Mi je pomemben tudi čas, ki ga mam samo zase in mi je všeč, da se v petek že pogrešava. Tako ohranjava nekaj začetne čarobnosti, pa še odvisna nisva drug od drugega

trapa napisal/-a:Midva samo vikende preživljava skupaj, pa nama tako paše.
Mi je pomemben tudi čas, ki ga mam samo zase in mi je všeč, da se v petek že pogrešava. Tako ohranjava nekaj začetne čarobnosti, pa še odvisna nisva drug od drugega
trapa napisal/-a:Midva samo vikende preživljava skupaj, pa nama tako paše.

. Zanekrat še živiva pri njegovih starših, v kratkem pa se seliva čisto na svoje. V svoje lastno stanovanje. Tako da skupaj preživiva res vsak prosti trenutek. Je pa res tako, kot je rekla že @ da skupno življenje ni vedno z rožicami postlano. Potrebni so kompromisi, včasih se skregava zaradi tok bedne zadeve, da sploh ne moreš verjet, da se lahko zarad česa takega skregaš. Ampak tega ne bi nikoli zamenjala za karkoli. Meni najino skupno življenje predstavlja veliko oporo v težkih trenutkih. Zato sem srečna, da živiva skupaj že od samega začetka.
ŽuŽa napisal/-a:žiwjo:) Če bi blo po najino in če bi bilo možno bi skupaj preživela veliko več časa, ker pa zaradi razdalje( 70km) to ni možno se vidva 2krat na teden..oz. soboto&nedelja...že skor leto in pol![]()
![]()
lp**

).