Kritike filmov!
- bLack&white
- Komunikatorka
- Kraj: Koper***
Wall- E 9/10
Ena najboljših risank kar sem jih kdaj vidla. Se je za zamislt, kako delamo z našo Zemljo in kaj nas čaka, če bomo tako nadaljevali.
Luštkan robotek, ki razvil čustva, v lovu za ljubeznijo
Ena najboljših risank kar sem jih kdaj vidla. Se je za zamislt, kako delamo z našo Zemljo in kaj nas čaka, če bomo tako nadaljevali.
Luštkan robotek, ki razvil čustva, v lovu za ljubeznijo

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- razmazena_maca
- Debatorica
Hitri in predrzni, prva dva dela: super
všeč so mi spedenani in hitri avti (in ne nism pleh pi***), tipčk je bil hud, zgodbe v obeh delih dobre ... fajn pač.
The Marsh ... še en fajn film, k ti ni takoj vse jasn, kaj in kako bo.
Norbit ... vem, da sm pozna, ampak bolš pozn k pa nikol. Film mi je bil pa všeč, sm se kr fajn nasmejala
Učinek metulja 2: osebni mi je boljši kot prvi del. Zgodba je spet super, tko da priporočam, če ga kdo še ni gledu

The Marsh ... še en fajn film, k ti ni takoj vse jasn, kaj in kako bo.
Norbit ... vem, da sm pozna, ampak bolš pozn k pa nikol. Film mi je bil pa všeč, sm se kr fajn nasmejala

Učinek metulja 2: osebni mi je boljši kot prvi del. Zgodba je spet super, tko da priporočam, če ga kdo še ni gledu

Walle-E: 8/10
Dobra risanka, sem se kar zabavala, čeprav postane občasno dolgočasna in predvidljiva. Je pa vredna ogleda, sploh če ne razmišljaš o nerealnem ozadju in si želiš zabavne risanke, ob kateri se včasih celo zamisliš.
Mamma mia!: 10/10
Navdušil me je. Zgodba ni nič posebnega, je pa zato okolje toliko boljše, torej morje, poletje, sanjski kraj na zemlji, veliko gole kože. Glasba je fenomenalna, čeprav bi slavni Bond rabil pevskega dvojnika. Sicer pa me je sedenje na stolih kar motilo, jaz bi plesala!
Definitivno film ob katerem se nasmeješ in super zabavaš, sploh na koncu.
Jaz ga grem še enkrat gledat.
Dobra risanka, sem se kar zabavala, čeprav postane občasno dolgočasna in predvidljiva. Je pa vredna ogleda, sploh če ne razmišljaš o nerealnem ozadju in si želiš zabavne risanke, ob kateri se včasih celo zamisliš.
Mamma mia!: 10/10
Navdušil me je. Zgodba ni nič posebnega, je pa zato okolje toliko boljše, torej morje, poletje, sanjski kraj na zemlji, veliko gole kože. Glasba je fenomenalna, čeprav bi slavni Bond rabil pevskega dvojnika. Sicer pa me je sedenje na stolih kar motilo, jaz bi plesala!

As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
The X Files...nič kaj posebnega, zgodba kot sama je bila že 100x videna
Big Stan...film me je precej nasmejal, definitivno vredno ogleda
Iron Man...sicer sem malo pozna pa vendar...daleč najboljši film kar se tiče te zvrsi (strip)...skos se nekaj dogaja...
Big Stan...film me je precej nasmejal, definitivno vredno ogleda
Iron Man...sicer sem malo pozna pa vendar...daleč najboljši film kar se tiče te zvrsi (strip)...skos se nekaj dogaja...
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
- Kofetarica
-
- Sramežljivka
- Kraj: neverland
g00fy_qa napisal/-a:Mamma mia!: 10/10
Navdušil me je. Zgodba ni nič posebnega, je pa zato okolje toliko boljše, torej morje, poletje, sanjski kraj na zemlji, veliko gole kože. Glasba je fenomenalna, čeprav bi slavni Bond rabil pevskega dvojnika. Sicer pa me je sedenje na stolih kar motilo, jaz bi plesala!Definitivno film ob katerem se nasmeješ in super zabavaš, sploh na koncu.
Jaz ga grem še enkrat gledat.
se popolnoma strinjam, priporočam

The greatest thing you`ll ever learn is just to love and be loved in return....
- Devilish
- Komunikatorka
- Kraj: In the back of your mind:P
jagodka85 napisal/-a:[REC] ... fenomenalen filmSm misnla, da bo bolj beden, ker je pač posneto s kamero, ki se premika tko kot snemalec, ampak ... aaaa, res zakon film no. toplo priporočam, res p aje, da ni tak film, da bi zravn z užitkom jedu kokice ... razn, če komu to paše
Ocena 13/10
Se strinjam.Js sm bla še 2 noči presrana:D
porcelain napisal/-a:kizzy napisal/-a:Zohan je zakon 3/10 - ne vem če sm vidla že bl bedn film kt tole
se podpišem. katastrofa od filma. 2/10 mu dam.
res tok bednege filma pa že dolgo ne. s prijatelji smo ga gledali in nekje na polovici nismo več zmogli

res škoda časa za ogled te polomije.. 2/10 - na začetku (prvih deset minut imajo še kakšne dobre fore, potem se neha,...)