Priznam da...#18

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Da mladina (tam nekje od 16-20 let) dejansko spet čedalje bolj posluša narodnozabavno. Očitno jim je všeč, ker nam prej nikakor ni blo :D Pač je trend.

- da pijem ledeno mrzel radler
- da moram poba obvezno spravt h kakem jezeru/reki za vikend, če bo res 37
:?
- da ne vem, kdaj bom uspela kaj zlikat... v tej vročini mi pa res ni no...
- da grem zdaj serije gledat... tri nove me čakajo - da vidimo
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

*preživel sem fajn popoldne na pijači z eno od forumašic :)
*stanovanje je FE-NO-ME-NA-LNO! Prav mam filing kot da je preveč dobro za mene :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

- Da mi gre na živce, ko so ljudje na prevozih NESRAMNI. Pišeš mesič - ti ne odpiše 3 ure. Ko pišeš po 3 urah še enkrat, ti odgovori samo NE (ja, z velikimi črkami). Naslednji ti pa za polovično pot zaračuna celotno ceno, in se še potem ni pripravljen zapeljat z avtoceste in te pobrat 200m stran od izvoza.
- Da sem škrta :D
- Da se veselim izletka jutri
- Da se veselim jutri zvečer ko se bova že skupaj grela v postelji ;)
Uporabniški avatar
klavdy33
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klavdy33 »

- da sem že drugi dan povsem neproduktivna v službi :shhh:
- da sem presrečna da je petek :beer:
- da imam slabo vest, ker si v tem tednu še nisem vzela časa za tek/aerobiko :(
We're young, we're fine... let's do some damage!
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a haylee »

* da ni boljšega občutka kot po jutranjem treningu pridt domov in si narest svoj najljubši zajtrk. In kahlo kave :P
* mam od danes naprej dopust - morjeee hir aj kam!! :freude:
* da sm učer zvečer po parih dnevih nočnega bedenja uzela apaurin in sm bla še zjutri čist zadeta in totalno brez moči. In glih ta efekt mi vedno znova da mislt, da je še tistih 1x na mesec, ko ga uzamem, preveč; sam kaj nej, več kot 4 dni pa tut jst ne morm brez spanja.
* da me je spet spravu v supr-dobro-life is good-voljo. Zelo slabo :)
He wants to say "I love you" but keeps it to "goodnight" - because love will mean some falling and she's afraid of heights.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da je bil včerajšnji večer TOP! Leonard Cohen je wunderbar, fantastičen, odličen, nadzemeljsko fakin odličen, njegova skupina ravno tako. Ka si ja nor, aaaaa!
# da sem se odločla da bom poiskala svoje stare pesmi ki sem jih pisala in jih renovirala, slovnično in pomensko obogatila ker pač.... ne vem, nisem pisala že 10 let, pa me je nekaj spet prijelo
# da je šel dopust mimo ko bi reko keks pa dneva počitka ni blo.... pa eni jamrajo da nimajo gnara za dopust, js ga mam, nimam pa cajta... srsly.... bo treba avgusta še
# da zdaj pa zatišje s koncerti do Nick Cava in HIM, kar je na sporedu šele jeseni.... maaaaan
# da komi čakam da se bestič preseli, ker bo sam in boma lahk delala galamo :)
# da se po enem mescu še nisn navadla frizure.... meh
# da bolj ko berem tale forum, bolj se mi zdi ko da živim v čist nekem alternativnem vesolju..... js res ne poznam v RL osebkov s takim načinom razmišljanja, vsi smo bolj laid back, noben se tolk ne sekira zarad mnenj drugih pa vleče nekih glupih zaklučkov iz enga stavka .... creepy :? ,
# da.... sem omenla da je Cohen car? Ja, car je, legenda, nadlegenda, uberlegenda. Upam da to ni bil farewell tour, ker bi ga kamaot šla še 1x poslušat :oops: :hearts:
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

haylee napisal/-a:* da sm učer zvečer po parih dnevih nočnega bedenja uzela apaurin in sm bla še zjutri čist zadeta in totalno brez moči. In glih ta efekt mi vedno znova da mislt, da je še tistih 1x na mesec, ko ga uzamem, preveč; sam kaj nej, več kot 4 dni pa tut jst ne morm brez spanja.

sanval

- da je meni ta forum kul brat, ravno zaradi tega občutka nekega vzporednega vesolja. za pol zadev sploh vedla ne bi, če foruma ne bi brala :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da so Modrijani čist kul, na veselicah seveda. Drugače jih ne poslušam, se mi pa ne zdi nič narobe s tem
* da ja, dobr me je tole zadelo, ne morm verjet...
* da se naslednji teden pa res začnem učit, drgač...aaaa tud pomislit nočem, kaj bom, če ne naredim tega, ni opcije
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da poslusam saso lendero, kompajlam jedro in jem kosilo
> se pocutim kot da bi bila spet v srednji soli :D
> da mi zacuda vrocina prav pase
> da bom pokukala kaj so ti modrijani za ena rec
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*sem (ponesreči) slišala kako moja cimra poje....mislim, da nisem samo jaz brez talenta :D to sploh petju ni podobno, bolj kakšnemu cviljenju, kakor da bi jo nekdo vlekel za lase, pa ženska sploh ne neha 'peti', ah naj ima veselje :D
*bo nocoj dolga noč, če sploh bom kaj spala, dela imam vrh glave
*mi je v olajšanje, da vsaj malo pihlja, čeprav imam v sobi 30°
*upam, da mi bo ratalo to čimprej popravit in skupaj to zadevo spacat
*grem jutri malo med ljudi
*bodo prišle na počitnice in se jih po dolgem času prav veselim :)
"Life's a journey, not a destination."
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

- ravnokar sem hotela iti s psom na en daljši sprehod, saj je sonce že zašlo. Fak, tako je še vroče, da sva se po hitrem postopku obrnili domov. Pa še huje bo.
- še dobro, da grem čez par dni v hladnejše kraje
- to poletje se pa vsi pari nekaj kregajo. Nekje je tako hudo, da bodo šli kar narazen. In to par, ki je že 10 let skupaj. Zgleda, da je nekaj v zraku.
- sem vesela, da je med nama vse lepo
- grem kar na eno mrzlo pivo, ne gre drugače
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

- da sigurno vodi na tekmovanju ''worst mum of the year''

- ^^kej takega nism pričakovala od nje...

- ^^smo z mamo in sestro vedno znova ''presenečene'' nad njenim ravnanjem z malčkom :loser:

- sm ko eni penzionisti...

- sm negativno presenečena nad enim osebkom...vsekakor bolje, da me niti ne pokliče...ma kaj pokliče...še pogledat me ne sme...

- mi manjka it na kakšen koncert al nekam...samo da bo odklop...

- komej čakam naslednji vikend da se spokajo na dopust...3 tedne hiša samo zame...potem pa žur ''ascolta il silenzio (prisluhnimo tišini)'''
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Uporabniški avatar
Mishela
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Mishela »

*ne vem več, komu naj verjamem.
*nisem neumna in vem, kdaj stvari niso tak kot bi mogle bit
*razmišljam, če bi blo najboljše da se kar zaprem v sobo vsak vikend.
*jutri gre na morje. po eni strani sem ful vesela zanjo, po drugi pa vem, da mi bo edini ''mood saver'' nedosegljiv :/
Beya_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Beya_ »

... jao, obožujem vročino, ampak tooooo?!? to je še zame preveč! prav nemrem se skoncentrirat na nič... ah je*at ga, grem kr na morje za en dan.
... da je včerajšnja pijačka noro zapasala + videla sem fanta, ki mi je že kako leto dni bil simpatičen, ampak sedaj, ko sem spregovorila par besed z njim, bi bilo boljše, da bi bil samo tiho in se smejal :D :razz: :twisted:
... ni se mi za vozit z vlakom dans :/ Gre kdo danes zvečer (around 20:00) iz ptujske ali mariborske smeri proti ljubljani in rabi sopotnika? :)
Sassy, Classy & a bit Smart Assy ;)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Poglej na prevoz.org, če kdo ponuja kakšen prevoz.
Zaklenjeno