super tale zakon!

no angel napisal/-a:Js pa zdle trenutno delam v eni gostilni, kjer se lahk kadi, ker je prijavljena kot društvo. Pa ko sm šla tja delat, je blo kao rečeno, da se vseen ne bo kadilo not, zdej si je pa kr naenkrat šef zmislu, da bo dovolil (ne laufa jim ravno fajn, že neki časa). In ker pač js ne kadim, me to fuuul moti, ker zdej šele vidim, kak je to, če morš bit 8 ur al pa še več v enem zakajenem prostoru (pa še majhn plac je). Mene vsak dan tk glava boli da zmeri nosim tablete s sabo. Včeri je bla kr gužva in je blo tk zakajeno, da sm misnla sam spokat domov. Sej jutr še delam, ker dobim keš, pol pa sam čao miki! Mene ne vidjo več tam. Pa tak si mislim - bogi nekadilski natakarji, ki so mogli tole skoz prenašat. Sej se ne gre za to, da se iz principa neki bunim, ampak men res ni not za zdržat, ker me po tem dimu nenormalno boli glava. Od včeri me še dans boli, sm že mogla tablete vzet takoj ko sm se ustala.
Valeria napisal/-a:Tiste, ki hodite po diskačih, ala ljubljanski Global, mariborska Samsara..kako kaj tam to funkcionira? Se folk dejansko drži prepovedi kajenja?
Prideš v disko in nihče ne kadi; zame nepredstavljivo.
Dead_kid napisal/-a:Bullshit je tale zakon! Bogi gostinci, obiskanost jim že tako pada, kaj bo šele zdaj, ko prihajajo jesensko-zimski dnevi?! Sicer pa je to kratenje človekovih pravic! Pa še do nasprotij med kadilci in nekadilci prihaja, saj sem nekaj dni nazaj na lastne oči videla, kako se je kadilec razjezil, ko je na terasi videl sedeti nekadilca.
*purple* napisal/-a:lih včeri sm brala v nedelu, kako je stemi kadilnicami.baje je dost že ločen prostor in ena navadna ventilacija.tole mi čist ni jasno, ker se mi kar dozdeva kaj bo iz tega nastalo.
Dead_kid napisal/-a:Bullshit je tale zakon! Bogi gostinci, obiskanost jim že tako pada, kaj bo šele zdaj, ko prihajajo jesensko-zimski dnevi?! Sicer pa je to kratenje človekovih pravic! Pa še do nasprotij med kadilci in nekadilci prihaja, saj sem nekaj dni nazaj na lastne oči videla, kako se je kadilec razjezil, ko je na terasi videl sedeti nekadilca.