prepoved kajenja tudi v Sloveniji?

Vse o politiki od svetovne do domače
Zaklenjeno

Ali ste za prepoved kajenja?

da
239
69%
ne
107
31%

Skupaj glasov: 346

Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

js sm šla zarnč na pico s tipom in se mi je talk velk nasmešk na ustih pojavu ko sm vidla nekj žensk(mlade smrklice), ki so šle vn iz gostilne s škatlico čikov v dlani. men se to zlo zlo dopade da se ne kadi več v lokalih. ker mi je to zlo všeč, ker pridem ven in ne smrdim po čikih. pa prej sm tud tiste ki so v lokalu bliz mene kadil kr grd gledala.
super tale zakon! :D
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

jemina napisal/-a:Pr nas v lokalu je nabita terasa notri pa 1 stranka ponavadi. Res je natakarci dolgčas

sam res :D odkar je zakon noben notr ne sedi, predpostavimo tudi da je zadnje dva dni kar obupno mraz zunej.vsi so na terasah, ker na terasah je folk, notr je dougčas.
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Js pa zdle trenutno delam v eni gostilni, kjer se lahk kadi, ker je prijavljena kot društvo. Pa ko sm šla tja delat, je blo kao rečeno, da se vseen ne bo kadilo not, zdej si je pa kr naenkrat šef zmislu, da bo dovolil (ne laufa jim ravno fajn, že neki časa). In ker pač js ne kadim, me to fuuul moti, ker zdej šele vidim, kak je to, če morš bit 8 ur al pa še več v enem zakajenem prostoru (pa še majhn plac je). Mene vsak dan tk glava boli da zmeri nosim tablete s sabo. Včeri je bla kr gužva in je blo tk zakajeno, da sm misnla sam spokat domov. Sej jutr še delam, ker dobim keš, pol pa sam čao miki! Mene ne vidjo več tam. Pa tak si mislim - bogi nekadilski natakarji, ki so mogli tole skoz prenašat. Sej se ne gre za to, da se iz principa neki bunim, ampak men res ni not za zdržat, ker me po tem dimu nenormalno boli glava. Od včeri me še dans boli, sm že mogla tablete vzet takoj ko sm se ustala. :roll:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Mi smo bli pa v petek zunaj in smo sli malo v KMŠja pogledat in je bla zunaj cel cas taka guzva, ko so vsi hodli kadit. :D
kai
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kai »

Kok je bla pa notr kej gužva? :D mene je kmš samo do dalč vidu, zdj me pa še to ne bo, ker nočm snifat tistga folka not fuj.
bounce around kai like bunniez
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

v kmšju ne prekrije smradu pa cisterna deodorantov :heul:

No, dons bo pa verjetno prvi dan da odkar velja kadilski zakon, zaradi le-tega ne bom šla na kavico po šihtu :?
Razen če me bo dragi peljal domov po bundo :D
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Valeria »

Tiste, ki hodite po diskačih, ala ljubljanski Global, mariborska Samsara..kako kaj tam to funkcionira? Se folk dejansko drži prepovedi kajenja?

Prideš v disko in nihče ne kadi; zame nepredstavljivo.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

no angel napisal/-a:Js pa zdle trenutno delam v eni gostilni, kjer se lahk kadi, ker je prijavljena kot društvo. Pa ko sm šla tja delat, je blo kao rečeno, da se vseen ne bo kadilo not, zdej si je pa kr naenkrat šef zmislu, da bo dovolil (ne laufa jim ravno fajn, že neki časa). In ker pač js ne kadim, me to fuuul moti, ker zdej šele vidim, kak je to, če morš bit 8 ur al pa še več v enem zakajenem prostoru (pa še majhn plac je). Mene vsak dan tk glava boli da zmeri nosim tablete s sabo. Včeri je bla kr gužva in je blo tk zakajeno, da sm misnla sam spokat domov. Sej jutr še delam, ker dobim keš, pol pa sam čao miki! Mene ne vidjo več tam. Pa tak si mislim - bogi nekadilski natakarji, ki so mogli tole skoz prenašat. Sej se ne gre za to, da se iz principa neki bunim, ampak men res ni not za zdržat, ker me po tem dimu nenormalno boli glava. Od včeri me še dans boli, sm že mogla tablete vzet takoj ko sm se ustala. :roll:

Kakor hitro opravljajo profitno dejavnost in so gostilna, tudi zanje velja prepoved, društvo gor ali dol.

Ko jih bo obiskala inšpekcija, bodo fino plačali, kazni so do 30 tisoč eurov.
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Valeria napisal/-a:Tiste, ki hodite po diskačih, ala ljubljanski Global, mariborska Samsara..kako kaj tam to funkcionira? Se folk dejansko drži prepovedi kajenja?

Prideš v disko in nihče ne kadi; zame nepredstavljivo.

ker....v diskču med musko morš s cigareto okol opletat?
drži se, ja..drgač letiš ven
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lih včeri sm brala v nedelu, kako je stemi kadilnicami.baje je dost že ločen prostor in ena navadna ventilacija.tole mi čist ni jasno, ker se mi kar dozdeva kaj bo iz tega nastalo.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Bullshit je tale zakon! Bogi gostinci, obiskanost jim že tako pada, kaj bo šele zdaj, ko prihajajo jesensko-zimski dnevi?! Sicer pa je to kratenje človekovih pravic! Pa še do nasprotij med kadilci in nekadilci prihaja, saj sem nekaj dni nazaj na lastne oči videla, kako se je kadilec razjezil, ko je na terasi videl sedeti nekadilca. :roll:
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Valeria
Komunikatorka
Komunikatorka

Dead_kid napisal/-a:Bullshit je tale zakon! Bogi gostinci, obiskanost jim že tako pada, kaj bo šele zdaj, ko prihajajo jesensko-zimski dnevi?! Sicer pa je to kratenje človekovih pravic! Pa še do nasprotij med kadilci in nekadilci prihaja, saj sem nekaj dni nazaj na lastne oči videla, kako se je kadilec razjezil, ko je na terasi videl sedeti nekadilca. :roll:

Meni se gostinci ne smilijo, itak so po uvedbi eura navili cene vsi..

Bo pač nekaj lokalov propadlo, big deal..
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

*purple* napisal/-a:lih včeri sm brala v nedelu, kako je stemi kadilnicami.baje je dost že ločen prostor in ena navadna ventilacija.tole mi čist ni jasno, ker se mi kar dozdeva kaj bo iz tega nastalo.

če se prav razumela, je šlo tu za podjetja, ne za gostinske lokale. ampak ne garantiram, ker sem članek brala še pred jutranjim kofetom, tako da možno, da sem vse zbrkala :)
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Dead_kid napisal/-a:Bullshit je tale zakon! Bogi gostinci, obiskanost jim že tako pada, kaj bo šele zdaj, ko prihajajo jesensko-zimski dnevi?! Sicer pa je to kratenje človekovih pravic! Pa še do nasprotij med kadilci in nekadilci prihaja, saj sem nekaj dni nazaj na lastne oči videla, kako se je kadilec razjezil, ko je na terasi videl sedeti nekadilca. :roll:

Si se morda rodila s čikom v ustih?
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

^^Haha...ja ta je dobra :D
Zaklenjeno