Iščem prijateljico[Brez komentarjev]

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
sunshine :3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sunshine :3 »

zbrisan offtopic o nikon natečaju ..Evelyn..
klaryca
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a klaryca »

ojla! tudi meni lahko katera piše na zs, če želi... stara sem 25 let, rada sem v družbi, uživam na pijačkah, rada pa grem tudi na kakšen sprehod, kolesarit in v šoping :)). imam fanta, službo, prijateljice, vseeno pa kdaj pogrešam kakšen čvek in druženje, ko imajo vsi razne svoje obveznosti ...
sem iz Dolenjske.
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: domzale
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a urska.pavlic »

zivjo,klaryca.jaz pa imam tudi sluzbo, fanta 6 let insem stara 26 let.javi se se kaj,,,,,,,,,,,
zvezdica
tejca14
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a tejca14 »

hay...
no tudi jaz bi potrebovala nekoga za druženje. sedaj ko imam malo već prostega časa sem spoznala, kako osamljena sem. Najboljše prijateljice nisem mela že iz osnovne šole, vse ostale, s katerimi pa sem se družila pa so šle svojo pot oz. so poparčkane pa nimajo več časa. no tudi jaz mam fanta, ampak to ni to, menim, da človek potrebuje nekoga za kakšno druženje, sprehode, kavice itd...

Sem zelo odprt tip človeka, vesela bom novih spoznanstev, sem pa iz mb - okolice, stara 20 let.
Če si za druženje se mi javi na ZS :razz:
OpenMinded
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a OpenMinded »

živjo!

...sicer sem čisto nov na forumu, pa vseeno....:) ....če si katera želi tudi moške družbe, za kake kavice, pogovore, športanje itd... naj pošlje privat sporočilo, pa se bomo kej zmenil :)

...drugače sem pa star 25 let in iz lj, sem v vezi in bi rad spoznal nekaj novih ljudi za druženje.

lp
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

arrow napisal/-a:Samo en predlog za vse tiste, ki tuki objavte, da se vam lahko piše. Dejte raj izbrat kakšno punco, ki je to že napisala in ji ve pište. Namesto, da so pol tuki same objave v stilu: meni lahko pišete, jst bi spoznala kakšno prijateljico, to naredte same pa bo velik več dosežen.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

OpenMinded napisal/-a:živjo!

...sicer sem čisto nov na forumu, pa vseeno....:) ....če si katera želi tudi moške družbe, za kake kavice, pogovore, športanje itd... naj pošlje privat sporočilo, pa se bomo kej zmenil :)

...drugače sem pa star 25 let in iz lj, sem v vezi in bi rad spoznal nekaj novih ljudi za druženje.

lp

Punco imaš in iščeš tukaj punce za druženje?
OpenMinded
Sramežljivka
Sramežljivka

ana27 napisal/-a:Punco imaš in iščeš tukaj punce za druženje?

:) ....za prijateljstvo, nič drugega. Nevem, zmer sem se bolje počutil v ženski družbi, sedaj ima pa večino kolegic že otroke, in se skoraj nič več ne vidimo, ker ni časa. No in med prebiranjem tega foruma, sem naletel na to temo, pa sem rekel, zakaj pa ne.... :) Vedno je lepo spoznati nove ljudi, kajne...
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

^^ In kaj meniš na tole, da na tem forumu trdijo, da moški in ženska ne moreta biti prijatelja?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Sej ni važno kaj v tem primeru drugi pravijo. Če on hoče prijateljico pa naj jo ima. Temu je ta tema namenjena in se bo vsaka posebej odločila, če mu bo pisala ali ne. :)
OpenMinded
Sramežljivka
Sramežljivka

panterica napisal/-a:^^ In kaj meniš na tole, da na tem forumu trdijo, da moški in ženska ne moreta biti prijatelja?

Kaj menim....hmmm....imam veliko kolegic, vendar z nobeno nisem nikoli nič imel, tako, da so to po mojem mnenju le neke bučke. To je čisto stvar posameznika in njegove odločitve. Tako, da, ta vaša teza niti slučajno ni na mestu. Seveda se lahko zgodi, da se iz prijateljstva razvije kaj več, vendar to kar ve pravite je čisto posploševanje. Če se je to zgodilo eni, ali dvema, to še ne pomeni, da velja za vse!

....drugače pa, ali potem praviš, da imaš ti izključno le prijateljice.... :)
Uporabniški avatar
Abscission
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Abscission »

Pozdravljene!
No tud jaz sem nova tukaj, pa vseeno..stara sem 17 let, iz gorenjske. Iščem pa kakšno prijateljico za kofetke, žurke, šoping, ipd.,...pač ženske stvari hehe :)
Sicer imam dosti prijateljic, ampak so vse zasedene in posledično tud nimajo veliko časa za druženje..
Tkoda če je kateri dolgčas in je iz gorenjske, naj piše na zs. :razz:
How reckless I feel in your arms How breathless you make me feel There's no- one before in my eyes I'll take what you give me..
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

arrow napisal/-a:Samo en predlog za vse tiste, ki tuki objavte, da se vam lahko piše. Dejte raj izbrat kakšno punco, ki je to že napisala in ji ve pište. Namesto, da so pol tuki same objave v stilu: meni lahko pišete, jst bi spoznala kakšno prijateljico, to naredte same pa bo velik več dosežen.

:D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
babyxx22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babyxx22 »

js bi pa tudi rada spoznala kakšne nove prijateljice za pijačke,klepete...pred časom sem se preselila na Obalo in ne poznam tolko ljudi tukaj...stara pa sem 22 let..pišite mi zasebno
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^
Dioniz napisal/-a:

Odgovori