Jst se z mami od mojega fanta zelo lepo razumem. Full je faca&prijazna. Še za novo leto mi je kupila darilo čeprav sm z njim šele 2 leti. Nikoli me ni gledala po strani al pa da bi me kej komandirala, ko sm bila pri njemu. Upam da bo bil najin odnos vedno takšen. Res si ne bi želela, da bi imela stereotipno "taščo". Da bi mi skoz težila kako moram delat, bla bla...
jz sm vesela za mojo... ona me ma pa tud rada... bivso skos simfa... do mene je bla od prvega dne super... pa skos mi kej kup, tko za pozornost kao... to me mal zivcera.. za rojstn dan, nism hotla z nj v stacuno ker nemorm jz zbrt kaj da mi kup, in me je tip prosu ce grem neki z njem pogledat, u stacun je pa ona cakala in ukazala: zbirej... kera zarota
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Ja pr nama je tko je še vse tooook sveže d familije njegove še doug nočm in nemislm spoznat ne ne ne.. in isto on moje zdej sva mi9dva na vrsti pol pa ostali enkrat čez kkšnega pou leta hehe č bova do tkt še skupi no upejmo na najbolš
ja sam men je pol kr mal bad... ja al pa prejsn mesc... tip me je prepricu da zacnem nazaj tenis igrt... in sm rabla it novo opremo kupt... ona pozna uvoznico za wilson in mi je sama od sebe vse kupla, zdj pa noce kesa od mene vzet... to je pa vsen mal prevelik strosek...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...