kar se pristopov tiče ... se tistih zlajnanih itak ne spomnim ... bi pa izpostavila par pristopov, ki so mi bili totalno nenavadni:
- situacija mb: sobota zvečer na nekem easy koncertu pride nek tip in kljub temu,da je imel simpatičen pristop in da mi je bil vizualno všeč ... mi je potem kr minlo do njega. Tip je po prvi minuti začel z totalno čudnim epp-jem:
on: 'Kaj ko bi midva šla k meni ... glej imam radijatorje (in pri tem dvigne majco), jajčka imam sveže obrita in celo noč bi se ukvarjal s tabo.'
jaz:

... ne hvala
on: ' Ti bom pokazal s katerimi puncami sem bil, pa njih vprašaj, če sem jih dobro poseksal'
jaz: še bolj

... kako prijazno od tebe

... ampak res, ne.
on: 'dam ti pet minut časa, da se odločiš' in je šel ... po 5 min je prišel nazaj in spet začel kako ima sveže pobrita jajčka,kako mu lahko stoji ure in ure ...in ko sem videla,da ne bo kr tako odnehal sem se odločila za tatično potezo.
Rekla sem mu nekaj v tem smislu: 'dečko v tem času, ko ti zdaj mene prepričuješ, bi sigurno kresnil dve punci ... mogoče celo dve hkrati. A ni potem pametneje da ne trošiš toliko energije na meni. Jaz nisem za, kr sem v procesu prebolevanja '
(in kar je največja scena ... tip je bil ful lep in če bi ne bi imel tistega ala prosim pofukaj me pristopa, bi še mogoče bila z njim)
- situacija avstrija: žuramo v klubu in pride nek avstrijec s pristopom v obliki vprašanj, kaj so moji letni športi, kaj so moji zimski športi, če je to moja naravna barva las? ... svašta ... čudno, da ni prišel z priborom za kvačkanje
- situacija italija: mah meni so nasplošno it smešni s svojim pristopom ... kr vse bi ti dali, po celem planetu bi te na potovanje odpeljati in za konec bi zvezdo z neba za tebe ukradli ...
-situacija nemčija: sredi frankfurta se prikaže nek tip in me prosi, če sem za sex. In da če hočem, mi plača

... moj odgovor je bil: Ne, škorne iščem
Sta pa mi dva pristopa ostala totalno pozitivno v spominu:
1. sem v kavarni, ko pride tip in mi zaželi lep dan in mi poda listek in gre. Na listku sta bila narisana matematični moški + matemačična ženska = (narisana)kava in spodaj njegova številka. Izvirno.
2. na nekem afteru pride en tip in reče: ' bog, sam igor iz zagreba i voleo bi te upoznati' . Totalno preprosto in ravno to mi je bilo všeč.