Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
-
- Sramežljivka
ojla! tudi meni lahko katera piše na zs, če želi... stara sem 25 let, rada sem v družbi, uživam na pijačkah, rada pa grem tudi na kakšen sprehod, kolesarit in v šoping
). imam fanta, službo, prijateljice, vseeno pa kdaj pogrešam kakšen čvek in druženje, ko imajo vsi razne svoje obveznosti ...
sem iz Dolenjske.

sem iz Dolenjske.
- urska.pavlic
- Komunikatorka
- Kraj: domzale
- Kontakt:
hay...
no tudi jaz bi potrebovala nekoga za druženje. sedaj ko imam malo već prostega časa sem spoznala, kako osamljena sem. Najboljše prijateljice nisem mela že iz osnovne šole, vse ostale, s katerimi pa sem se družila pa so šle svojo pot oz. so poparčkane pa nimajo več časa. no tudi jaz mam fanta, ampak to ni to, menim, da človek potrebuje nekoga za kakšno druženje, sprehode, kavice itd...
Sem zelo odprt tip človeka, vesela bom novih spoznanstev, sem pa iz mb - okolice, stara 20 let.
Če si za druženje se mi javi na ZS
no tudi jaz bi potrebovala nekoga za druženje. sedaj ko imam malo već prostega časa sem spoznala, kako osamljena sem. Najboljše prijateljice nisem mela že iz osnovne šole, vse ostale, s katerimi pa sem se družila pa so šle svojo pot oz. so poparčkane pa nimajo več časa. no tudi jaz mam fanta, ampak to ni to, menim, da človek potrebuje nekoga za kakšno druženje, sprehode, kavice itd...
Sem zelo odprt tip človeka, vesela bom novih spoznanstev, sem pa iz mb - okolice, stara 20 let.
Če si za druženje se mi javi na ZS

-
- Sramežljivka
arrow napisal/-a:Samo en predlog za vse tiste, ki tuki objavte, da se vam lahko piše. Dejte raj izbrat kakšno punco, ki je to že napisala in ji ve pište. Namesto, da so pol tuki same objave v stilu: meni lahko pišete, jst bi spoznala kakšno prijateljico, to naredte same pa bo velik več dosežen.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
OpenMinded napisal/-a:živjo!
...sicer sem čisto nov na forumu, pa vseeno........če si katera želi tudi moške družbe, za kake kavice, pogovore, športanje itd... naj pošlje privat sporočilo, pa se bomo kej zmenil
...drugače sem pa star 25 let in iz lj, sem v vezi in bi rad spoznal nekaj novih ljudi za druženje.
lp
Punco imaš in iščeš tukaj punce za druženje?
-
- Sramežljivka
ana27 napisal/-a:Punco imaš in iščeš tukaj punce za druženje?

-
- Sramežljivka
panterica napisal/-a:^^ In kaj meniš na tole, da na tem forumu trdijo, da moški in ženska ne moreta biti prijatelja?
Kaj menim....hmmm....imam veliko kolegic, vendar z nobeno nisem nikoli nič imel, tako, da so to po mojem mnenju le neke bučke. To je čisto stvar posameznika in njegove odločitve. Tako, da, ta vaša teza niti slučajno ni na mestu. Seveda se lahko zgodi, da se iz prijateljstva razvije kaj več, vendar to kar ve pravite je čisto posploševanje. Če se je to zgodilo eni, ali dvema, to še ne pomeni, da velja za vse!
....drugače pa, ali potem praviš, da imaš ti izključno le prijateljice....

- Abscission
- Sramežljivka
Pozdravljene!
No tud jaz sem nova tukaj, pa vseeno..stara sem 17 let, iz gorenjske. Iščem pa kakšno prijateljico za kofetke, žurke, šoping, ipd.,...pač ženske stvari hehe
Sicer imam dosti prijateljic, ampak so vse zasedene in posledično tud nimajo veliko časa za druženje..
Tkoda če je kateri dolgčas in je iz gorenjske, naj piše na zs.
No tud jaz sem nova tukaj, pa vseeno..stara sem 17 let, iz gorenjske. Iščem pa kakšno prijateljico za kofetke, žurke, šoping, ipd.,...pač ženske stvari hehe

Sicer imam dosti prijateljic, ampak so vse zasedene in posledično tud nimajo veliko časa za druženje..
Tkoda če je kateri dolgčas in je iz gorenjske, naj piše na zs.

How reckless I feel in your arms How breathless you make me feel There's no- one before in my eyes I'll take what you give me..
arrow napisal/-a:Samo en predlog za vse tiste, ki tuki objavte, da se vam lahko piše. Dejte raj izbrat kakšno punco, ki je to že napisala in ji ve pište. Namesto, da so pol tuki same objave v stilu: meni lahko pišete, jst bi spoznala kakšno prijateljico, to naredte same pa bo velik več dosežen.

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^
:DDioniz napisal/-a:arrow napisal/-a:Samo en predlog za vse tiste, ki tuki objavte, da se vam lahko piše. Dejte raj izbrat kakšno punco, ki je to že napisala in ji ve pište. Namesto, da so pol tuki same objave v stilu: meni lahko pišete, jst bi spoznala kakšno prijateljico, to naredte same pa bo velik več dosežen.