Na potovanje z drugo

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

sonč|ka napisal/-a:ona pa se po vrhu vsega se ziher meče po njem..

js nevem zkej use govoriste d se pupa meče po njem...kej govoriste to, k veste d bi vi nrdile enako??za vas ne obstaja prijateljstva med tipi in šjorami?
in ne morte bit take "čarovnice", d tipu prepovedujste neki...navsezadnje boste tud vi mogoče pršle gdaj na dan s kšno noro idejo in boste zahtevale, d se vam uresniči...pole pa vam bo lhko vrnu in a-a...ne bo dovolu...
in punce samo "con calma"...če fantu zaupate, pole tud veste, d on VE, kje je meja...in če vas ma rad, te meje ne bo prekoraču...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

julija, jst te čist razumem...pomoje bi blo nekak boljše da mu pač omeniš to...verjamem kakšna je potem lahko zamera...men je enkrat moj reku da bi šel na eno žurko (povabil ga je kolega pred mano, ampak MENE ni omenil da pridem zraven) za dva dni v eno kočo, kjer bi mrgolelo ljudi obojga spola, kjer bi teklo v potokih alkohola in brez mene, ker pač je kao moška družba to..sicer nisem niti omenjala da bi šla zraven al pa karkoli, ampak že to se mi je zagnuslo ko mi je reku da bi sploh šel in da jst SPLOH nisem povabljena....tega mi ni nihče reku,ampak nihče pač ni računal name...sicer je bla to bolj kot ne provokacija da me mal sproba, ampak moram priznat da mi gredo še zdej dlake pokonc ko se spomnim na to in da mu globoko v sebi še vedno zamerim...razlogi zakaj so pa že našteti..predvsem pa se mi to ni zdela nič kaj lepa gesta s kolegove strani in nič kaj prijazna, da sm jst kar izvisela..sigurno niso bli vsi nameni čist normalni...ampak moj je že takoj vedu da v primeru če bi res hotu it, da nebi blo ist nč dobrega po tem ko bi nazaj pršu...e mene prašate bi šlo samo navzdol in navzdol v najini zvezi, dokler nebi vsega skupaj zaključla....
jst recimo nisem tak človek, da odobravam take zadeve in da bom kar pustila da gre nevem kam nevem skom za nevemkolk časa...Ne, zveza je zame za dva, dva sta udeležena, pod tem vidim ljubezen, druženje, skupna potovanja, ne pa da kr neki vsak posebej...pri meni to ne gre..sem rajš sama kot pa da se stalno žrem in čakam kdaj bo spet reku da kam gre in kaj se je tam kamor je šel dogajalo...jst mu zaupam, seveda, ampak vseeno vem da je človek...in kot smo že ugotovili kakšni prav fajn pijanski žuri, alkohol v potokih, nezavedanje da živiš kaj šele kaj druzga, lahko hitro nanese na kakšno stvar katere pri zdravi trezni pameti nebi nikoli naredil niti pomislil na to...in tega pač nočem, tko da poskrbim preventivno :D pa se mi ne zdi s tem čist nč narobe, ker je seveda vse v zdravi pameti...seveda pa niti en pomisli da bi kam tko šel kr z eno...hvala bogu da nima tud ženskih kolegic :) ena skrb manj....

MilkyWay napisal/-a:js nevem zkej use govoriste d se pupa meče po njem...kej govoriste to, k veste d bi vi nrdile enako??za vas ne obstaja prijateljstva med tipi in šjorami?
in ne morte bit take "čarovnice", d tipu prepovedujste neki...navsezadnje boste tud vi mogoče pršle gdaj na dan s kšno noro idejo in boste zahtevale, d se vam uresniči...pole pa vam bo lhko vrnu in a-a...ne bo dovolu...
in punce samo "con calma"...če fantu zaupate, pole tud veste, d on VE, kje je meja...in če vas ma rad, te meje ne bo prekoraču...

spregledala si ejstvo da je ona ZALJUBLJENA vanj...In če si v nekoga zaljubljen ga osvajaš, loviš v svoje mreže, kajne...četudi nočeš to počneš...pa ne mi rečt da ne, ker pri ljubezni pa res ni nobene meje...in si predstavljaš kako bi blo ko bi tvoj fant šel z eno tako nekam sam, spat v isti hotel, isto sobo, po možnosti še isto posteljo, bi jo gledal v spodnjih gatah zjutri ko bi natsal šotorček izpod odeje in tralalal naprej vemo kam lahko vse to prinese...zaupanje gor ali dol, s tem ne morš nč rešit, razen da sam sebe slepiš...boljš je bit mal preventiven in malce posesiven kot pa trobit o nekem zaupanju, potem te pa kam zadane ko slišiš da ni bil samo z eno, ampak s celo tremi ženskami...ja, se nebi zgodilo prvič...Poznam primere...
sicer pa nevem kakšen človek si ti, jst sama nikol ne pomislim na kej takega...zdej me že dva mesca vabijo (sorči kure) :D v maribor k eni kuri, pa ne grem sama brez njega, ker pač hočem da gre z mano, ker hočem da sva skupaj, ker se mava rada in sva rada drug z drugim in rada počneva vse skupaj...tudi njemu nebi bil problem preživet vikenda v ženski družbi in meni ne v moški..zato da sva pač skupaj, in potem vse ostalo odtehta...ampak trenutno žal ni časa...bova pa enkrat šla..skupaj....tud na morje bova šla..za tedn, vikende, na izletke...skupaj...in ko tega skupaj ne bo več, bom vedela da je nekej ornk narobe....
skratka vse ostalo se pa že gor naštela...
pa prosm brez čarovnic...veš kako pravijo; "bolje preventiva, kot pa kurativa"....In v tem primeru je to prekleto res!

Nia, tebe razumem sem že povedala, ampak vseeno...Ko bosta šla čez leto in pol, takrat je največja kregancija, in ko ne bosta več na začetku zveze ki je najbolj pocukran in takrat ne razmišljaš nič, takrat se pa oglaši s super zvezo...aha, e se ne motim je blo isto super zveza pri bivšem? :D kakorkoli to ej offtopic, drugae v tem primeru te pa čist štekam... :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*purple* napisal/-a:sicer pa nevem kakšen človek si ti, jst sama nikol ne pomislim na kej takega...zdej me že dva mesca vabijo (sorči kure) :D v maribor k eni kuri, pa ne grem sama brez njega, ker pač hočem da gre z mano, ker hočem da sva skupaj, ker se mava rada in sva rada drug z drugim in rada počneva vse skupaj...

js sm liberalna punca :wink: taka bol flegma...in če me on hoče prevarat me lhko tud tuki (tko ku je že ena punca gor napisala)...

in mislim, d bi mogla it tud malo s kom drugim pohajt...tip ni use n svetu...sej štekm d rada delsta use skupi, ma malo pawze ne škodi...to je sam moje mnenje no...
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

khm, vsi pač nismo isti...nekateri smo pa najraje s svojo ljubeznijo, sicer pa kdo je rekel da sva nonstop skupaj?seveda sva ful skupaj, ampak še vedno greva na kavice in tko z drugimi...kar se tiče pa ostalih stvari, sploh povezane s turizmom, sva pa vedno skupaj, zraven je pa lahko še miljon folka..pa ne zato ker sva primorana v to, ampak ker nama paše, ker nama je lepo skupaj :wink: drugae pa jst zdej delam popodlne, on zjutrj in se vidva cerka pol ure na dan, tko da sva še rajši skupaj ob prostih dnevih in še jaši skupaj hodiva in počneva karkoližepač :)

flegma, flegma..jst pa nism flegma, se mi ne jeb* za vse, ker ga mam rada, ker se mam fajn z njim, najbljše v življenju in tega za noben dnar nebi hotla oddat in zgubit :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

la
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 05. Dec. 2010 23:17, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Brez zamere Nia, ampak "what goes around, comes around"...če si ti to tkole "brezskrbno" počela, se ne čudi, če se ti bo še večkrat vračal.. ne da komu to privoščim, res ni fajn..
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

*purple* napisal/-a:flegma, flegma..jst pa nism flegma, se mi ne jeb* za vse, ker ga mam rada, ker se mam fajn z njim, najbljše v življenju in tega za noben dnar nebi hotla oddat in zgubit :wink:

pa ne mislt d ga js nimm rada :wink: , ma mojga karakterja ne morm spremenit...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

MilkyWay napisal/-a:
*purple* napisal/-a:sicer pa nevem kakšen človek si ti, jst sama nikol ne pomislim na kej takega...zdej me že dva mesca vabijo (sorči kure) :D v maribor k eni kuri, pa ne grem sama brez njega, ker pač hočem da gre z mano, ker hočem da sva skupaj, ker se mava rada in sva rada drug z drugim in rada počneva vse skupaj...

js sm liberalna punca :wink: taka bol flegma...in če me on hoče prevarat me lhko tud tuki (tko ku je že ena punca gor napisala)...

in mislim, d bi mogla it tud malo s kom drugim pohajt...tip ni use n svetu...sej štekm d rada delsta use skupi, ma malo pawze ne škodi...to je sam moje mnenje no...

tu se pa popolnoma strinjam...lahko se imata ne vem kako rada..pa se dejansko lahko prenaješ tiste rutine, tega, da sta non stop skupaj...in potem enkrat poči...midva tudi večino stvari počneva skupaj..ampak dejansko so nekatere stvari za katere potrebuješ prijatelje in prijateljice...
tako on kot ti...pa mu nikoli ne bom rekla, da nečesa ne sme...ker človek dejansko včasih potrebuje malo odklopa...vsaj midva sva taka..pa se nimava nič kaj manj rada..celo nasprotno..zelo se imava...
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no sej u tem je fora...preveč bližine škodi...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mimi_M napisal/-a:če bi šel, bi končale zvezo al kako?

ne :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

in po 4 letih?

ja ja sej...usak človek ve pr sebi kolko je zadosti...meni mi učasih prow zapaše k je moj od pondelka do petka u kopru, k je pole čez vikend bol sladko...
ma zdej ne rečm d ga nimm zadost rada...js vem d ga mam rada, ma neke meje morjo bit...u skupnem druženju mislim...
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

Midva pa sva 10 let neločljiva.Razen ko se gre za službena potovanja,pač gre.Če pa potuje čez lužo,ker ima pač tam poslovne partnerje,pa greva z malim ponavadi z njim.Vendar ne vedno,ker ima pač otrok šolo

In mojemu sploh na misel ne bi prišlo,da bi šel brez mene kam z drugo,kolegi na tako potovanje.
Je pa razlika med tem,ko si mlad,brez družine in obveznosti,si takrat verjetno več privoščiš sam.
No midva si nisva,vedno skupaj na morje poleti,na oddih čez prvomajske,še ko grem kam protestirat preko društev za zaščito živali gre z menoj(tujina),otrok pa ali gre zraven ali k babici(pes tudi k babici :D )

Tako,da ti nič ne zavidam situacijo.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Vse, ki ste naklonjene temu, da gre tip za en mesec s prijateljico na potovanje ... si predstavljate, da bi to naredil vaš oče? (v primeru, da je še vedno skupaj z vašo mamo, seveda). Ne? Zakaj?

In družina zame ni edini argument. Oziroma očitno jaz družino pojmujem širše. Čeprav nimava skupnih otrok, sva midva neke vrste družina. Kjer ne gre za to, da nečesa ne smeš početi, ampak da si določenih stvari ne želiš početi. Ker ti je prioriteta čas, preživet s partnerjem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

js se res ne bi čudla če bi moj tata izrazu željo d gre kam za 1 mesc...k u takm odnosu k sta moja mama in tata, se lhko prčakuje prow use...
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

.k u takm odnosu k sta moja mama in tata, se lhko prčakuje prow use...

Saj to pravim. Če pa v odnosu vse štima, si pa tega ne predstavljam.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori