Hihi ... Jaz pa upam, da dobim Odisejo in mit o trojanski vojni, ker o tem še celo nekaj vem.
(Pa ne od ur slovenščine ...)
Hihi ... Jaz pa upam, da dobim Odisejo in mit o trojanski vojni, ker o tem še celo nekaj vem.
(Pa ne od ur slovenščine ...)

čist prezgodi,sam ok, bo kmal mimo. js mam še v pondelk in sredo slovo in mato. učila se pa bom (ja ne, nism se še začela
) iz književnosti na maturi (zravn bom prebrala odlomke oz. vsaj pesmi, nujno), pa potem neki bom morala pogledat v Na pragu besedila, za mato mam pa eno prastaro knjigo z vprašanji in odgovori, ki pa bo morala zaleč. sj ubistvu je samo starejša izdaja te knjige ki jo ima zdaj večina maturantov.

urszika napisal/-a:tudi jaz mam ob 7.15, ker sm pač druga po abecedi.čist prezgodi,sam ok, bo kmal mimo. js mam še v pondelk in sredo slovo in mato. učila se pa bom (ja ne, nism se še začela
) iz književnosti na maturi (zravn bom prebrala odlomke oz. vsaj pesmi, nujno), pa potem neki bom morala pogledat v Na pragu besedila, za mato mam pa eno prastaro knjigo z vprašanji in odgovori, ki pa bo morala zaleč. sj ubistvu je samo starejša izdaja te knjige ki jo ima zdaj večina maturantov.
srečo vsem na ustnih, kmal bomo frej!
FairyAngel napisal/-a:za matematiko imam tisto knjigo z nenormalno dolgim naslovom (Zbirka odgovorov na ustna vprašanja iz maturitetnega kataloga za matematiko)

gemini napisal/-a:jst mam u pondelk slovo, u sredo mato in u petk anglo.. s tem da grem za vikend na morje in se ne bom učila... jeeej to bo pa res super ocena

, anglo v torek ion sj v četrtek...