Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

- Da me je s tvojim postom vse minilo, don't worry :D
- Da nimam kej priznat vec.. hmm.. ja sobo mam razmetano in js sm na kompu :3
- noc
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

Led Zeppelin napisal/-a:_* Se nikoli ne vtikam v priznanja, ampak:

tudi jaz ne :D, ampak:
aja priznam, da
Iti v zvezo z nekom, ni enako kot kupiti kebab, ni enako kot kupiti loterijsko srečko, boš dal dva evra, pa mogoče nekaj dobil, mogoče nič, mogoče veliko. Ampak bi naj človek vložil sebe, zato se splača premisliti, ne pa kar skočiti, ker še preden ti uspe odpreti oči, lahko že padaš.
Ljudje pa na splošno premalo premislijo. Super, če slediš občutku, dokler te vodi pravi, ampak kaj, ko ponavadi te vodi vse kaj drugega.
Ljubezen med dvema ni šus, ampak stanje do katerega pride človek pri samemu sebi. Do tja prideš zaradi določenih občutij, zaradi katerih si pripravljen zaupati drugemu sebe in sebi drugega. Ampak, da si pripravljen zaupati sebi drugega, moraš najprej pri sebi priti do marsikakšnih spoznanj, ki ti jih ne sme vsak vetrček obrniti v drugo smer.
Mnogo pa je takšnih, ki so se lepega dne znašli v zvezi, eno je vodilo k drugemu in so v njej obstali, danes pa skupaj padajo, namesto, da bi leteli.
Prej je za premislit, ne pa zaradi treh plusov, spregledati vse tiste minuse. Saj minusi lahko postanejo plusi, ampak sta potrebna dva za to in tega se je treba zavedat in delat na tem.
V tem primeru pa oba nekaj bi, pa oba niti vase ne zaupata.
No on pravi, da ni tak kot ostali, da on te pa nikdar ne bi prizadel. Kdo pa tega ne pravi? Najbolj noro pa je, da tist trenutek še sami sebi verjamejo.
Skratka _patchouli_, ti kar razmišljaj. Razmisli, če je res to to, kaj to pomeni za vaju oba, če je on tisti, ki lahko v tvoje življenje prinese, kar si želiš....
Če se bodo želje in ideje uskladile, potem skoči(ta). Ampak morajo biti take, do katerih se pride zaradi razmisleka pri samemu sebi, ne zaradi trenutnih vzgibov (čeprav slednji včasih prinesejo najlepše trenutke, ki pa ponavadi žal nimajo prihodnosti).
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Led Zeppelin napisal/-a:Nikoli si ne želi biti normalna, to je smrt svobode...ti veš to, in jaz vem to.

- Da je to zelo egoistično razmišljanje
Človek se mora do neke mere pokorit družbenim normam, temu "normalnemu" v našem okolju. Svoboda gor, svoboda dol, s preveč "nenormalnosti", odklonskim vedenjem škodiš sebi in bližnjim, ker sistema pač ne moreš premagat. To so sanje za 15letnike :).
Aja pa
Led Zeppelin napisal/-a:Spontanost je najboljše stanje ki ga imaš lahko v svojemu življenju, ker temelji na odločanju, in kdor se odloča je živ...ne živ z bitjem srca, ampak živ, ker dela kar želi, ko želi, z komer želi.

Odločaš VEDNO in POVSOD sam, tudi če se odločiš da ne boš odločal :D.
Zadnji del stavka pa preizkusi lepo prosim enkrat v službi - zatrmari, da ne boš v ponedeljek zjutraj navsezgodaj s šefovo ženo delal, ker se ti trenutno ne ljubi, je ona tečka in je delo zoprno.
Meni se zdi bit družbeno sprejemljiv aka "normalen" topshit :)
Spontanost pa, kakor komu paše. Nekateri imajo radi vse vnaprej splanirano, od kosila s kolegico čez 2 tedna pa do termina za likanje perila. Pa niso zaradi tega nič slabši in ne živijo nič manj kvalitetno.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^Jezus, kakšno seciranje.

Vsakemu je jasno da ima svoj plac na temu svetu, vsak ve da mora biti družbeno odgovoren, da mora upoštevati neka pravila in ne biti objesten.

Šlo je za pogled, ne za začetek anarhije.

In ne, so ljudje ki raje prepustijo da se drugi odločajo namesto njih in delajo kar drugi hočejo da oni delajo. Zakaj? Ker je tako lažje.

Seveda vem, da imajo ljudje radi splanirano, tudi jaz si planiram življenje, ker moraš biti uravnotežena oseba, vzemati si moraš čas zase, družino, delo, počitek...in brez načrta ne gre.
Gre se samo zato, če si nekaj želiš...ali si boš to vzel, ali boš okleval.

--------------------------

Sirova štručka, vem da sem primerjal ljubezen z šusom, ampak med vrsticami se je šlo za tole: če se ob nekomu počutiš vredu, če si z nekom srečen in če tudi možnosti delajo proti temu, zakaj ne bi poskusil?
Itak si to, da ti oseba ustreza premislil že na začetku, to itak vsak ve...na začetku mora biti odločitev v sebi, ali bo to le gola privlačnost ali čustva.

Če bi ti našla nekoga ob kateremu bi lahko bila takšna kot si, in bi ti pasal, in če tudi bi vse šlo proti tebi. Bi to spustila, ali si vzela?

Jaz ne bi, pa me kličite 15 letnik, egoist, romantik in idealist.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... priznam, da mi je rahlo smešno, kako se 'obesite' na vsak stavek, ki ga nekdo napiše.
... da se strinjam z LZ in sirovo istočasno. Potrebno je reskirat, sam samo do neke meje, kjer veš, da ima določena stvar potencial... če ti je že na začetku jasno, da bi vse skupaj vodlo v propad, potem itak nimaš kaj za razmišljat tu... živi dalje!
... da sem ful ful ful žalostna, ker mi kolegica pobegne nazaj v Nemčijo. :( pogrešala jo bom!
... da sem včeraj spoznala švedinjo, ki je na obisku v slo... okej, slovenci smo nori, kar se tiče pitja, ampak švedi...faaaaak :D
... da je bila posledično nora noč... že dolgo nisem bla na ptujski poletni noči in mi ni niti malo žal, da smo se včeraj odločli it. (če odštejem izgubljene ključe od avta :( )
... da se danes ne upam pokazat pred določenim folkom, ker imam moralnega mačka... :rolleyes: ah well, ko bomo starejši, se ne bomo spominjali noči, ko smo bili doma, a ne? :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- ^^ :D
- Ok... Resna zveza med nama ni najboljša ideja, ker Dhaka za nobenega od naju ni stalen dom. On že leta živi med tremi različnimi državami in se bo slej ko prej vrnil v Anglijo. Sama imam namen vsaj nekaj časa ostati tu zaradi službe in ker mi je dejansko všeč. Potem pa god knows. Torej, slej ko prej se bova znašla precej daleč eden od drugega. Zaradi slabih izkušenj obeh nama zveza na daljavo ne diši, ker je samo mučenje. In oba se bojiva biti prizadeta, kar bo zelo verjetna posledica, če se spustiva v zvezo in najin odnos še poglobiva. Hec je pa v tem, da sama ne vem, kako naj v situaciji pristopam, ker samo do "videvanja" mi ni, niti do tega, da ostaneva samo prijatelja (se resnično dobro štekava od dobesedno prve minute, ko sva se spoznala), ker sem že preveč čustveno vpletena. Po drugi strani pa ga nočem izgubiti in tudi on ne mene. Verjetno ne bom odnehala, ker me je pretekla izkušnja naučila, da se splača tvegati (no, takrat se ni, ampak vsaj vem, da sem poskusila). Samo najprej moram sama pri sebi razčistiti, kaj je pravzaprav najboljše zame.
Kakorkoli...

- da se ob nedeljah slišim s starši po skypu. In očitno moja stara mama noče govorit z mano, ker me niti pozdravi ne, čeprav vem, da je pri nas, ker je vsako nedeljo od kar pomnim. Poskušam jo razumeti, ampak da odločitve glede mojega lastnega življenja jemlje tako osebno mi je pa bedno :?
- da so iftar žurke v pisarni beda. Naše zahodne praznično-decemberske službene zadeve zmagajo 100x. Nobenega alkohola, samo ocvrta hrana. Pa kup dolgočasnih poslovnežev. Spet edina ženska.
- da še malo pa bo Eid. Doma sem vedno delala za praznike in tu ne bo nič drugače očitno. Se zgodi, če delaš v turizmu in tričetrt ljudi gre za praznike nekam.
- grem dol po ocvrte sladke zadeve, preden mi vse prodajo.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

- Da mi je ogabno kako se obesite na vsak stavek ki se tu gor napiše, kot da nebi meli drugo v življenju za poglabljati se
- Da se pač jaz tudi ne morem prilagoditi večini in se večkrat rajši prepiram, kot da bi kar tako popustila. Ker se moraš držati svojih nazorov in svojih prepričanj, lahko jih spreminjaš, vendar ne zaradi tega ker tako mislijo drugi. Drugače nisi več ti.
- Biti drugačen od širše družbe še ne pomeni da si odklonski :)

-Ahhh že takooo dooolgoo nisem šla v šopinggg
-Pizda, v knjižnici mam prek 50€ zamudnine zdaj že. Tudi v knjižnici nisem bila že zeeelo dolgo, knjige pa so doma. Nekje :?
- Gre za študijsko knjižnico, v mestni mam c. 50€ stare zamudnine že 5 let in so me verjetno že izčlanili :D Ker tja sploh ne upam it.
- Sem enaka kot moja mačka, ki ni za nikamor drugam v tej vročini kot za poležavanje v senci
-I'm wondering.. A maš lahko v študentu nalepke one okrasne na steni?
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*da v petek in soboto sploh nisem telovadla, ker preprosto ni blo časa, niti vsest se nisem mogla
*da je v mariboru precej bedno čez vikend, sploh zvečer/ponoči, nič se ne dogaja
*da zavidam vsem samskim
*da sploh nimam volje it na morje
*da bom znorela in sem grozno tečna :roll:
*da se spravljam pospravljat omaro že en teden pa še mi ni uspelo. ampak je že sila, ker če odprem, začnejo stvari padat ven :S
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da mi je smešno da se obesite na to, da se nekdo obeša na en stavek :D
- Da sem se mela fajn danes z (razširjeno) družino
- Da upam da moj jutri čimprej konča in odrineva na moooorje.....
- Da se mi po eni strani ful ne da na morje, ker bo vroče za umret (že danes je blo :( )
- Da očitno ne prenašam zelo dobro vročine
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

ja, ja, ja......tudi meni je bedno ko se začnejo neka 'prepiranja' tu gor, ampak na koncu pogruntaš da v bistvu vsi želijo enako, samo na drugačen način....
priznam, da sploh nisem prebrala vsega, kar so/ste napisali, ker je prav očitno kdo hoče se izpovedat kdo se pa obesi prav na vsako črko, ne le ne besedo. še vedno mislim, da je to edina tema, ki jo lahko nekateri uporabljajo kot dnevnik in je prav iz tega vidika toliko bolj zabavna, saj smo vsi anonimni.

skratka...

*bom očitno morala podaljšati stvar še za en dan
*mi gre na jetra ko vedno jaz vse zadnja zvem ali pa sploh ne zvem in me majo vsi za samoumevno.....haloooo kaj sem nevidna?? tebi delam uslugo in potem se obnašaš kot da me ni???
*bolj ko se trudim in govorim kaj me muči, bolj me noben ne razume. ma kaj govorim kitajsk???
*nisem dobre volje sploh ne!
*spadam v tiste družine, ki se najboljše razumejo takrat, ko se vidijo po dolgem času. živeti z njimi samo en teden je pa pekel na zemlji.
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
Inaa**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Inaa** »

*da sem se mela na morju res tooop
*da še v življenju nisem videla tako lepega morja :)
*da sem žalostna, ker je mimo
*da sva se s fantom tam dosti prerekala - ampak še vseeno mislim da sva se imela zakon, in da sva super skupaj :)
*da se bo treba začet učit? wtf, v tej vročini :/
You make me smile, please stay for a while :)
Uporabniški avatar
Exit
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Exit »

Ubistvu pomeni d si odklonski/devianten, točno to - da se razlikuješ od tega kar v družbi v kateri živiš, velja za normalno (oz kar je večinsko zastopano) karkol je izven teh ""določenih " okvirjev, velja za deviantno. nisem se tu obesla za noben stavek, sam ko študiram sociologijo pa sn morala pokazat kao znanje :D

- jutri se gre v šibenik na terraneo. bedira mi ta gnili vlak. fujči. 7 ur pa pol... ka lahk? pa še na morje sma šle z mamo na isti ta vlak pa sn si rekla NIKOOOL več- aha, še en mesec ni minu.
* me pa vseeno čaka nor teden tak da ja :D
* groza me je, ko se bom vrnala, ker morm začet takoj pisat diplomsko - fuj. fuj fuj fuj fuj.
* sem malo prevrtela vse letošnje dogodke in sem ugotovila, da sem malo razočarana nad sabo. kot oseba se spreminjam v določenih vidikih, aspektih življenja, ki mi niso najbolj všeč. se bo treba mal usedit pa razmislat kok, kdaj in zakaj je do tega prišlo.
* včeraj sem šla malo ven s kolegicami s katerimi se že dlje časa nisem videla in jih je bilo super videt. dve sta poparčkani in sta ble s fanti in so tk lušni skup, hjooo :D taki cukri!!! sem pa ugotovila za sebe, da ne bi nikakor imela neko resno razmerje. kr strese me...
* mam sto nekih planov - erasmus, au pair, prostovoljno delo v tujini... bo treba začet mal delat na tem, da se to zrealizira. najbolj se bojim obžalovanja. bah.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

-* razlog zaradi katerega še sodelujem na temu forumu je ta, da je poln drugačnih mnenj in da me sili da pogledam z drugimi očmi, ter da zagovarjam kar jaz mislim. Če ne bi bilo tega, bi se imenovali planet lepote. Zeh.

-* sem preživel čudovit teden v Bohinju, hodil sem okoli, kolesaril, najel sem si kajak..vreme je bilo čudovito, jezero toplo.
Mi je Bohinj še vedno najljubši kraj na svetu.

-* sem šel danes na Bloke se kopat v jezero, in je bilo super...res lepi kraji, mi je žal da jih nisem obiskal že prej.

-* me letos poleti čaka samo še obisk kolpe, nisem bil že nekaj let. Pa več moram hoditi se kopati v krko, imam jo 30 km stran, pa ne grem nikoli :)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-sem padla, si zvila prst, spet ne morem hoditi in sem tečna. Zdolgočasena. Do te mere, da sem prišla sem gor.
-res ni vredno, da drugi berejo te stvari. Over and out.
Zadnjič spremenil emanuela, dne 05. Avg. 2013 8:38, skupaj popravljeno 1 krat.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

-* očitno te je spet nekaj zmotilo, če imaš težave z mano veš mojo telefonsko številko.
Ne bom vse vtikal v tvoj post, oba veva kako je. Jaz priznam, delal sem napake, in tudi ti si jih.

Če mi želiš kaj povedati pa me pokliči.

Obrži post gor, res...naj ostane gor, naj ljudje vedo kakšen sem.

In jaz nisem Led Zeppelin, ampak Žiga.
Zaklenjeno