simobil ali mobitel??

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

McLarnovc napisal/-a:Ahahahahahaha revica uboga. A sem ti stopil na žulj?? :rofl: :rofl: :rofl:

Tisto kar je tebi nekdo rekel ne velja nič, ker tisto je baba rekla-babačula-baba rekla-baba čula...in tako naprej.

Zanimivo, vedno ko je tako, se pojaviš ti in vedno imaš neke znance iz mobitela, ali pa take ki se spoznajo na računalnike, ki vsi vse tebi neki svetujejo, potem pa tule nabijaš, čeprav nimaš niti enega argumenta. Jaz sem ti navedel konkretne številke, ti pa si začela nabijat. Pojma nimaš.. :roll:

če je za tebe baba čula, baba rekla, da ti pove eden izmed vodilnih mobitela, pol pa naj bo :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Potem pa napiši ime pa priimek in konkretne cifre v procentih, kakšen je trenutno tržni delež mobitela in kakšen simobila. Če ne bo konkretnih cifer, boš s tem dokazala, da nabijaš...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Zakaj? Za tebe, ker si si ti to zaželel? Lahko si številke izmislim pa ne boš vedel, ampak mi ni v interesu, da bi govorila nekaj, kar ni res, tako da ne mi o nabijanju :wink: pozanimaj se, pa boš izvedel, jaz nimam zakaj iskat informacij za tebe in mi je to zadnja stvar, ki me zanima trenutno, da bi se s tem ukvarjala. In ne mi s tem, da ker sem to napisala, nimam pojma in da ni res, ker to vedno rečeš :zzz: ne vem, kaj naj bi imela od tega, da bi nekaj nabijala :roll: vem, da tudi za simobil niso bili rožnati časi, da so tudi oni kdaj delali minus, lansko leto se je to pač zgodilo mobitelu zaradi ponudb, ki jih je predstavil simobil, je*at ga.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Pojma nimaš ja. In to je samo še en tvoj beden izgovor.

Tule imaš uradno poročilo APEK-a, za prvi kvartal letošnjega leta.

Slika

Zdaj pa se mi zaleti v rit...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Uuu, to pa so podatki... Res se mi ni sanjalo, da je taka velika razlika med Mobitelom in Simobilom. Je pa res, da Simobil počasi narašča, Mobitel pa pada. Ampak priti do Mobitelovih procentov pa je skoraj nemogoče...
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ZeroCool »

Sem novopečeni uporabnik Simobila, razlog za prestop iz Mobitela je bil ... gremo pač poskusit :) Malo me moti ker je tistih 200 minut v ostala omrežja res premalo (nimam toliko simobilovcev v imeniku kolikor sem mislil da jih imam).

Pa tudi moti me, da jim še do zdaj ni ratalo nardit takšne aplikacije kakor pri mobitelu (zelo priročno je namreč če lahko na namizju vidiš koliko minut si porabil v tuja omrežja, koliko minut si porabil v simobil, koliko smsov si odpisal itd.).

Kar se tiče prenosa podatkov, 100 MB je tako, malo, če veliko brskaš, vendar mobitel si pač lahko prvošči talati 1 GB :)

Drugače pa zaenkrat ni pripomb :)
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

ZeroCool napisal/-a:
Pa tudi moti me, da jim še do zdaj ni ratalo nardit takšne aplikacije kakor pri mobitelu (zelo priročno je namreč če lahko na namizju vidiš koliko minut si porabil v tuja omrežja, koliko minut si porabil v simobil, koliko smsov si odpisal itd.).

tole lahko vidš na internetu.. moraš imet eno geslo in potem imaš tam celoten izpisek,tudi starejše..

je pa res da ne morš na gsmu videt tega..
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:tole lahko vidš na internetu.. moraš imet eno geslo in potem imaš tam celoten izpisek,tudi starejše..

Sej to govoriš o si.asistentu?
Pišuka, a sem samo jz tko glupa in ne vidm tega? Jz mam pač samo tak seznam, kot zraven tiskanega računa, se prav razčlenjen..ok, ja, je razvidno, sam ni pa nekega konkretnega podatka, ki bi rekel "v tekočem mesecu imate na voljo še/ste že porabili.." <- kar bi blo dokaj uporabno.
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

purple_rain napisal/-a:
°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:tole lahko vidš na internetu.. moraš imet eno geslo in potem imaš tam celoten izpisek,tudi starejše..

Pišuka, a sem samo jz tko glupa in ne vidm tega? Jz mam pač samo tak seznam, kot zraven tiskanega računa, se prav razčlenjen..ok, ja, je razvidno, sam ni pa nekega konkretnega podatka, ki bi rekel "v tekočem mesecu imate na voljo še/ste že porabili.." <- kar bi blo dokaj uporabno.

Ja točno to sem mislil kar je napisala purple_rain. Nikjer ne piše koliko imaš še na voljo minut; ročno se mi pa ne lubi seštevati po celotnemu seznamu, tako da me že skoraj mika da bi sam spisal aplikacijo ki ravno to počne :D
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

purple_rain napisal/-a:

ja ja.. maš prav.. piše samo kok maš za plačat do sedaj.. če je panika si jz kr skopiram tisto tabelco pa si jo prenesem v exel.. pol pa računamo :) smotan, ampak ni druge ja:) pač majo verjetno željo da se čim več porabi.. in jim je tud ratal.. mesec nazaj sem mela 70€ s tem da mam orto v nulo. ql a? zdej redno pregledujem ;)
Uporabniški avatar
t@ssy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a t@ssy »

.....
Zadnjič spremenil t@ssy, dne 25. Sep. 2010 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Darling, if you want to talk bollocks and discover the meaning of life, you''re better off downing a bottle of whiskey. At least that way, you''re unconscious by the time you start to take yourself seriously. (P.S.)
Uporabniški avatar
RoNcoLiNo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a RoNcoLiNo »

Jaz imam mobitel...zdja ko je prišel ven orto v nulo so šli skoraj vsi frendi na simobil,med drugimi tudi brat.Jaz nisem letala na vrat na nos in sem lepo počakal na itakdžabest in mi je zakon.Ker frendi se zdaj vsi pritožujejo (sploh nad doseglivostjo omrežja),brat je pa celo šel in prekinil razmerje.

Drugače sem bila pa sama svoje čase ful presenečena nad prijateljico,ki ji vedno uspe preseči 1000 smsov (tudi do 500),ampak sem hitro ugotovila da se še kako presneto da =/
Uporabniški avatar
ZeroCool
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

°°°ČeŠnYa°°° napisal/-a:ja ja.. maš prav.. piše samo kok maš za plačat do sedaj.. če je panika si jz kr skopiram tisto tabelco pa si jo prenesem v exel.. pol pa računamo :) smotan, ampak ni druge ja:) pač majo verjetno željo da se čim več porabi.. in jim je tud ratal.. mesec nazaj sem mela 70€ s tem da mam orto v nulo. ql a? zdej redno pregledujem ;)

Jaz sem pa kar naredil to kar sem rekel da bom, in sicer spisal sem aplikacijo ki to računa. Deluje pa po sledečem principu: Greš na Si Asistenta, potegneš dol excel datoteko klicev, zaženeš program, odpreš datoteko in izračun je končan. Je pa zaenkrat aplikacija v povojih in v zelo grdem, osnovnem stanju, pa trenutno računa le za ORTO U NULO paket.

Je katera tukaj ki bi bila pripravljena testirati? :) Ko bo seveda finalna verzija na voljo; prilagajam še screenshot :)

Slika
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

O ful fajn ideja. Jst lahko testiram :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js pa še vedno ne morm pridt v ta Si asistent. Ko pa pokličem na Simobil in to povem, me pa lepo (zihr že pou leta) nategujejo, da bojo preverili težavo in me 100% poklicali nazaj. :stupid: Zgleda, da se bo treba it tja skregat. :?
Odgovori