nikita20 napisal/-a:no no..bomo vidl kaj bo Špelca delala na glasbeni sceni,če sploh bo...tamala oz.Mateja je pa res luštna..bolj kot vse članice AH tko da..ne vem kakšn okus maš ti
Joj spet se ti pizdiš.
sorry, sem pozabla da ti vse veš in vse poznaš. Se ti klanjam, pa vse jih lepo pozdrav
nikita20 napisal/-a:no no..bomo vidl kaj bo Špelca delala na glasbeni sceni,če sploh bo...tamala oz.Mateja je pa res luštna..bolj kot vse članice AH tko da..ne vem kakšn okus maš ti
Joj spet se ti pizdiš.
sorry, sem pozabla da ti vse veš in vse poznaš. Se ti klanjam, pa vse jih lepo pozdrav
jemina
Uuu...me veseli, da nisem edina, ki se ji zdi, da se nikita20 skoz neki pištol.
angel_girl napisal/-a::lol: jemina ti maš pa zmeri take izjave, da se prav nasmejim zlata si res, ker si mi pomagala da sem končno dobre volje... :bussi:
O to je pa lepo :knuddel:
Sam jz sem to resen miselna
Tale mala, ki je pa pr atomikih se mi pa kr smil, pomoje bo mogla delat in govort vse tko kot ji boste Špela in Jani rekla
Ma zarad mene lahko britney prpelejo pa bo še zmeri isto sranje!Špelo je pa od moje kolegice sestrična in je tok antipatična,da se z njo ne da čist nč zment.Že od mejhnga je mela probleme s težo,vedno si je želela bit v središču pozornosti in na naslovnicah revije...men je ona
No jst sm bla ušer v Kamniški Bistrici kjer je bila veselica in so nastopali AH.... Una reva ta nova je bla čisto pozabljena...mela je v roki mikrofon...odpirala usta, sličal se je pa itak sam Špelo k se je razmetavala po tistem kasonu.... .... Jani je bil pa pijan ko macola....
Zadnjič spremenil Dančy, dne 30. Sep. 2006 21:43, skupaj popravljeno 1 krat.
eh Ange|ina Dančy, pa boga pupa una tnova, kak se sploh kliče, mateja al kak? kaka se ti je pa zdela?? mislš d se bo hmal uskladila z njimi al prej obupala? jst pa jih še zmeri čakam...upm d hmal pridjo pogledt kej na primorsko
No se kar strinjam z Bageero, men se ne zdijo slabi... če gledaš tako so vseeno boljši kok kaki Baby twins (npr. Ljubezen te udari)... pa tud od Turbo Angels, čeprav majo meni oni zmeri boljše pesmi... Am Bageera kdo je pa Murkič??