Mimi_M napisal/-a:Ona ima kratke lase in si vedno dela pramene pa postriže se, tko da za vse skupi da okol 9,10k, se mi zdi.
Ah pol je še dražje k pr Miču ... Jst mam zlo goste pa dolge skodrane lase in dam pr Miču za pramene, špičke pa ravnanje 13 čukov. Sm misla, da je kej cenej pr Lassani ...
brvanje ni dražje jz dam za barvanje in fen frizuro pa striženje 8, 9k pa mam zlo goste lase tko da porabi frizerka približno ene 2 tubici barve. pramenički so mal dražji ampak men se zdi da je boljše da daš tistega jurja več za frizuro pa da frzura dobro izpade...
jaz pa sem sedaj prišla od frizerja...pobarvana...in zlikana.... vse tipi topi....
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....
k frizerju hodim 1x na dva meseca (recimo). drugače mi je pa super salon "Tamara" na Študentovski ul. (pri Poljanski). strižem se pri lastnici, ki ful dobro striže, pa vsako stranko si zapomne ženska je res modelka, pa še cen nima nabitih. priporočam!