jz sm zarad pretiravanja, pa ker mal tezji diham skp padla
ni fajn pretiravat...
sam ker sm trma in si postavm cilj k ga hocem dosezt, mi je pol zelo velikrat tezko, in kumi se diham, in skor skp padm...
prejsn tedn sm tekla mal prevec in nism vedla al se bom tm zbruhala od napora al mi bo znesl zdrzat... no pol je pa lubi znoru pa me dol s tekaca za mal cajta spravu...
morm tud jz nehat pretiravat..
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
kaj???? jaz še nkol nisem mela čz 160 pa res nism bla v formi k sm 2 mesca nazaj začela na fitnes hodit. tole si morte mal bolj na izi vzet, k je RES nevarno
life is perfect, life is the best. full of magic, beauty, opportunities...and television...and surprises, lots of surprises...
lally napisal/-a: jz mam nike training... prou za fitness, pa so mi tud za tect zlo dobre- zacuda me clo kolena ne bolijo, ker mam drgac ful tezav z koleni...
Ok hvala, bom precekirala Ker mene pa ponavadi kolena in gleznji bolijo... obutev mam pa itak zanic
And I''ll take you for who you are If you take me for everything I''ll do it all over again...
I looove fitness am najraj gonim kolo,pa tečm po tekočm traku...ne morm pa nekih uteži dvigat kr mi je ful boring to delat to mi je fain k lahk pač tekmuješ z računalnikom in pol ful hitr cait mine
tjashika_ napisal/-a:I looove fitness am najraj gonim kolo,pa tečm po tekočm traku...ne morm pa nekih uteži dvigat kr mi je ful boring to delat to mi je fain k lahk pač tekmuješ z računalnikom in pol ful hitr cait mine
z utezmi je drgac full dobr delat v skupinski vadbi, k dajo ponavad en power komad, in prou uzivas (drgac mam jst odpor do utezi)
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
gemini napisal/-a:Jst se pa sloh en morem spravit u fitnes. Ful mi je hecn k pojma nimam in mam filing da me bojo vdi gledal k deveto čudo
Pa se pojd v naravo rekreirat. Je itak bolj zdravo . Mene fitnes sploh ne zanima, grem raj tečt lepo v naravo (al pa kolesart, al pa karkoli pač), če pa hočem delat z utežmi pa to opravim doma. Pred kakim tednom sem šla ven tečt, pa je blo sanjsko. Sploh zdej, ko je še bolj hladn. Tko da, se vam ne splača hodit v fitnes
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp