lubenica napisal/-a:nisi se globoko zamislila, to je tvoj problemjst sm to tazumela( v svojem primeru),ker me je prejšnji varu,te bo tud naslednji,zato ga moraš ti čimprej prevarat
hahaha, NEEEEE NOOOO

lubenica napisal/-a:nisi se globoko zamislila, to je tvoj problemjst sm to tazumela( v svojem primeru),ker me je prejšnji varu,te bo tud naslednji,zato ga moraš ti čimprej prevarat
Zvoncica napisal/-a:lubenica napisal/-a:nisi se globoko zamislila, to je tvoj problemjst sm to tazumela( v svojem primeru),ker me je prejšnji varu,te bo tud naslednji,zato ga moraš ti čimprej prevarat
hahaha, NEEEEE NOOOOTreba je pozitivno razmišljat, what goes around comes around, pa dobra karma, pa to. Pri naslednjem mu moraš reči, da veš, da te ne bo nikoli prevaral, da mu ful zaupaš, pa te res ne bo
SapraVeronika napisal/-a:js bom znorela.. res bom znorela![]()
včeri smo s puncami dost velik popile & sm bla mal v rožicah..
pa sm ga šla klicat enih 3x..
sam na srečo se ni javo..
saj sploh nevem kaj mu naj rečem če vpraša zakaj sm klicala
oojoj
ker dan![]()
lubenica napisal/-a:ni ga blo včeri po denar...potem mi pa ob treh ponoči pošle msg, najbrž se ga je kje napil
kao
Ne pozabi me!
mogoče pa bom tudi jaz kdaj tebi še lahko v življenju kaj pomagal
ljubi te in poljublja, tale drek
Zvoncica napisal/-a:lubenica napisal/-a:ni ga blo včeri po denar...potem mi pa ob treh ponoči pošle msg, najbrž se ga je kje napil
kao
Ne pozabi me!
mogoče pa bom tudi jaz kdaj tebi še lahko v življenju kaj pomagal
ljubi te in poljublja, tale drek
Kaj a pol je celotna njegova plača tvoja?To pa je mal sumljivo.
Sprav si denar v eno kuverto, če čez 1 mesec ne pride iskat je očitno tvoje. No vsaj jaz bi kej takega naredila
lubenica napisal/-a:drgač sem pa zanč mal gledala tisto pičko, ki nej bi bla tok lepša od mene in oh in sploh(jah pač, taka sem)
ne vem, sej je luštna, zelo simpatična...sam jst sm lepša![]()
vsaj sebi
kaj, sej ma celulit, pa podbradek, pa mal ma razmaknjene oči, tud zobe nima lih brilijantne, pa mejhna je, pa grda stopala ma, pa ne zna si lakirat nohtov
![]()