Kdaj bejba postane lahka ?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali za punco, ki ima do 30-ega leta 15 spolnih partnerjev, lahko rečemo, da je lahka?

Ja
84
20%
Ne
187
45%
Vprašanje je neumno
148
35%

Skupaj glasov: 419

severa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a severa »

Mislila sem to, da z leti deviška kožica ni več tako tanka, pa da je zato težje prodret v vagino in zato boli...
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Ne verjamem, da se kaj debeli. :)
Ali pač?! :roll:
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 02. Jan. 2009 22:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

popolnoma vseeno mi je koliko fantov / punc /mozev / zena / seks buddyjev je imela dolocena oseba. ce pa kdaj naletim na koga pri katerem me bo to motilo, se odrazalo v obnasanju, kakorkoli, se bom pa obrnila in odkorakala.

offtopic: ne morem verjet, kolko odgovorov, prerekanj na popolnoma brezvezno temo! strukl, kaj je tvoj tip imel pred tem 30 zensk, da se tako razburjas, ali je vzkipljivost v tvoji naravi? pa brez zamere
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pehta »

kr.ena napisal/-a:Si predstavljaš, da boš imel nekoč hčer? In da ji bo pri 15, 16 letih normalno vsak teden se dat dol z enim drugim? Pretiravam, ker hočem povedat, v čem je meni point.

Čaki, čaki.
Ta zaželjena svobodomiselnost glede sexa velja za druge, ne pa za mojo lastno hčerko, lepo te prosim !!
To je čist nekaj drugega. Razumeš?
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
marateja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a marateja »

pehta napisal/-a:Čaki, čaki.
Ta zaželjena svobodomiselnost glede sexa velja za druge, ne pa za mojo lastno hčerko, lepo te prosim !!

Kaj s tem misliš? Da tvoja hči pa nikoli ne bi zamenjala toliko tipov?
V tem času se straši (po mojem mnenju) sploh ne zavedajo koliko naprej so že mladi pubertetniki s svojo miselnostjo. In tudi vzgoja staršev nima več velikega vpliva.
Za človeka so samo trije dogodki: da se rodi, živi in umre. Ne čuti, ko se rodi, trpi, ko umira in pozabi živeti.
Jean de La Bruyere
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

pehta napisal/-a:
kr.ena napisal/-a:Si predstavljaš, da boš imel nekoč hčer? In da ji bo pri 15, 16 letih normalno vsak teden se dat dol z enim drugim? Pretiravam, ker hočem povedat, v čem je meni point.

Čaki, čaki.

Pehta, dobronamerno, če boš mela ti kdaj hčer in jo boš vzgajala na ta način, kot tu poskušaš vzgajat nas, vrjem da se ti bo dol dajala mnogo pred 15. letom - vzrok boš pa ti s svojimi klošterskimi pogledi.
Tko nekak...
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shtrukeljchek »

kepka napisal/-a:popolnoma vseeno mi je koliko fantov / punc /mozev / zena / seks buddyjev je imela dolocena oseba. ce pa kdaj naletim na koga pri katerem me bo to motilo, se odrazalo v obnasanju, kakorkoli, se bom pa obrnila in odkorakala.

offtopic: ne morem verjet, kolko odgovorov, prerekanj na popolnoma brezvezno temo! strukl, kaj je tvoj tip imel pred tem 30 zensk, da se tako razburjas, ali je vzkipljivost v tvoji naravi? pa brez zamere

ha? ne sam 30 ... sam to nima veze s tem ker mene to ne moti- vsi delamo napake in smo samo ljudje.. sploh pa če bi moj patner bil isti kot pred 8 leti ne bi bla z njim.. tko pa people change in tut on se je iz enga casanove v popolnega partnerja. sploh pa tut če je mel velik punc ni nobeni nikol lagal in ni varal..
sam nism razumela micamacinga razmišljanja.. sam sej kul, vsakmu svoje.. micimaci in ostalim pa velik sreče pri izbiri popolega partnerja..

ena je napisala da je nedolžna pri 20ih.. ej vse pohvale, men je to tok lepo.. pa ne vem zakaj.. i wish i was done that.. ti kr lepo počaki na pravega itak ko ga boš srečala boš vedla..okej če pa nau glih taprav naj bo pa vsaj nekdo katerega ne boš nikoli obžalovala..in naj bo perfect..
vso srečo..
:)
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

marateja napisal/-a: V tem času se straši (po mojem mnenju) sploh ne zavedajo koliko naprej so že mladi pubertetniki s svojo miselnostjo.

Problem je v tem, da nekateri razmišljajo na način, da je nekdo naprej zato, če npr swinga ali seksa pri 13-ih, 14-ih. Oprostite, to ni nič naprej oziroma tak človek ni napreden.

Spomnite se na Prešernove mlade ljubezni ali pa npr. na mlado ženo Janeza Vajkarda Valvasorja. Slednji se je pri 30-ih poročil s 13, 14 ali 16-letnico (ne vem točno, bila pa je strašno mlada). Sploh je bilo to tedaj normalno.

Pubertetniki, ki prehitevajo svoj duhovni razvoj, torej niso nič ''naprej z miselnostjo'', ampak nazaj.
''...vedno veckrat se mi zdi, da je pehta sem postavljena s strani cosmota da se debate razvijajo ker se folk razpizdi.. '' (A.B.)
Snegec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Snegec »

pehta napisal/-a:
marateja napisal/-a: V tem času se straši (po mojem mnenju) sploh ne zavedajo koliko naprej so že mladi pubertetniki s svojo miselnostjo.

Problem je v tem, da nekateri razmišljajo na način, da je nekdo naprej zato, če npr swinga ali seksa pri 13-ih, 14-ih. Oprostite, to ni nič naprej oziroma tak človek ni napreden.

Spomnite se na Prešernove mlade ljubezni ali pa npr. na mlado ženo Janeza Vajkarda Valvasorja. Slednji se je pri 30-ih poročil s 13, 14 ali 16-letnico (ne vem točno, bila pa je strašno mlada). Sploh je bilo to tedaj normalno.

Pubertetniki, ki prehitevajo svoj duhovni razvoj, torej niso nič ''naprej z miselnostjo'', ampak nazaj.

Dandanes bi bil g. Prešern globoko v ječi. da o Valvazorju ne govorimo. Socialni status, miselnost ljudi ter življenjska doba se je toliko povečala, da ženske niso več primerne/godne za možitev pri 14tem letu. Ker jim je družba nadela nek simbol otroka pri teh letih.

So pa naprej z miselnostjo. Napredujejo hitreje od vrstnikov. Če zaostajaš, je z razvojem nekaj narobe. Retardiranost in podobne težave.

Da se pa zgodovina ponavlja, ni pa nič čudnega. V srednjih šolah te filajo z vsemi mogočimi neumnostmi, prej ali slej se bo najdu nekdo k bo reku "će je mel Prešern pr 30ih 16letno ženo/lubico, zakaj bi moral jest pri 20-27ih se jih ogibat?". Še nikjer nisem zasledil, da bi kdo javno ozmerjal Franceta Prešerna s pedofilom, čepraw vsi vemo da je bil strašen pijanec tudi. Vsekako ne za kakršnkoli zgled :)
Tanoshii koto dake erande ikitemo sono saki niha nani mo mienakute dakara donna koto mo.
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

Ja, to, da Prešerna nihče ne ožigosa, je zanimivo. Kaže namreč na to, da pedofilstva ne obsojamo kot nekaj že po definiciji in naravi sprevrženega, temveč kot novodobno družbeno normo. In ker je le-ta taka, da to obsoja, pač obsojamo tudi mi.
In tako se morajo deklice, vrstnice tistih, ki jih je nekoč zlorabljal, sedaj do onemoglosti učiti njegove pesmice, ki jih je sestavljal po seks seansah s 14 letnicami.
izitanči
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: bela ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a izitanči »

Pehta, če se morajo zdaj deklice in dečki učit Prešernove pesmi, kot praviš sama, po seansah, potem je takih boemskih packou še veliko več.
In se od njih še dandanes učimo.Ti , jaz in drugi.
Sončni zahod je mešanica, med pravljico in iluzijo. Ene največjih lepot, kar jih ponuja stvarstvo. Čista katarza človeškim čutom.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

...
Zadnjič spremenil kr.ena, dne 10. Feb. 2009 9:46, skupaj popravljeno 1 krat.
miška17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miška17 »

:lol:
A ni boljše da se ženska prej znori, je pol kasneje, ko pridejo obveznosti bolj zvesta!!!!!!!!!
Sicer pa,...........različni smo!Eden rabi več sexa enemu paše en partner,........to je čist odvisno od karakterja!
pehta
Komunikatorka
Komunikatorka

miška17 napisal/-a::lol:
A ni boljše da se ženska prej znori, je pol kasneje, ko pridejo obveznosti bolj zvesta!!!!!!!!!
Sicer pa,...........različni smo!Eden rabi več sexa enemu paše en partner,........to je čist odvisno od karakterja!

Se strinjam, samo naj potem ženska tipa na začetku tudi seznani, ti posluš, tko pa tko je, to pa to je blo, taka sm bla, rabila sm velik seksa, sedaj se pa odloči.
Ne pa se delat najbolj fino damo in patnerju tajit tisto, o čemer se pred mesecem ali dvema pogovarjamo npr. s prijateljico.
Odgovori