Kontracepcijske tabletke
_sad_girl napisal/-a:jaz mam sao eno vpr...zanima me če je zaščita pri sexu enaka če dalje jemleš tabletke(da prestaviš menstruacijo) kot drugače pri normalnem jemanju!!jaz sem si prestavila menzo ker sem šla z fantom na morje in me je malo strah ker je verjetno šlo malo v mene!!!
Eno vprašanje: tud jst sem si prestavila menstruacijo s tabletkami. Dokončala sem en zavojček tabletk in začela jemati drugega pri tem pa sem 1 tabletko pozabila vzeli več kot 12 ur..že iz drugega zavojčka. Ali to pomeni, da moram seksati s kondomom ker nisem zaščitena dovolj ali sem vseeno, glede na to da sem že dokončala običajni zavojček-ker naj bi bil tudi med običajno pavzo zaščiten...???
Meni je zadnje čase ful velikrat slabo oz. se mi moti, ne vem mogoče je to zarad tabletk, ali kaj drugega, me je mal strah, čeprav tabletke jemljem redno oz. pač zej jemljem drugi zavojček, in sem vzela 8 dan po prenehanju prvega zavojčka, samo me je vseeno strah. sem patetična sej vem, ampak kaj naj.
s tem se pač ni za hecat.

Srečo lahko najdemo v navadnem zrncu.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Kolegica je naredila eno traparijo in nevem kaj nej ji rečem...
Jemala je cel mesec redno tabletke... no in ta četrtek jih neha jemat ker čaka na menstruacijo.
Ona je pa pozabila za sredo in četrtek vzet tabletko tako, da jo je šele v petek vzela zjutraj za petek p zvečer namesto ob 15 uri...mela je nezaščiten spolni odnos....
Bo kaj narobe?
je bolše, da pokliče ginekologinjo?
Jemala je cel mesec redno tabletke... no in ta četrtek jih neha jemat ker čaka na menstruacijo.
Ona je pa pozabila za sredo in četrtek vzet tabletko tako, da jo je šele v petek vzela zjutraj za petek p zvečer namesto ob 15 uri...mela je nezaščiten spolni odnos....
Bo kaj narobe?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Tigi napisal/-a:Kolegica je naredila eno traparijo in nevem kaj nej ji rečem...
Bo kaj narobe?
po mojem mnenju bo najbolš, da gre po tisto after tabletko...
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Ja sam mislim, da je že prepozno za uno tabletko... je že več kot davanajst ur minilo...bilo je pa to včeraj okol enajste ure zvečer je rekla...
Tako, da mislim, da to nebo prišlo v poštev...
Drugače sem ji rekla da nesme biti živčna in bo jutri poklicala ginekologinjo in ji povedala situacijo...
Upam, da bo vse vredu z njo...
Zato pa nč zamujat s tabletki dekleta...
Tako, da mislim, da to nebo prišlo v poštev...
Drugače sem ji rekla da nesme biti živčna in bo jutri poklicala ginekologinjo in ji povedala situacijo...
Upam, da bo vse vredu z njo...
Zato pa nč zamujat s tabletki dekleta...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Si sigurna?
Ja una je rekla da bo jutr klicala ginekologinjo...
Sam kaj ko jih nima doma unih tabletk...edin če gre jutr v lekarno povprašat?
Ja una je rekla da bo jutr klicala ginekologinjo...
Sam kaj ko jih nima doma unih tabletk...edin če gre jutr v lekarno povprašat?
Sigurna.
V lekarni brez recepta jih ne bo dobila, dobi jih pri ginekologu in pa tudi pri splošnem zdravniku. So pa tudi nekatera KT primerna, tko da če ima prave doma, lahko uporabi kr tiste..seveda mora vedeti kakšno dozo rabi..tko da naj vseeno pokliče ginekologa, da ne bo potem kakšnih nepričakovanih problemov
V lekarni brez recepta jih ne bo dobila, dobi jih pri ginekologu in pa tudi pri splošnem zdravniku. So pa tudi nekatera KT primerna, tko da če ima prave doma, lahko uporabi kr tiste..seveda mora vedeti kakšno dozo rabi..tko da naj vseeno pokliče ginekologa, da ne bo potem kakšnih nepričakovanih problemov

Pa še link.. http://www.spolnost.com/index.php?page=pkk
Tukaj si lahko prebere/ta vse o urgentnih tabletkah, tudi katere KT se uporabla za urgentne tabletke.
lp
Tukaj si lahko prebere/ta vse o urgentnih tabletkah, tudi katere KT se uporabla za urgentne tabletke.
lp
-
- Cosmopsiho
- Kontakt:
Ja jutr bo poskušala poklicat svojo ginekologinjo...če ne bo šla pa k drugi...ker k uni osebni zdravnici nemore jit ker jo ravno tud menja...joj zdej že mene skrbi
Upam, da se bo jutr vse poštimal...

Upam, da se bo jutr vse poštimal...