Zvoncica napisal/-a:lubenica napisal/-a:nisi se globoko zamislila, to je tvoj problem 

jst sm to tazumela( v svojem primeru),ker me je prejšnji varu,te bo tud naslednji,zato ga moraš ti čimprej prevarat 

hahaha, NEEEEE NOOOO  

Treba je pozitivno razmišljat, what goes around comes around, pa dobra karma, pa to. Pri naslednjem mu moraš reči, da veš, da te ne bo nikoli prevaral, da mu ful zaupaš, pa te res ne bo  

ok bomo probal 

ja, jst sm tud hotla mimi to temo odpret, dobr bi blo, če bi vsak neki napisu iz svoje prejšnje zveze kaj je blo narobe itd, predvsem z naše strani in kako to funkcionira zdej v novi zvezi oziroma, če smo se kej naučili itd...
no sej lah tud kle pišemo...
jst sm bla v prejšnji zvezi izredno ljubosumna in posesivna, bila sem preveč naivna in romantična..znala sem se ful dret na partnerja z a vsako malenkost...mu govorila grde stvari...bila sem tudi preveč nezainteresirana za določene ljudi, ki so mu kajpomenili in za določene stvari..
pri tej zvezi, pa me je ta tip naučil, no ni me ravno naučil,ampak sem šele začela delati na tem, ker sva bila premalo skupi, pa tko naprej, naučil me je, da sem ljubosumnost zmanjšala iz 100mhz na recimo 65 

Naučil me je boljše komunikacije- prej sem namreč mislila, da mi partner mora brati misli
Učil me je, da moram biti bolj sproščena in v pogovorih z drugimi in z njim
Nekako me je ˝prisilil ˝na neki način tudi, da bolj delam na sebi, na svojem izgledu
Postala sem tudi veliko bolj sproščena pri sexu..
pa še kaj bi se našlo, sam se še vedno jezna nanj, pa ne morem še čist tko gledat na stvari...
In res, vse te naštete stvari so bile velik problem v prejšnji zvezi in je res za čudit se, kako to da me je spet nekdo tako podoben prejšnjemu tipu najdel, pa še na tak način kot me je, to bi se res mogl mal zamislt...
no ja, najbrž privlačimo take ljudi oziroma oni nas
no zdej pa vi