Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

lubenica napisal/-a:nisi se globoko zamislila, to je tvoj problem :D jst sm to tazumela( v svojem primeru),ker me je prejšnji varu,te bo tud naslednji,zato ga moraš ti čimprej prevarat :P

hahaha, NEEEEE NOOOO :D Treba je pozitivno razmišljat, what goes around comes around, pa dobra karma, pa to. Pri naslednjem mu moraš reči, da veš, da te ne bo nikoli prevaral, da mu ful zaupaš, pa te res ne bo :wink:
lubenica
Debatorica
Debatorica
Kraj: lublana

Neprebrana objava Napisal/-a lubenica »

Zvoncica napisal/-a:
lubenica napisal/-a:nisi se globoko zamislila, to je tvoj problem :D jst sm to tazumela( v svojem primeru),ker me je prejšnji varu,te bo tud naslednji,zato ga moraš ti čimprej prevarat :P

hahaha, NEEEEE NOOOO :D Treba je pozitivno razmišljat, what goes around comes around, pa dobra karma, pa to. Pri naslednjem mu moraš reči, da veš, da te ne bo nikoli prevaral, da mu ful zaupaš, pa te res ne bo :wink:

ok bomo probal :)
ja, jst sm tud hotla mimi to temo odpret, dobr bi blo, če bi vsak neki napisu iz svoje prejšnje zveze kaj je blo narobe itd, predvsem z naše strani in kako to funkcionira zdej v novi zvezi oziroma, če smo se kej naučili itd...
no sej lah tud kle pišemo...
jst sm bla v prejšnji zvezi izredno ljubosumna in posesivna, bila sem preveč naivna in romantična..znala sem se ful dret na partnerja z a vsako malenkost...mu govorila grde stvari...bila sem tudi preveč nezainteresirana za določene ljudi, ki so mu kajpomenili in za določene stvari..
pri tej zvezi, pa me je ta tip naučil, no ni me ravno naučil,ampak sem šele začela delati na tem, ker sva bila premalo skupi, pa tko naprej, naučil me je, da sem ljubosumnost zmanjšala iz 100mhz na recimo 65 :)
Naučil me je boljše komunikacije- prej sem namreč mislila, da mi partner mora brati misli
Učil me je, da moram biti bolj sproščena in v pogovorih z drugimi in z njim
Nekako me je ˝prisilil ˝na neki način tudi, da bolj delam na sebi, na svojem izgledu
Postala sem tudi veliko bolj sproščena pri sexu..
pa še kaj bi se našlo, sam se še vedno jezna nanj, pa ne morem še čist tko gledat na stvari...
In res, vse te naštete stvari so bile velik problem v prejšnji zvezi in je res za čudit se, kako to da me je spet nekdo tako podoben prejšnjemu tipu najdel, pa še na tak način kot me je, to bi se res mogl mal zamislt...
no ja, najbrž privlačimo take ljudi oziroma oni nas
no zdej pa vi
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

js bom znorela.. res bom znorela :cry:

včeri smo s puncami dost velik popile & sm bla mal v rožicah..
pa sm ga šla klicat enih 3x..
sam na srečo se ni javo..

saj sploh nevem kaj mu naj rečem če vpraša zakaj sm klicala :(
oojoj

ker dan :cry: :cry:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
lubenica
Debatorica
Debatorica

ma ne sekiri se Veronika...
sej tud tipi k spijejo ponavad začnejo kej jokat za kšnimi bivšimi, pa jih ponavad tud kličejo pol :wink:
če te vpraša zakaj si ga klicala, sam po moje te ne bo,reč da si ga kao vidla tm in tm in si mu vpila al pa kej, on pa nč...pol si ga pa klicala na telefon, da te končno zagleda :D
mislm zdej sm mal pozabla kero situacijo mata vidva, a sta v stikih?če sta, kr to reč, kar sem ti jst rekla!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

SapraVeronika napisal/-a:js bom znorela.. res bom znorela :cry:

včeri smo s puncami dost velik popile & sm bla mal v rožicah..
pa sm ga šla klicat enih 3x..
sam na srečo se ni javo..

saj sploh nevem kaj mu naj rečem če vpraša zakaj sm klicala :(
oojoj

ker dan :cry: :cry:

veronika, tud jz sm ga klicala pod vplivom alkohola... pa se je javu... pa je blo navadn... itak se nism več spomnla nasledn dan, kaj sva se pogovarjala... ampak klicala sm ga... sj veš, kk pravjo... ljudje smo pogumni, če več spijemo... ok, ne vela za vse... sam po večini je tko... sj pomoje ne bo pisu... oz. prašu, zakaj si klicala... če pa praša, pa si kej zmisl... al pa mu reč, to kar je lubenica rekla :)
lubenica
Debatorica
Debatorica

ni ga blo včeri po denar...potem mi pa ob treh ponoči pošle msg, najbrž se ga je kje napil
kao
Ne pozabi me!
mogoče pa bom tudi jaz kdaj tebi še lahko v življenju kaj pomagal
ljubi te in poljublja, tale drek
*sashika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *sashika* »

že neki cajta berem telo temo, ker me je zanimalo kako ga ve prebolevate, ker je frendico pustu tip pa ji nism mela nč pametnga za povedat, ker mi ni blo treba še nikol prebolevat tipa. upam, da mi ga tud ne bo treba.
hvala, ker ste nama kar pomagale.
:bussi:
parizanka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a parizanka »

:onceldoc: ti si pa res srečna izjema? A si sploh kdaj mela tipa? Sam to se spomnim, namreč vsak je že vsaj kdaj preboleval! Drugače pa .... klin se s klinom izbija....čimveč hodita ven, čimveč ljudi spoznavajta, delati je treba na sebi, pa se čimbolj zaposliti. In se predvsem zavedati, da zaradi KRETENA tvoje (njeno) življenje ne sme trpeti posledic: pasti na izpitih, se zapustiti, skregati z vsemi živimi,...Če je odšel, že ni bil pravi. :meeting: skratka, poletje je še vedno tu in sonček pomaga! Ti ji torej lepo stoj ob strani, ona pa naj se razvaja do onemoglosti. Držim fige.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

lubenica napisal/-a:ni ga blo včeri po denar...potem mi pa ob treh ponoči pošle msg, najbrž se ga je kje napil
kao
Ne pozabi me!

Kaj a pol je celotna njegova plača tvoja? :eek: To pa je mal sumljivo. :? Sprav si denar v eno kuverto, če čez 1 mesec ne pride iskat je očitno tvoje. No vsaj jaz bi kej takega naredila ;)
lubenica
Debatorica
Debatorica

Zvoncica napisal/-a:
lubenica napisal/-a:ni ga blo včeri po denar...potem mi pa ob treh ponoči pošle msg, najbrž se ga je kje napil
kao
Ne pozabi me!

Kaj a pol je celotna njegova plača tvoja? :eek: To pa je mal sumljivo. :? Sprav si denar v eno kuverto, če čez 1 mesec ne pride iskat je očitno tvoje. No vsaj jaz bi kej takega naredila ;)

hehe..ne ne...ma je reku da nau mogu že prej, sam sem misla da se bo premislu...evo zdele mi je rekuda pride zvečer s šihta :?
ma joj, kdo ga bo gledu..upam da bo brt duma da me reši iz tega sranja :roll:
lubenica
Debatorica
Debatorica

drgač sem pa zanč mal gledala tisto pičko, ki nej bi bla tok lepša od mene in oh in sploh(jah pač, taka sem)
ne vem, sej je luštna, zelo simpatična...sam jst sm lepša :D
vsaj sebi
kaj, sej ma celulit, pa podbradek, pa mal ma razmaknjene oči, tud zobe nima lih brilijantne :) , pa mejhna je, pa grda stopala ma, pa ne zna si lakirat nohtov :D :D
*chiky*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in his arms=]
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *chiky* »

Hja.. Precej zorpna al pa lepa stvar. Bivši. Hmm..
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

lubenica napisal/-a:drgač sem pa zanč mal gledala tisto pičko, ki nej bi bla tok lepša od mene in oh in sploh(jah pač, taka sem)
ne vem, sej je luštna, zelo simpatična...sam jst sm lepša :D
vsaj sebi
kaj, sej ma celulit, pa podbradek, pa mal ma razmaknjene oči, tud zobe nima lih brilijantne :) , pa mejhna je, pa grda stopala ma, pa ne zna si lakirat nohtov :D :D

Ah dej no dej, če je hodu s tabo, si mu bila že všeč, verjemi :wink:
Una mu je pa všeč tut zato ker mu je kao nedosegljiva.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

hvala vam pupe :*
sja ni vprašal pol zakaj, jaz sm mu sam napisala sori.. pa je reko da je mel na tiho telefon ponoči da tak al tak ni slišal :D

bed.. pogrešam ga, spet.. une pogovore dolge v nedeljo, ko nama je blo obema dolgčas pa sma sam čvekala.. pa une sweet msge pred spanjem.. joooj :(
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
*sashika*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *sashika* »

nism srečna izjema, ampak do sedaj sem se ga zmer jst prej naveličala oz. vidla da to pač ni to :lol: drgač nama pa kr uspeva, glede na to da zdej že vsaj kšnga pugleda. :D
Zaklenjeno