# da je bil včerajšnji večer TOP! Leonard Cohen je wunderbar, fantastičen, odličen, nadzemeljsko fakin odličen, njegova skupina ravno tako. Ka si ja nor, aaaaa!
# da sem se odločla da bom poiskala svoje stare pesmi ki sem jih pisala in jih renovirala, slovnično in pomensko obogatila ker pač.... ne vem, nisem pisala že 10 let, pa me je nekaj spet prijelo
# da je šel dopust mimo ko bi reko keks pa dneva počitka ni blo.... pa eni jamrajo da nimajo gnara za dopust, js ga mam, nimam pa cajta... srsly.... bo treba avgusta še
# da zdaj pa zatišje s koncerti do Nick Cava in HIM, kar je na sporedu šele jeseni.... maaaaan
# da komi čakam da se bestič preseli, ker bo sam in boma lahk delala galamo
# da se po enem mescu še nisn navadla frizure.... meh
# da bolj ko berem tale forum, bolj se mi zdi ko da živim v čist nekem alternativnem vesolju..... js res ne poznam v RL osebkov s takim načinom razmišljanja, vsi smo bolj laid back, noben se tolk ne sekira zarad mnenj drugih pa vleče nekih glupih zaklučkov iz enga stavka .... creepy

,
# da.... sem omenla da je Cohen car? Ja, car je, legenda, nadlegenda, uberlegenda. Upam da to ni bil farewell tour, ker bi ga kamaot šla še 1x poslušat