Cca. 80€, če štejem še zraven hrano za živali. Kupujem v Lidlu, Hoferju, Sparu.
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Bi rekla da letno cca. 80€. Oblačila kupujem v C&A, Mani, H&M, New Yorkerju, obutev pa Yello, Deichmann, Alpina (vedno industrijska prodajalna, kjer iščem znižane zadnje kose).
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
Ne kupujem. Mogoče letno 5€ zapravim na kakšnih štantit.
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
Definitvno več za negovalno, kupujem pa skorajda izključno v DM, včasih tudi v Müllerju. Mesečno recimo 20€ v povprečju (osnovne potrebščine + na vsaka dva meseca barvo za lase). Za dekorativno letno porabim 10€, me ne gane preveč in si kupim kaj novega le, ko starega zmanjka.
5. žuriranje + alkohol?
10 € na mesec. Sem cheap bastard varijanta in ne zapravljam po gostilnah. Če pa štejem vstopnine za koncerte pa zapravim recimo 100€ letno.
6. cigarete (če kadite)?
10€.
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo?
15-20€ mesečno, če častim. Na kavicah se dobivam s kolegicami iz faksa kadar sem v Ljubljani, pa kdaj s kako iz osnovne, srednje šole, ki smo še v stikih.
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim?
100€ za bencin.
9. revija? katera ja vaša naj revija?
Ne kupujem revij, ker obstaja Internet. d00h

10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu?
K frizerju grem na vsake 3-4 mesece, povprečno 3x letno na striženje konic, kar me znese 18€.
11. morje? (letno)
50€. Na morje grem samo za dan ali dva letno, imam pa tam sorodnike pri katerih prenočim, tako da je v to vštet bencin, parkirnina, hrana,...
Ostali stroški pa so še najemnina + stroški stanovanja, zavarovanje in registracija avta 1x letno, popravila avta (ker mam že bolj staro kripo, letos sem se kar precej skeširala, ampak je pa čist obnovljen), to pa je bolj kot ne to.