Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Svet mojih sanj :)
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a FairyAngel »

gemini, si pa res optimistka. Iz tvojih ust v božja ušesa. :wink: Hihi ... Jaz pa upam, da dobim Odisejo in mit o trojanski vojni, ker o tem še celo nekaj vem. :D (Pa ne od ur slovenščine ...)
Zadnjič spremenil FairyAngel, dne 14. Jun. 2006 20:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

no tud to je opcija :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Jaz mam v soboto slovenščino, v torek dramaturgijo, v četrtek angleščino in v petek matematiko (ob 7:15 zjutro - mislim, a mi lahko dajo še bolj neuhumano uro?!). Iz kerih knjig se pa učite za posamezne predmete?
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Damn, spet dvojni post. :evil:
Zadnjič spremenil Tiavanna, dne 14. Jun. 2006 20:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Aja, pa sam neki...V knjigi Književnost na maturi je baje dost napakic. :?
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Tiavanna, tudi jaz imam nehumane ure. Matematiko in slovenščino imam ob 7:10, angleščino pa celo ob 11h. Sicer se pa slovenščino učim iz priročnika Književnost na maturi 2006, za matematiko imam tisto knjigo z nenormalno dolgim naslovom (Zbirka odgovorov na ustna vprašanja iz maturitetnega kataloga za matematiko), pri angleščini pa si bom prebrala to, kar smo v šoli delali o književnosti (poezija, The great Gatsby pa Look back in anger) ... To bo pa tudi vse.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Tiavanna napisal/-a:Aja, pa sam neki...V knjigi Književnost na maturi je baje dost napakic. :?

Na primer ... :?:
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

tudi jaz mam ob 7.15, ker sm pač druga po abecedi. :roll: čist prezgodi,sam ok, bo kmal mimo. js mam še v pondelk in sredo slovo in mato. učila se pa bom (ja ne, nism se še začela :P ) iz književnosti na maturi (zravn bom prebrala odlomke oz. vsaj pesmi, nujno), pa potem neki bom morala pogledat v Na pragu besedila, za mato mam pa eno prastaro knjigo z vprašanji in odgovori, ki pa bo morala zaleč. sj ubistvu je samo starejša izdaja te knjige ki jo ima zdaj večina maturantov.
srečo vsem na ustnih, kmal bomo frej! :D
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

jst mam pa mnde vse opoldne ker sm zadnja po abecedi :wink:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

urszika napisal/-a:tudi jaz mam ob 7.15, ker sm pač druga po abecedi. :roll: čist prezgodi,sam ok, bo kmal mimo. js mam še v pondelk in sredo slovo in mato. učila se pa bom (ja ne, nism se še začela :P ) iz književnosti na maturi (zravn bom prebrala odlomke oz. vsaj pesmi, nujno), pa potem neki bom morala pogledat v Na pragu besedila, za mato mam pa eno prastaro knjigo z vprašanji in odgovori, ki pa bo morala zaleč. sj ubistvu je samo starejša izdaja te knjige ki jo ima zdaj večina maturantov.
srečo vsem na ustnih, kmal bomo frej! :D

Jaz pa niti slučajno nisem druga po abecedi ... Pri nas imamo to v večih skupinah; tam kjer je poln razred sta 2 skupini, tako, da nas je le pol naenkrat pri enem predmetu.

Pametno, tudi jaz ob Književnosti na maturi berem še besedila.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

FairyAngel napisal/-a:za matematiko imam tisto knjigo z nenormalno dolgim naslovom (Zbirka odgovorov na ustna vprašanja iz maturitetnega kataloga za matematiko)

A to je tista zelena?

Kar se pa slovenščine tiče, ne vem točno, nam je pa profesor rekel, da je noter precej napakic. Naprimer...piše, da je Trubar napisal 30 knjih (jih je pa prevedel). Ma nič drastičnega. Sicer je pa za slovenščino fajn tudi Abecedarij.
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Ja, Tiavanna, zeleno-bela. Ah no, če ni nič tako zelo pomembnega narobe, potem ni panike. :)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

gemini napisal/-a:jst mam u pondelk slovo, u sredo mato in u petk anglo.. s tem da grem za vikend na morje in se ne bom učila... jeeej to bo pa res super ocena :D

Js mam isto razporejen pa vse zjutri ob osmih. Slovenscino se bom ucila sam iz Knjizevnost na maturi, matematko pa iz Zbirke odgovorov na ustna vprasanja... une zelene, u glaunm.

Pa baje lohk enkat zamenas listk pr slovenscini, ce ti un k ga dobis ni usec, sam na to se ne zanasat, ker je to rekla nasa zmesana prfoksa, k ji ne smes usega verjet :wink:

Drgac pa, a niste dobil seznama vseh del pa vseh vprasanj iz jezika? Nm so na solo iz ric-a poslal. Najbrz tut u katalogu pise, sam vem, da je tm 20 del prevec, za slovnico pa ne vem.

Kok se mi ne lub ucit!!!
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, res lahko zamenjaš listek, sam dobiš potem ZELO nizko število točk, tudi če vse znaš.
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *med zemljo in zrakom*
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MissBitch »

mnja, to sem jaz tud čula, ka je baje določeno število pik avtomatski nižje če zamenjaš listek, samo nam je to rekla pri mat... jaz ne bi upala, ker z mojo srečo, bo dsrugi listek še bolj zajeban kot prvi...

drugače mam jaz matematiko v soboto, jupi :cry: , anglo v torek ion sj v četrtek... :?
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Zaklenjeno