O čem razmišljate med seksom / predigro
claire napisal/-a:mene v splošnem zelo razpizdi, ko bi vsak lolek rad lepo žensko, z sdobro postavo, z lepimi potezami, sam je pa po 100metrih popolnoma zadihan, ne zmore 20 sklec, kaj šele, da bi dvignil 30kil. slinil pa se bo po dobrih pičkah.
Edini kriterij je, ali ta "lolek" dejansko lahko dobi lepo žensko, ali ne.
Če jo lahko, je z njegovimi kriteriji vse vredu.
claire napisal/-a:^^ že. a pri tipih je to veliko bolj izstopajoče. na avto sejme se hodi zaradi pičk, v striptiz klube se hodi zaradi pičk,... pišuka še gostilno se izbira po kelnarci. (tule so opisani seveda kreteni, a jih je ogromno).
Ja dobro jutro.Tipi smo mahnjeni na zunanjost žensk, od nekdaj.Čemu relativizirati in raziskovati ta aksiom?
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Vbistvu, lih vmesnih (povprečnih) naj bi blo največ; torej še najbolš bit tud sam povprečen, pa imaš izbire kolkr hočeš.delusional napisal/-a:vmes? jih ni. čaki morem razmislt.

delusional. As always, se tema spreobrne k njej & njenim "problemom".V_Rose_V napisal/-a::? mni več ni nič jasno kaj se dogaja v tej temi..kdo ma zaj s kom probleme med sexom? kaki bivši? kaki jebači??!?!??!?

- delusional
- Cosmopsiho
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Izhajam iz sebe. Pač si razlagala, kako med seskom razmišljaš o tem in onem, se pritožuješ, kako je seks beden,.... Zdej al se pretvarjaš al pa tipu med seksom pokažeš, da je seks beden, v obeh primerih bo tipo najverjetneje pobegnu. Kdo pa bi rad do konca življenja žensko, ki je ne zna zadovoljiti?
Jst nikoli ne dosežem orgazma, če mam kakšen problem in o njem razmišljam....se moram prov potrudit, da misli izklopim in se sprostim, drugače se tip zastonj matra. Sem sklepala, da je tudi pri tebi tako.
In se opravičujem, če sem napačno sklepala....sej vem, lahko je bit pameten pri problemih drugih. Zato tud pametujem. Pri reševaju svojih problemov nikol nisem bila tok pametna
Pač če nimam prav, nimam. Enostavno rečeš, to ni problem, jst v seksu uživam in to je to.
Vbistvu bom pa nehala ugibat, vse dokler se ne boš ustavila in rekla stop. Problem ni v tipih, problem je v men. Ko boš imela dovolj samozavesti, da boš vedela, da ti ni treba bit popolna in da si super tudi, če imaš problem. Ko boš začela realno se pogovarjat, brez obrambnih mehanizmov.
Prednost foruma je lih v tem, da te ne poznamo, in ne rabiš maske. Tukaj lahko vadiš govoriti o dejanskih čustvih, razlogih, vzrokih in težavah. Zdej....lahko jo izkoristiš in daš iz sebe stvari, ki te mučijo, lahko pa tud ne.
Jst nikoli ne dosežem orgazma, če mam kakšen problem in o njem razmišljam....se moram prov potrudit, da misli izklopim in se sprostim, drugače se tip zastonj matra. Sem sklepala, da je tudi pri tebi tako.
In se opravičujem, če sem napačno sklepala....sej vem, lahko je bit pameten pri problemih drugih. Zato tud pametujem. Pri reševaju svojih problemov nikol nisem bila tok pametna

Pač če nimam prav, nimam. Enostavno rečeš, to ni problem, jst v seksu uživam in to je to.
Vbistvu bom pa nehala ugibat, vse dokler se ne boš ustavila in rekla stop. Problem ni v tipih, problem je v men. Ko boš imela dovolj samozavesti, da boš vedela, da ti ni treba bit popolna in da si super tudi, če imaš problem. Ko boš začela realno se pogovarjat, brez obrambnih mehanizmov.
Prednost foruma je lih v tem, da te ne poznamo, in ne rabiš maske. Tukaj lahko vadiš govoriti o dejanskih čustvih, razlogih, vzrokih in težavah. Zdej....lahko jo izkoristiš in daš iz sebe stvari, ki te mučijo, lahko pa tud ne.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
To je res. Ni ga slabsega seksa, kot z zensko, ki ni entuziasticna zanj.barbie_girl_85 napisal/-a:Če pa med seksom razmišljaš o tem, kako razočaran je tip, kako nesposoben je, ker je butnu z tvojo glavo ob zid, kako se boš nastavla, da boš ja čim boljši vtis pustila......potem je nekako logično, da ne seksaš iz užitka. Sej med tem ne moreš uživat, čudna bi bila, če bi lahko. In to tipom ni najbolj všeč....majo raj, če te lahko popolnoma zadovoljijo in obnorijo![]()
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- delusional
- Cosmopsiho
seveda da mu pokažem, da mi je bedno. kaj me briga za njegov ego. in ko mu je jasno da mi je bedno, me začne primerjat z drugimi ženskami. in seveda da če je res bedno, se tud ne ponovi.
k sm pa enmu pokazala, da mi je dobr, ga je pa motlo, da sem preveč zapaljena in si je mislu: "u kuk sm dobr jebač, zdej mi pa hoče ta dat štrik okrog vrata, bom kr spizdu".
k sm pa enmu pokazala, da mi je dobr, ga je pa motlo, da sem preveč zapaljena in si je mislu: "u kuk sm dobr jebač, zdej mi pa hoče ta dat štrik okrog vrata, bom kr spizdu".
Zadnjič spremenil delusional, dne 07. Sep. 2010 13:15, skupaj popravljeno 1 krat.
in tudi slab seks je stvar dveh ljudi, ki se to spravita počet... če se ženska ne zna premaknt in čaka, da bo vse tip naredu, pol res ni čudn, da jo zabija z glavo v zid in ne vem kaj ste še vse opisovale, da se dogaja v postli... in če te tip fuka tako, da ti ne paše, se zmigaj in se obrni tako, da ti bo pasalo.. in če sta dva človeka kukr tok dojemljiva, bosta kmal pogruntala, kaj jima paše
- delusional
- Cosmopsiho
niti ne. al se premika skladno s tabo že od začetka. al pa se skor nikol ne premika/postavlja tko kot bi se mogu.
in ja, komot se zabiješ z glavo v zid, če sexaš ravno v vili na veliki poslji.
aja in v primeru, ko mi tip pol ure najprej jamra od bivše in me sprašuje za mnenja do nje, se mi ne da drzuzga nardit za njega kot ležat k crknjena riba. (no, sej popravljam: po spoznanju tega, mu pač že pred sexom rečeš, da naj se greš rajše obesit k bo boljše za vse)
in ja, komot se zabiješ z glavo v zid, če sexaš ravno v vili na veliki poslji.
aja in v primeru, ko mi tip pol ure najprej jamra od bivše in me sprašuje za mnenja do nje, se mi ne da drzuzga nardit za njega kot ležat k crknjena riba. (no, sej popravljam: po spoznanju tega, mu pač že pred sexom rečeš, da naj se greš rajše obesit k bo boljše za vse)