokr opažam se sploh tok ne sekira ampak na čase je rekla da pomisli nato...
Jemlje jih pa že dobre tri leta...
Jemlje jih pa že dobre tri leta...
Eno Vprašanje:
Zanima me, če alkohoče vpliva na učinkovitost/zanesljivost kontracepcijskih tablet. (Možno da je že blo odgovorjeno to, sam je malo dosti strani za pregledat, sem samo preletela pa nisem zasledila tega). No, ker nekje na enem forumu sem prebrala da vpliva, pol da ne, nekdo je rekel da odvisno od promilov... Torej, prosim lepo, če kera kaj ve...
Zanima me, če alkohoče vpliva na učinkovitost/zanesljivost kontracepcijskih tablet. (Možno da je že blo odgovorjeno to, sam je malo dosti strani za pregledat, sem samo preletela pa nisem zasledila tega). No, ker nekje na enem forumu sem prebrala da vpliva, pol da ne, nekdo je rekel da odvisno od promilov... Torej, prosim lepo, če kera kaj ve...
ja to sm jest tud sprašvala že ene par let nazaj, ko smo se odpravlala na morje, pa sm vedla da bo kej alkohola, pa bla nova v tem poslu s tabletkami...
v normalnih količinah pač ne iznič učinka... če mas kakšno zurko, pa spiješ namest enga 3 kozarčke, tud še ni tko hudo... če ga pa cel tedn pijš na mrtvo (npr. kakšni maturanci, abstolventi), pol bi pa znal bit že mal sumljivo....
v normalnih količinah pač ne iznič učinka... če mas kakšno zurko, pa spiješ namest enga 3 kozarčke, tud še ni tko hudo... če ga pa cel tedn pijš na mrtvo (npr. kakšni maturanci, abstolventi), pol bi pa znal bit že mal sumljivo....

Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre