Ja, res. Do zdaj še ni bilo nikogar ki bi kritizital ta film. Zanimivo. Jaz ga v kino 100% ne grem gledat, ko bo na voljo na netu potem bom jaz na vrsti Upam samo da bom prenesla vso to petje Pa da še pokomentiram Prvinski nagon 1 - super film! Meni celo tako dober da sem si ga kupila originalnega
_ninchyka_ napisal/-a:Mamma Mia - Nič posebnega, ko vsi tok hvalite tale film... sm vidla že dost bolših mjuziklov... 4/10
Ooo - končno ena negativna kritika. Sem mislila, da je res čist vsem film tako zakon
Jaz ga nocem sploh gledati! Obozujem Abbo, ampak taka igralska zasedba, da te kap. Ce bi bila jaz clanica Abbe, bi bila uzaljena, kaj za vraga so naredili iz mojih pesmi!
Moje mnenje o Mamma mii - poraz od poraza. Ne razumem kako je toliko ljudi navdušeno za film, ki nima zgodbe?
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
Jaz sem tut danes gledala Mamma Mia. Mi je blo všeč, ampak to je res tak film za si malo spočit možgane, ni neke hude zgodbe. Je pa huda glasba in okolje. Je pa meni osebno ful bolj filing gledat tak film v kinu, kot doma.
Donnie Darko Najboj bedn film kar sem jih vidla...sem rekla mojmu če se mu je kej zgodl ker je kar naenkrat tak bedn film gor dal
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...